![]() |
Cestitam.Sve najbolje i neka bude bolji muzicar od svih nas.
|
Sve najbolje... ;)
|
Neka bude dobar covek kao i tata.
|
Ime, cestitam! Nek' je sincina ziv i zdrav!
|
sta drugo osim da mu bude ziv izdrav samo nije fer ljudi svi cestitaju tati a mamu niko ne sme spomenuti stvarno nije fer.puno srece ibebi i roditeljima!
|
Ooooooooo...pa nek je sa srecom,sve najbolje! Da mali bude posten i dobar covjek,da nije na caleta!
Hehehehe...salim se Jos jednom sve najbolje |
samo napred!svaka cast!da je zdrav i puno srece u zivotu!!!!
|
E pa konacno i ja da se javim.......................
Bio sam 2 puta veceres na sajtu preko MOB........da bih bio u toku........:D Hvala na cestitkama i na najboljim zeljama.......... Milanceshow se trudio da bude majstor i da napravi zenso,ali dzaba........ Neznam ja da napravim zensko........slab sam majstor............... Dzaba moj trud..........samo musku decu pravim............sta cu.... =)) Hvala u svakom slucaju.....................:D Nadam se cu nekad nauciti kako se zenska deca prave...........:D Sala na stranu,i zelim da svako dozivi ono sto sam doziveo,deca su naj vece bogatstvo.......... Jebes pare i ostale stvari.........bitno je da ima ko da ti pruzi ljubav i razumevanje............i ko da te opsuje u dupe...........:D ja sam pijan ko PIPI i nemojte mi zameriti...........aj POZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!! |
Milance, sve cestitke i od mene!
Moram samo da ti se pozalim da i ja imam isti problem. Evo zena je trudna po drugi put, treba da se porodi krajem maja i OPET pisonja! Nego da priupitamo ove drugare koji imaju cerke za recept?! Mozda nam sledeci puta "operacija" bude uspesnija!B-) |
Da znas brate.......
Ispadosmo glupi ,majku mu........... Moramo da pitamo za recept...................=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org