![]() |
imas firmu u beogradu koja se zove cisumpro ako se ne varam .
oni rade x stalke male visine za miksete. potrazi malo na nekim ogllasima da ne bude da ga ja reklamiram |
uzes lepo izmeris mixetu i olucis kakav bi volio stalak .kao sto kolege kazu najbolji je i najprakticiniji X stalak koji lako mozes napraviti potrebno je da znas da varis i sve je reseno na kraju kad sve to zavrsis i ofarbas stavis na kraqjevima gumene obruce da ne bi klizio po plocicama i slicno... POZZB-)
|
U pravu si samo mi reci gde da nabavim te gumene obruce!
|
=))
lepo smisljen nacin za skupljanje postova!!!! gumene nogice,kako ti kazes obruce malo potrazi po radnjama gde se prodaju gumene stvari. |
Imas namenske X stalke za mixetu i oni ne kostaju puno oko 20-30e.
|
1 Privitaka
Evo ovako izgleda moj stalak za mikser + dodatak za bazu koji sam ja pravio.
Inace, stalak sam platio 2500din pre par godina, i bio je visok (za klavijaturu), medjutim malo sam ga skratio (po 20cm svaku nozicu) i evo sta je ispalo. |
Naj isplativija varijanta ti je da kupis kucni stalak za klavijaturu koji proizvodi proel i on kosta oko 2000 dinara a idealne je visine za mikser jer je inace malo manji od klasicnih x stalaka,imas da ga kupis u svakoj prodavnici opreme,a inace za taj novac ne mozes napraviti stalak tog kvaliteta i izgleda pozz!
|
super ti je stalak... gdje se to moze kupit....
|
Nigde nemogu da nadjem ovaj stalak sto je postavljen na prvoj stranici.....bio sam u mitrosu u ns i nemaju.....neka preporuka?trazio sam po sajtovima drugih muzickih radnji ali nista......
|
Evo ubedljivo najpopularnijeg stalka za mixer kod nas, vido sam ga na svirkama vise nego bilo sta drugo. :)
Ispao nekom, nije hteo ni da stane, ima toga koliko hoces za "dz". :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org