![]() |
@meko
E cuj nesto kao "kondom" na klavijaturu navlaciti....hahahaha Stvarno,originalan prijedlog.Eto posla za inovatore. @Rolandinjos Prijatelju,na svjetskoj berzi ubjedljivo vodi Korgova plastika,pa PVC stolarija,pa plasticne kese,....itd.Samo da znas....informacija je to.;) |
Sejo,mangupe stari...uvek imaš prave informacije u pravo vreme...;)
|
Definitivno je tacno da je, bez obzira na proizvodjaca, kvalitet plastike znatno opao. Secam se kakvo kuciste je imao moj stari M1. KO TENK! Novi extreme je takodje tezak k`o blato, ali mi plastika na njemu deluje mnogo slabije ... da ne kazem jadnije.
Bilo kako bilo, to je trend u svim granama industrije na svetu. Uporedite samo kvalitet limarije i izrade automobila uopste pre 10-15 godina i danas.... NEBO & ZEMLJA... |
@jager
Nema na ovoj temi limarije.Ovdje je samo plastika....;) Trebao si pomenuti legendarni "Trabant" i njegovu posebnu plasticnu sasiju.:) |
@sejoroland
kartonska limarija bese na trabantu..sta mislis kako ga svinje izedose :) |
Citat:
|
Pa ni Extreme nije nista laksi :) A plastican je skroz...
|
@jager
Pregledaj druze ipak,za svaki slucaj,svoj extreme i sta ima u njemu.Ko zna sta su sve upakovali unutra.Mozda ima i zeljeza za reciklazu. A cuo sam,nisam bas nesto siguran,da je muski Extreme tezi od zenskog.:) Mozda je i dezinformacija....;) |
@ Sejo...nesto sam nacuo da Korgova plastika i nije nesto posebno rentabilna i isplativa u otkupu...kazu da mnogo kalira prilikom reciklaze pa niko nece da je otkupljuje?
Mozes li mi proveriti ovu informaciju? Hvala...:confused: |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org