![]() |
Da se opret pogresno ne razumemo.NIko ovde ne tvrdi da je Yamaha losa klavijatura.I meni je licno T3,prvi pik,posto treba da menjam klavijaturu ove godine.Ja sam se samo pitao da li je neko resio probleme sa tim ubrzavanjima-usporavanjima i slicnim problemima.Ali ako kolega vec moze da odradi na T3,sve kao na EM2000,to je vise nego dovoljan dokaz da klavijatura moze sve.EM20000 je bio posebno zgodan za rad.poz.Jeftabgd.
|
Tyros III dugmetara
@jeftabgd
Eto jefto brate...zvuci kao da nameravas da mijenjas klavijaturu..:lol: Pa sam se potrudio da ti nabavim Tyros 3 dugmetaru:) Bez zezanja. Evo ti fotka. Naravno ovo te ne obavezuje niposto da kupis yamahau ...ali bilo bi pozeljno=)) Ovaj Boychek me zapalio sa kupovinom trojke,al najjeftinija ponuda u Nemackoj je 3200€ sa 1GB ram i 40GB HD sa GIGBAG om... Molim te raspitaj se u Begisu sta kosta u Mitrosu ili Skaj-u. Idem u Julu kuci...uzecemo je obojica pa neka nam naprave dobru cijenu:) |
Jefto,brate,imao sam VA 7.Vjeruj mi da moja Yamaha PSR 3000 zvuči tri puta bolje od tog VA 7,ali provodim dnevno 2-3 sata sređujući je.Možeš misliti kako se onda može srediti T3.Pozz....
|
U mitrosu Tyros 3 2900eu.
|
TyIII
@milan84
U Begishu? Sa GB Ram i HD? |
Ne bih znao sta ide uz njega,ako ti je hitno mozemo proveriti.
|
Kakvih ponuda ima u prodaji što se tiće veličine rama i memorije HD-a? dali znate?
|
Ty iii
Ima 2x512MB Ram i 80 GB HD (u setu se nudi)za 129€ a sa 160gb za
200€ |
Evo sad zam zvao Mitros i cena je oko 2900e,sa 80gb i 512mb RAM-a.To je kao neko snizenje(275000 dinara,a prava cena je kao 325000).
|
1 Privitaka
Drugari, pogledajte sliku.
Znaci svaki PART moze imati svoj tempo - brzinu. Program se zove Style Time Editor, i besplatan je. Ne znam samo da li je uradjen update za Tyros3. |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org