YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Najgori proizvodi trenutno u prodaji....... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9233)

sinisabar 06.05.2009 12:46

Frutella Cola
Dodato:
i sve iz sztr MITROS-MUSIC (onaj novosadski), zao mi je za anti reklamu al su slepci zesci bas kao i njihovi proizvodi.

svrakan 06.05.2009 13:32

Uf Sinisa pa ja radim u Mitrosu doduse u Subotici,pa mi je lakse sad,a najgori proizvod je Cumur za rostilj,brate pre 10 godina jedan dzak mi je trajao ihaha a ovaj sad izgori pre vremena,uzas.

kreso 06.05.2009 14:43

Sve što reklamiraju na TV-u je teški shit. Nema danas dobrog filma a da te ne zasipaju s milijun reklama em za prašak za veš, pa ženske uloške, pa krema za qrac-palac i što ti ga sve ne znam. Ja bi nabio takav porez da im nebi palo više na pamet proizvodit i reklamirat smeče. Ariel :rolleyes:, Olvajs .. mož si mislit kolko to trebam ... prašak je prašak, uložak je uložak, kinderlada je čokolada itd. Nema donače reklame, sve strano smeče i sranje da izvinete.

A danas me je posebno spizdio u mozak novi zakon o zabrani pušenja (od danas je na snazi) u svim zatvorenim javnim prostorijama i kafičima.
Jutros dođem prije posla u omiljeni kafić da u miru prolistam novine, popijem kavu o popušim uobičajne 3 jutarenje pljuge, kad konobar kaže da ne smijem više dimit u lokalu, nego da nek idem na terasu. A vani 8 stupnjeva, vjetar puše u 3 PM. Mater im šugavu (Vladi i HDZ-u), već mi je pun q njihovog uvlašenja u šupak EU. Čemu ??? :mad:
Prihvačaju od te šugave EU svakojake zakone, a pravosuđe nam je u banani ko i država. To je diskriminacija i mobing od strane države. Kažu 1/3 građana HR su pušaći. Jesmo, ali onda kad već uvađate zakon, onda mi daj flastere, tabletice i žvakaće za pomoć pri odvikavanju badava il barem po prihvatljivoj cijeni. I da ... nabili su cijene cigareta u vražju mater. Izgleda da ću opet preko grane u BiH po 3-mjesečne zalihe Marlbora, jer je 3 puta jeftiniji.
Jedva čekam kraj radnog vremena ... idem direkt potpisat peticiju i tužit državu Stražburškom sudu za ljudska prava. Ovo će nam skupo platit, prokleta mafija. Kažu da je već preko 15.000 potpisa. L-)

mimiki 06.05.2009 14:51

vi ih okrecete ali one padnu vase palacinke ne lice ni na sta=))
otkad moj muz spava na "njemu" on vise ne hrce=))

vingula 06.05.2009 14:58

@Krešo

Ha gle kolega Krešo...bez uvrede,al ja podržavan taj zakon,jel ja sam nepušač,za mene cigareta ne donosi nikakav prihod,niti čemu koristi,šteti mi zdravlju (blagi asmatičar...a vjerujem da nisam jedini),a najgore od svega kad odem negdje na kavu pa kad dođem doma sav smrdim po dimu,i što danas obučem to moram danas i stavit na pranje,ili kad jedem (svadba,restoran,na feštama) taman nešto prigrizem kad povučem i dim u sebe...odma mi sve prisjedne.
Opet velim....ako je ta cigareta pušačima toliko "slatka" msm....pa zapali brate,al nemoj mene trovat (mislim na sve pušače...ne na kolegu).

P.S nebih da se neko uvrijedi,al probajte bar smanjit s cigaretama,jel odviknut se skroz....vjerujem da je teško.

kreso 06.05.2009 15:17

@ Vingula

Ma buraz razumijem i ja vas nepušaće i podržavam zakon u određenoj mjeri. Nek odrede birc za pušaće i birc za nepušaće. Neka svaki vlasnik sam odlući kakve želi mušterije. I nema beda. Pušenje je moj izbor, al ako uđeš u kafić a nepušać si idi u odjel za nepušaće, a ja ću sa svojim dimljenima u svoj kutak. Plaćam i socijalno i zdravstveno i dopunsko. Imam i zasebno životno osiguranje i sad će mene onaj retardirani Milanović pribit na stup srama kao pušaća i naplatit mi svo lječenje jer sam pušać. Gdje su bili prije 25 godina kad sam posle kolca iz Fizike zapalio prvu cigaretu i navuko se ! Na poslu mi neka daju jednu prostoriju gdje ću popušit svojih 8 dnevnih cigareta (jedna na sat mi je čisto dovoljna) i ja ću drage volje odradit prekovremenih 40 minuta koje mi trebaju da popušim tih 8 komada.
Je cigareta je droga. Ako mogu spizdit milijune kuna na ljećenje đankija koji se ponovno vrate igli, onda barem neka nama pomognu da ih se odviknemo, a ne da je kutija Nikoreta ko 2 i pol kutije Marlbora. Pa logično je da ću i dalje dimit nego žvakat žvakaće koje ne vrede što je pod noktom crno. A priće kako su štetne nek okaće mačku za rep. Sve je to genetika i o genetskom zapisu ovisi dal će tko dobit rak ili ne. Moj pokojni pradeda je imo 98 godina kad je umro. Pušio je ko Turčin 3 kutije Opatije dnevno, pio je ko smuk domaču prepečenicu rakiju (špirit) i Noju (Zagorsko vino koje izaziva sljepilo) i nikad mu nije škodilo. Kod mene nitko nije umro od raka. To što sam ja dobio rak štitnjaće je posljedica uzrujavanja i stresa na poslu i nema nikakve veze s cigaretama (dokazano).

b.o.Y.c.h. ČK 06.05.2009 15:44

Slažem se...Samo nije Milanović, nego Milinović retardiran do zla boga, a šta ćemo...
Samo neka odvoje pušaće i nepušaće, i biće sve u redu...Tu gde je država jako puno zarađivala(cigarete) i to su zajebali...Jao kad bi mogao vladi podeliti "banane", živeli bi super,
ko ovaj forum...Al dotične seronje su napravli krive zakone, štite kriminalca(sebe-vlada) a nas karaju...

drmitavet 06.05.2009 16:35

jebem ti cigare

A sta velis Kreso,ovi kod nas na jednoj strani daju proizvodjacima duvana stimulacije ,na drugoj strani dizu cene cigareta na kvarno,na trecoj apeluju kako je pusenje stetno,i svi zadovoljni-i drzava i proizvodjaci i pusaci,koji uglavno cute i kupuju cigare...Kakva ironija,a?Nego jebes drzavu,njoj niko nikad nije doakao,niti ce:D...

caka012 06.05.2009 20:49

Odosmo daleko od teme, ali kad smo već tu...
zar ne mislite da bi trebalo ostaviti pušenje, bez obzira na državu i zakone? Ja sam prestao da duvanim pre 6 godina i posle izvesnog vremena sam počeo da osećam niz pozitivnih promena. Kao bivši pušač nikada nebih rekao pušaču da mi smeta ili slično, ali definitivno, treba bataljivati. Takve zakone treba da pozdrave svi koji imaju nameru da razmišljaju o prestajanju jer će im pomoći, a oni koji su isključivi u odluci da nemaju nameru da prestaju... jebi ga, kolateralna šteta.

svirko 07.05.2009 09:26

Ja evo isto kao pušač, tja, šta da vam kažem, iskreno, ja mogu popit kavu i bez cigarete.....sjedit negdje sa društvom, pit piće i ne zapalit...na poslu, mislim na radnom mjestu ne pušim jel ne volim kad sam sebi zadimim monitor....odem radije zapalit van na 5 minuta, pa da je vani i -20.
Ali ipak mislim da je ovaj zakon glup, isto ko i oni koji su ga donesli.
Mislim, država daje poticaj za duhansku proizvodnju, i onda još na kraju ubiru debeli porez od cigareta, pa vas sad pitam ko je u stvari ubojica, ja il onaj ko je donesao takav zakon!!
Neka mi taj Gonzo Milinović i ona zmija Hebrang nađu i predastru.....ko je skrivio kakvu sabraćajnu nesreću zato što je potegao recimo pet cigareta više. ko je opljačkao trgovinu ili kiosk zato jel je došao u tremens delirium radi cigareta...
I godinama, već evo 24 radim, svaki mjesec izdvajam za to zdravstvo skoro po 100 eura ako, ne i više od plaće, kad odem doktoru opet sve platim, lijek platim.....a nekad i godinama ne idem....
znači ona lova koju dajem mjesečno, ode nekome, Bog te pita kome....
Ma mislim, Ok,da je pušenje zdravo....nije....al da je pušenje baš takva ovisnost ko droga, to neka mi nitko ne govori, jel ko što kaže Šerif.. liječiš narkomana i alkosa godinama, i to uz koju lovu, a on se opet vrati igli ili flaši.....
I mi sad pušači trujemo nekog.....
Nek taj Gonzo i Zmija onda odu živjet u Kutinu ili Sisak gdje su pocrkali pročišćavači zraka na tvornicama, i gdje je dokazano da je abnormalno veći prosjek oboljelih od raka pluća, al ne radi pušača......
A vjerujem da i u ostalim našim bivšim državama nije puno bolje stanje, šta se tiče kvalitete zraka kojeg udišemo....

Trenutno vrijeme na Forumu 07:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org