![]() |
ma znam ja to ali sam razgovarao s jednim tipom koji bi mjenjao pa500 za tr jer je u međuvremenu poceo svirati s bendom pa hoce semplove, pa me zanima dali bi to bilo pametno
|
to je vise nego odlicno ako je to glavu za glavu,mada prosto ne mogu da verujem,nov pa-500 ti je 1250eura i nema ga dugo na trzistu i vodi se kao noviji aranzer i drzi cenu i kao sto je rekao kolega nema ga ispod 1000eura i retko se nalaze,to je neralan odnos,nego gledaj ti da nadjes pa-60!
|
Ma tip ti meni kaze da mu je ruzan i da mu se nesvidja i da ga se oce rijesit a da sad ne prodaje pa opet nalazi tr jednostavno ga hoce zamjeniti, a meni to naravno pase
|
Citat:
|
kolege nemojte se prepirati, pa tu smo da se druzimo a ne svadjamo i prepiremo
ajmo svi na pice ja castim ! ! ! ! |
Moraces da doplatis malo za pa 80 ne moze bas glava za glavu. Pozz
|
ako taj tip vec hoce ucini mu :confused:
|
moj savet ti je da ne prodajes tr-a a da uzmes pa-50 imas skoro sve sto imas na pa 80 a kao druga klavjatuira sa tr dobijas u brzini rada i u saund
|
Da se mogu napraviti boje i terce prave na aranzerima nebi ljudi izmislili solo klavijaturu.Ima tu jos mnogo toga...al moj ti je savjet kao i Tonijev,znaci nemoj prodavati TR-a,al sad opet ne moras uzimati za aranzera Korga,uzmes nekog Rolanda i imas ritam masinu boli glava.Kod mene je aranzer Roland G1000 i ritmovi samo tako ubijaju a solo naravno Korg,kod mene je to Triton Le!
Pozdrav |
I sta si odlucio...izgubi se ti iz ove teme!? hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org