![]() |
pa stvar ukusa a i gostiju,recimo ja sviram,ulazak u harem,jednoj zeni,george michael ili black,tako nesto,ali to je za restoran FANCY,a ima kad je i ibar voda....!!!
|
ja sviram krivo je more,cesarica nekad se ubaci i vrbas voda,ne klepeči nanulama a nekad opet stari rok,sve zavisi od našeg raspoloženja!
|
Ja upalim neki bossanova ritam, pa prosviravam u njemu Careless Whisper, Girl from ipanema, Como Tempera...
|
uvijek sam koristio na samom pocetku splet laganih dvojki
|
nikad isto nekad koju lipu baladu nekad kolce nekad nesto makedonsko u 7/8 ili neku rubicu sve zavisi od objekta u kojem sviram i nije lose znati makar pojednu ili dvije stvari iz razliciti zanrov muzike
|
Ili kolce neko , a ako je instrumental u pitanju - ****** M. - jednoj zeni ..pozz
|
Posto najcesce sviram na svadbama gdje preovladavaju narodnjaci, onda udaramo neku rumbu ili kolo za uvod. Ono kad svatovi ulaze, mi ih docekamo kolom, oni poigraju pa onda sjednu jest i pit :lol:
Kad se reze torta, onda ide nesto lagano, bas smo nedavno kombinovali forspile "Odvedi me sreco" od Jane i "Ne dam bolu da me slomi" od Verice, a dodavali smo i malo nekih svojih gluposti. Ako su zabavnjaci, onda "Jedina moja" ili tako neke laganice. |
"europa" od santane ili "pariz" od geri mura.
|
europe, titanic (uvod)
|
Prvo neko kolo za redare i aščije :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org