![]() |
ZELJO a od stranih opet ZELJO
|
Iskreno rečeno meni je malo glupo navijati za neki strani klub, okej je simpatisati neku ekipu zbog nekog našeg igrača, ali navijati za neki Bayern, Valensiju, Totenhem i sl. mi je :rolleyes:
Inače najviše volim gledati engleski fudbal jer se igrao baš onako "muški", a od rođenja sam GROBAR i tako će biti do kraja života!!! |
Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige. Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem. A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati. Na zalost,samo na TV. |
Pa u pravu si... To je zbog toga sto nam je ne samo fudbal nego ceo sport u kriminalu i korupciji. I to je razlog sto navijamo za strane klubove.
|
da malo ozivim ovu temu... Edin Dzeko u Bundesligi nastavlja tamo gdje je stao povrijedjeni Vedad Ibisevic... Wolfsburg lagano ide ka vrhu i definitivno se ukljucuju u borbu za titulu prvaka Njemacke.. to je prelijepa vijest za ljubitelje nogometa u BiH... sto se tice Hrvatske, odigran derbi proslog vikenda Hajduk razvalio Dinamo, a Senijad Ibricic postigao jedan gol...
samo moja Valencia gazi-al sama sebe... |
Citat:
i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D |
Citat:
|
Citat:
|
manchester forever,vidic,runi,ronaldo,berbatov.......^:)^
|
Zove Janevski(trener Zvezde. op.a.) kući i sav radostan kaže majci:
-Mama, mama, dobismo derbi!!! -Šta kažeš sine, ne čujem dobro??? -Kažem mama da dobismo derbi!!! -Ma ne čujem te sinko, ponovi još jednom!!! -Ma ništa mama - pokunjeno reče "kouč"... :D I još samo ovaj "košarkaški" i neću više: Poslije utakmice u Malagi u svlačionicu pokunjeno ulazi Arčibald i kaže Omaru Kuku: -Dva puta zaredom gubim od ovih!!! A Kuk stidljivo obori pogled i reče: -Ja osmi put... :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org