YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   FANTOM XA ubacivanje seta (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8557)

srdjan motif 26.02.2020 18:56

Citat:

Originalno postovano od nikadvisekorg (Post 310190)
Za sta drajver, pa ti kad u XA aktiviraš usb vezu, komp ga vidi kao prenosnu memoriju i ne treba ti drajver....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Pokusavali smo ali nije hteo da prepozna. Posle smo uzeli čitač kartica i tako smo prebacili set, nego dugo ucitava ne znam da li ce drugar ostati na toj klavijaturi mozda ce je vratiti. Imali smo par setova od tih par ne moze se jedan napraviti.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

nikadvisekorg 27.02.2020 11:34

Ali čitačem možeš samo onaj folder sa kartice, kako ćeš da ubaciš/snimiš onaj drugi iz klavijature? Najbolje pozajmi od nekog laptop sa win 7 da odradiš sve....

Milan$ 27.02.2020 13:01

kod mene to sljaka na win 10 bez ikakvih drajvera, samo povezem kablom, aktiviram u klajvi vezu i odmah se pojavi na kompu

srdjan motif 28.02.2020 10:36

Sta znam nije htelo da radi, ostali smo do 5 ujutru probali neke setove nije mu se svidelo nista od toga, a i problem je to ucitavanje. Mislim da je vratio

nikadvisekorg 28.02.2020 12:00

Pa možda im kabl nine ispravan? Jeste probali s drugin kablom

Milan$ 28.02.2020 13:19

klajva je za te pare koliko kosta trenutno odlicna, nema konkurencije za te novce, samo nema puno setova pa mora da se zasedne da se sredjuje, ali zvuci odlicno kad se sredi...sredjivanje realno nije bas lako, sve mora preko kompa, i konfuzno je u odnosu na korga, ali kad se sredi sljaka odlicno, konkurencija kod korga mu je tek m3, ili extreme sa moss prosirenjem, sve ispod toga jede za dorucak...

srdjan motif 28.02.2020 14:34

Da kabal je ispravan kad prikljucim Montage radi, jeste mocna klavijatura ali brate set od 100mb cita 30min covek i zaboravi da je ukljucena. Jos kad bi se uradio neki kvalitetniji set ucitavala bi 1h

Milan$ 28.02.2020 21:22

nesto tu ne valja, set od 100 mb ne bi trebalo duze od 10-15 min da ucitava...kod mene set od 350 mb ucitava 40 min, tako da mislim da nesto tu nije bas kako treba...trebali ste da formatirate karticu...takodje zavisi i kako je pravljen set, da li su semplovi lepo slagani jedan za drugim ili ima dosta mesta izmedju semplova ostavljeno, to se sve vidi preko fantom yashe programa...le i tr recimo 15 min ucitavaju celih 64 mb...kontam te sve, malo zastarela tehnologija, samo kazem s obzirom za kako smesne pare sad moze da se nadje, ne moze mu se mnogo zameriti...

nikadvisekorg 29.02.2020 11:19

Moj set od 380 mb je ucitavala nekih 15-tak minuta možda i brže a semplovi haos živi ne znam šta je tu problem. Ali ja kad sam pravio set izbrisao sam sve, pa sam ubacivao brisao pisao jedan po jedan....

palas 11.02.2023 16:07

Sta je bolja kupovina XA ili LE(TR)?

Trenutno vrijeme na Forumu 15:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org