![]() |
Koji Milan jel Tarot???=))
|
da,da milan tarot.zavao sam ga ja da ga pitam kad će mi stari kupiti harmoniku,a on mi je rekao da mu pljunem u kafu i da će mi je kupiti
|
ništa od kafe moraš ritual spaljene keruše da izvedeš inače se ne nadaj jedino još ima šanse da uzmeš kišobran u levu ruku i namažeš paštetu po kosi i 7 puta kažeš stari kupi mi harmoniku ali moraš da staneš na najveću raskrsnicu u BL
|
ALO MOMCI, JEL MOZE MALO OZBILJNIJE!!!
Vec je par kolega pitalo za ime pomenutog ucitelja i bio bi red da nam kaze njegovo ime! |
da,da spaljena kerusa,bey nje nema nista,a i da pastetom da namayem kosu i da gledam tomi i dzeri
Dodato: a sto se tice nastavnika necu coveka da reklmiram bez njegovog dopustenja,da se ne naljuti:p |
I nemoj da se covek ne naljuti,stvarno nema smisla reklamirati coveka bez njegovog dopustenja,ali ako nam ne kazes reci ce nam Milan Tarot kako da saznamo. :) :)
|
ja ću ga pitati da li mu smijem otkriti ime i prezime.ali sve će vam reći milan tarot
|
Da nije Milan Nikić?
|
nista drugovi, ako hocete saznati ime ucitelja morate da pustite kosu i da slusate whitesnake inace nista ;)
|
Ma Nikic je 1000% ili mozda Goran samo ta dvojica imaju u Banjaluci da sviraju taj stil, mozda ima jos neko ali ja za njega ne znam
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org