![]() |
Ako je u pitanju ta baterija kao sto kazete,koliko kosta to da se zameni?Jel je to neki veliki kvar u pitanju?Inace kad se upali klavijatura radi sve ok...jedino kad hocu da sacuvam set na hdd opet se zacuje bip ton!Sta da radim dok se jos nista strasno nije desilo?Pisite...
|
Ja bi sve staylove -ritmove kopiro na diskete,da ih imam za nedaj boze.Ako se nesto desi onda jovo nanovo.
|
od hdd-a ti je bip
|
I ja mislim da je taj bip sa HDD-a. 99% sam siguran a to ko kaze da HDD nema bipa nije istina. Kod mene jedan kom. kad upalis i kad se HDD pokrene prije na sek. paljena OS-a od kom se zacuje taj ton o kome pricas. I taj ton ne ide preko zvucnika. Ako mi nevjerujes mogu ti snimiti ako je potrebno i otvoriti kom pa da se uvjeris da je to HDD. I tu nevjerujem da mozes imat problema ali kao sto ostali kazu najbolje je da imas Backup od setova i svega ostalog za nedaj boze.
No sikiriki sto se tice toga. |
Na mainbordu se nalazi mali zvucnik velicine jedne novcane pare ,od comp.A ako hdd ima taj zvucnik,onda zasta je on,jer kod mene se to necuje hdd od korga.
|
I meni se ponekad to desi.
Da skrenem malo s teme IZVINJAVAM SE. Zar nije naj noviji OS za Korg Pa 50 1.04 ? I ja imam Korg Pa 50 mislim da imam stariju verziju OS. Nisam basH 100% siguran hoceli sve raditi ako skinem sa KORG web stranice. :-O:rolleyes: |
OS za Korg Pa 50 1.04 ti je poslednja verzija,a ja u mom pa 50 ima onaj modifikovani od 80-ke 3.06...zbog hdd-a
Dodato: Da li ostaje te pri tome da je taj zvuk sa hdd-a ako se bip zacuje 3-4 puta za redom tokom paljenja klavijature?A desavalo mi se da se bip cuje i kad hocu da sacuvam neki set na hhd-u ili kad jednostavno hocu da ucitam set...verujem i ja da je zbog hdd-a ali nikad nemozes biti siguran... |
sigurno je hd i kod mene tako radi pa80,proverio sam ovaj problem pre 3.god
odstekaj hd pa uverices se. |
:-O i meni sad pojavi se taj ton BIP :-O ubacio neki set solidan. Kolo sviro i od jednom pojavi mi se ko "000 0000 00000 0000" bip samo. Morao sam ga od izgasiti i opet upaliti. Jedva nekako.
sta da radim? Moram li mozda ponovo OS ubaciti ili? |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org