YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Pozdrav nasem Bratu (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8329)

milanceshow 05.03.2009 14:10

Citat:

Originalno postovano od RadeKOKI (Post 74329)
jaaaooooo vas dvojica ! :S pa zar i ti Sejo brate :D hahahahah

Tako je brate!!!!Svi smo se zabrinuli za tebe!!!!Veoma nam je zao zbog nastale situacije.
Nadam se da ces brzo biti u njenoj milosti i da ce te bar sat vremena dnevno pustiti da sednes za komp!!!!

Pokusaj da budes romantican,da joj kupis neko cvece,da joj pomazes po kuci i tako to..............i svake noci da pises domaci.........

Vule 05.03.2009 14:46

Nigde na svetu nema tako saosecajnih i pažljivih kolega kao na YU-MIDI...svaka vam čast momci...:)

kreso 05.03.2009 15:57

=))
Daj molim te, pa to si ne smiješ dozvolit.
Ajde ti lijepo nju večeras onako pošteno muški zvekni, al tako da joj orgazam odsjeće noge, da nezna posle još najmanje 2 sata za sebe.
Sutra si za nju car, radit češ što hočeš.
Sutra uvečer ponovi lekciju i opet još jednom ... ne brini, mlad si ... izdržat češ ;) i onda ti je mir zagarantiran najmanje 7-8 dana.
Potom ako slučajno zakvoca il prigovori, samo ga spremno izvadi van iz gača i jebozovno joj predloži "Jesi li za ?".
Ma pomislit če da si postao sexualni manijak, izbjegavat će te, doslovce će poludit od muke ... a ti samo budi uporan (olfo, kako ju jako želiš i kako goriš od ljubavnog zanosa) :lol:.

A ako u kom slučaju neda, spizdi je na mjesec dana staroj u 3PM, i napadni s forom da se sigurno kurva kad ne da jer da te voli da bi u svakom trenu htjela s tobom.
Ma u biti napad je najbolja obrana, a ovo je efikasan kontranapad sa garantiranim zgoditkom.

Vule 05.03.2009 21:16

Ajmo ljudi...samo nek je veselo na ovu recesiju...opaaaaaaaaaa...

Tozovac - Vlajna
You need to upgrade your Flash Player

RadeKOKI 06.03.2009 00:07

wooooooooooooooooooooow ma imam ja hot spot u kuci, i tri racunara + lap top tako da nema brige, nego ova famozna pocetna trojka, napravise od mene mnogo zanimljivu temu hm, ako i treba ja se neljutim samo opusteno. Ljudi samo zajebancija to se trazi ;) POZDRAV IZ KP "PODRUMA" ahahahahahahahhahahahahha

mada ima ovde jedan clan koji je pre mene usao u "podrum" ;) cik pogodite ko je ?

Sejox 06.03.2009 00:19

"Podrumasi",samo da vas obavijestim,da je danas bilo malo kise ali i sunca....;)
A meteoroloska prognoza kaze,da ce ga biti i sutra....
Obavezno sutra se malo osuncajte,jer niste "dazdevnjaci"(vrsta gustera-narodni izraz).....ono malo,cirkulacija....;)

RadeKOKI 06.03.2009 00:21

druze sejo, danas bar ja kolko sam se cuo sa kolegom koji je isto "podrumas" zali se isto na kisu tako da od cirkulacije ni za sutra nista ;) nego mi to po drvima vezbamo RITMIKU ;)

milanceshow 06.03.2009 00:22

Nas brate hoce na svez vazduh,al samo ako ga puste.....;)

Sejox 06.03.2009 00:34

Pa zar je tako kratak taj lanac,pa nemoze ni da udahne kiseonika cistog....;)
Ili je neka teza kugla privezana za nogu.:(

A,inace,obicno se drva cijepaju u ritmu-KEC.

RadeKOKI 06.03.2009 00:39

ma zna i doticni kolega, drva mozes da brojis kako oces, jedino ja jos nisam doktorirao al "kolega" jeste 7/8 al 9/8 to ga muci nekako tu je zapelo ;) a sto se tice lanca pa moj je nekako duzi sad neznam kod "kolege" (pogodite o kom se radi) dal mu je kratak ili dugacak, za vazduh molimo oboje tako da....

Trenutno vrijeme na Forumu 20:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org