YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Kvalitet plastike kod Klavijatura (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7250)

Sejox 27.12.2008 15:47

@meko

E cuj nesto kao "kondom" na klavijaturu navlaciti....hahahaha
Stvarno,originalan prijedlog.Eto posla za inovatore.

@Rolandinjos

Prijatelju,na svjetskoj berzi ubjedljivo vodi Korgova plastika,pa PVC stolarija,pa plasticne kese,....itd.Samo da znas....informacija je to.;)

Vule 27.12.2008 17:02

Sejo,mangupe stari...uvek imaš prave informacije u pravo vreme...;)

jager 29.12.2008 12:36

Definitivno je tacno da je, bez obzira na proizvodjaca, kvalitet plastike znatno opao. Secam se kakvo kuciste je imao moj stari M1. KO TENK! Novi extreme je takodje tezak k`o blato, ali mi plastika na njemu deluje mnogo slabije ... da ne kazem jadnije.
Bilo kako bilo, to je trend u svim granama industrije na svetu. Uporedite samo kvalitet limarije i izrade automobila uopste pre 10-15 godina i danas.... NEBO & ZEMLJA...

Sejox 29.12.2008 17:43

@jager

Nema na ovoj temi limarije.Ovdje je samo plastika....;)
Trebao si pomenuti legendarni "Trabant" i njegovu posebnu plasticnu sasiju.:)

gibanica 29.12.2008 20:41

@sejoroland
kartonska limarija bese na trabantu..sta mislis kako ga svinje izedose :)

Vule 30.12.2008 15:02

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 65020)
Definitivno je tacno da je, bez obzira na proizvodjaca, kvalitet plastike znatno opao. Secam se kakvo kuciste je imao moj stari M1. KO TENK! Novi extreme je takodje tezak k`o blato, ali mi plastika na njemu deluje mnogo slabije ... da ne kazem jadnije.
Bilo kako bilo, to je trend u svim granama industrije na svetu. Uporedite samo kvalitet limarije i izrade automobila uopste pre 10-15 godina i danas.... NEBO & ZEMLJA...

Samo da prokomentarišem M1 kućište...ono nije od plastike,zato je kljava teška kao djavo...:D

jager 01.01.2009 18:45

Pa ni Extreme nije nista laksi :) A plastican je skroz...

Sejox 01.01.2009 19:00

@jager

Pregledaj druze ipak,za svaki slucaj,svoj extreme i sta ima u njemu.Ko zna sta su sve upakovali unutra.Mozda ima i zeljeza za reciklazu.

A cuo sam,nisam bas nesto siguran,da je muski Extreme tezi od zenskog.:)
Mozda je i dezinformacija....;)

Vule 02.01.2009 03:08

@ Sejo...nesto sam nacuo da Korgova plastika i nije nesto posebno rentabilna i isplativa u otkupu...kazu da mnogo kalira prilikom reciklaze pa niko nece da je otkupljuje?

Mozes li mi proveriti ovu informaciju? Hvala...:confused:

josipv 02.01.2009 16:21

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 65310)
Pa ni Extreme nije nista laksi :) A plastican je skroz...

JAger,kako je Extreme cijeli od plastike?Ti onda imas nekog recikliranog:lol::lol::,pa moj cijeli metalni osima onih bocnih stranica!:p

Trenutno vrijeme na Forumu 03:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org