YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   za sve koji vole fudbal (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7504)

cusu5017 16.01.2009 21:35

ZELJO a od stranih opet ZELJO

Burli 17.01.2009 17:20

Iskreno rečeno meni je malo glupo navijati za neki strani klub, okej je simpatisati neku ekipu zbog nekog našeg igrača, ali navijati za neki Bayern, Valensiju, Totenhem i sl. mi je :rolleyes:
Inače najviše volim gledati engleski fudbal jer se igrao baš onako "muški", a od rođenja sam GROBAR i tako će biti do kraja života!!!

Sejox 17.01.2009 22:04

Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige.
Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem.
A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati.
Na zalost,samo na TV.

EmirTotic 17.01.2009 22:07

Pa u pravu si... To je zbog toga sto nam je ne samo fudbal nego ceo sport u kriminalu i korupciji. I to je razlog sto navijamo za strane klubove.

Enes-am21 01.03.2009 18:46

da malo ozivim ovu temu... Edin Dzeko u Bundesligi nastavlja tamo gdje je stao povrijedjeni Vedad Ibisevic... Wolfsburg lagano ide ka vrhu i definitivno se ukljucuju u borbu za titulu prvaka Njemacke.. to je prelijepa vijest za ljubitelje nogometa u BiH... sto se tice Hrvatske, odigran derbi proslog vikenda Hajduk razvalio Dinamo, a Senijad Ibricic postigao jedan gol...
samo moja Valencia gazi-al sama sebe...

Dell 01.03.2009 18:58

Citat:

Originalno postovano od sejoroland (Post 67125)
Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige.
Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem.
A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati.
Na zalost,samo na TV.

i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D

Vule 01.03.2009 19:15

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 66838)
Red Star-Belgrade.

^:)^

Enes-am21 01.03.2009 20:18

Citat:

Originalno postovano od d3llbQy_DM (Post 73828)
i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D

eee... pa ti i da odes imao bi sta vidjeti... Zrinjski ubija. najbolji su...

mladenkom 01.03.2009 20:42

manchester forever,vidic,runi,ronaldo,berbatov.......^:)^

Burli 02.03.2009 22:36

Zove Janevski(trener Zvezde. op.a.) kući i sav radostan kaže majci:

-Mama, mama, dobismo derbi!!!

-Šta kažeš sine, ne čujem dobro???

-Kažem mama da dobismo derbi!!!

-Ma ne čujem te sinko, ponovi još jednom!!!

-Ma ništa mama - pokunjeno reče "kouč"... :D

I još samo ovaj "košarkaški" i neću više:

Poslije utakmice u Malagi u svlačionicu pokunjeno ulazi Arčibald i kaže Omaru Kuku:
-Dva puta zaredom gubim od ovih!!!
A Kuk stidljivo obori pogled i reče:
-Ja osmi put... :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 19:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org