![]() |
""stednja na prostoru i td"".!?.kakva im treba strednja na prostoru ..?? pa jeste videli slike pa800 kad se otvori,pa on je pun praznine,nema u njemu nista ,moze se smestiti jos najmanje 5 kompletnih pa800 (stapane ploce i elektronika) u ovo jedno kuciste...
da mu nije zvucnika i onih kutija za njih sto su napravili,mogao je pa800 lagano biti napravljen da bude tanji od Yamahe dx11...=)) |
4 BRAVO9
Evo ja imam OS 201 radse svi oscilatori perfektno trebas da vidis kada stavljas na druge oscilatore kako stoji onaj sound controler dali je mozda podeseno da rade oscilatori nesto drugo da koristi DNC... pozzzzzzzzzz |
Drugari, pa kakve su onda mogucnosti za pravljenje internih boja sa ROM PA800. Jel ako je to tako kao sto pricamo da cesto odlaze memorije (steta) mozda bi i PA500 onda mogao zadovoljiti, pod uslovom da ima smisla i mogucnosti da se urade dobre farnice, pozdrav
|
Pazite sad ovo.Dosao sam kuci upalim kljavu semplovi krce,udjem u semple info i sad ih pokazuje da su tamo,ugasim sint,upalim ponovo i sada radi sve kako treba.Ovo je zona sumraka,pa da li je moguce da neki kontakti nisu bas spojeni ili nesto drugo?Stvarno sam zbunjen
|
Citat:
Dodato: Samo,javi da li ti treba,jer nisam ni pogledao ovaj tvoj zadnji post kad sam ti odgovorio na citirani post.Pozdrav!!! |
Ok hvala Makso,malo radi pa malo ne radi,nemam poima sta joj je.
|
Nema problema,samo javi da li treba,da potražim.Pozdrav!!!
|
Instalacija je prosla OK.Onda sam ubacio set koji je bio i ranije.I sada ne mogu da dobijem oscilatore.Onda sam pitao jos dvojicu koji su stavili OS 2.1 isto je i kod njih.
Sutra cu da probam sa Format koji ima na sajtu Korga a ako i to ne uspe onda prvo stavljam OS 2.0 a onda 2.1 Mislim da kad se prelazi od 1 na 2 softver onda onaj koji je prvi ima sve informacije a drugi je kao njegov Upgrade . Pisacu opet kada ovo probam. |
ne nema to veze ja sam kolegi ugrade-ovo sa 1,6 direkt na 2,01 bez problema i sve radi u cemu je fora da su ti se izgubili OSC nemam pojma takav problem prvi put cujem...
pozzzzzzzz |
Neko je jos poodavno postavio post gde je bio slican problem kao kod mene ali nisam siguran,meni malo radi kako treba,malo ne pocnu da krce semplovi,pa onda opet ok i tako u krug,nadam se da je neko imao slican problem i da moze da se resi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org