![]() |
kolege imam jedno pitanje..da li ova rasvjeta sto koristimo/koristite ima neki radni vijek ogranicenje, kao kod plazma TV (ogranicenje na sate) ????
|
Sve ima svoj vek trajanja..., a pogotovo sijalice u rasveti koje znaju cesto da crkavaju bez obzira koliko kvalitetne bile.
|
zavisi gde sviras.negde je suvisna a negde preko potrebna.
|
ajoj, bas steta:(
a moze li se kako popraviti kad im prodje taj vijek trajanja? |
nije lose za ukupni dojam-ja kao malo stariji muzicar koristio sam krace vreme,nije bilo lose,ali sta znam,ako imate elana da to vucete non-stop, to sveukupno izgleda ubedljivo na svirku-kod nas u skoplje ima jedna radnja sa osvetlenjem,mogu reci da za nekih 300 eura mozete da kupite brdo rasvete
|
Svaka stvar ima vijek trajanja pa tako i reflektori u topovima.Ipak moram reči da ne crkavaju baš često.Samo treba paziti da ga ne mičeš kad je raflektor još vruč od rada jer tada crkne u roku odmah.Kada se ugasi najbolje ga je ostaviti na miru bar tri-četiri minute i to mu je sasvim dovoljno da se ohladi.Tada ga bez problema možeš micati i prenositi.
|
ma crveni fenjer i vozi ......=))
|
Ok, za topove i reflektore..., mislio sam na ostale, kompleksnije efekte, pozaboravljao sam vise i kako se zovu...
Hare, naravno da se moze popraviti, kupis drugu sijalicu i zamenis.:D |
###Svaka stvar ima vijek trajanja pa tako i reflektori u topovima.Ipak moram reči da ne crkavaju baš često.Samo treba paziti da ga ne mičeš kad je raflektor još vruč od rada jer tada crkne u roku odmah.Kada se ugasi najbolje ga je ostaviti na miru bar tri-četiri minute i to mu je sasvim dovoljno da se ohladi.Tada ga bez problema možeš micati i prenositi.###
Hvala puno lijepo si objasnio.:) ###Hare, naravno da se moze popraviti, kupis drugu sijalicu i zamenis.:D### Aaaaa, hvala Milane puno na odgovoru ja sam mislio da ako se jednom pokvari da moze da leti u smece, ono kao sad najnovije TV plazme, pune se plinom ili necim takvim i imaju ogranicen vijek trajanja, dok se plin ne istrosi. Kad se istrosi - pravac kanta.:D Pozdrav svima vama i hvala puno sto ste objasnili<!-- / message --> |
Za rasvjetu samo sve najbolje, jako puno djeluje na publiku i atmosvera je puno bolja, znam kad ju upalimo na pola večeri i pogasimo okolo svijetla, bude obavezno vriska u publici.
Poboljšava ukupni dojam, samo treba paziti što kupovati, ne bacati novac bezveze, zato postoji forum. pozdrav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org