YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Biće skoro propast Sveta? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10008)

milanceshow 19.01.2010 14:30

Bas me briga za smak sveta!Ionako se selim za Kanadu!!! =))

Vule 19.01.2010 14:31

Smak sveta je dostupan i u Kanadi...:lol:

HTC jbg

milanceshow 19.01.2010 14:49

Ma jok Rolandinjos!!!!!Reko mi Dellboy!!!! :D

murtson 19.01.2010 14:55

ne plašite se ,JA sam s vama!

armin 19.01.2010 15:08

ma neka smak svijeta radi svoj posao a mi cemo svoj samo da nam se hoce posao jos da podeblja malo..... :D

grandia 19.01.2010 15:42

jeste interesantna tema ... :-O

bilo bi jos interesantnije da drug vaxter, ako ga ne mrzi, ubaci neki tajmer tj. countdown do 2012 pa da znamo kolko jos vremena imamo :|

meni nije jasno dal taj smak sveta ima nesto u vezi sa vjerom tj. bogom il nesto drugo ...

ako nema veze sa bogom, onda .... sta onda? kasno ce da bude onda za razmisljanje kako smo mogli 2000 godine da verujemo u nesto sta u tome slucaju ne postoji tj. nije postojalo ...

al kad vidim sta se sve momentalno na ovome svetu desava, vuce me vec na "sta onda" ...

film 2012 cu veceras preko neta gledati, znam dobru stranicu za najnovije filmove :D

ps: imali jos dosta mesta tamo u kanadi? hocu i ja, engleski mi nije bash toliko losh, a govorim i "esperantos" kao da sam ziveo tamo :lol:

Ace 19.01.2010 16:53

Grandia sto ces gledati film kad nas balkance uopce nisu spomenuli u njega. Znaci da kod nas nece biti smak sveta :D
Mozda ce nam doci izbeglice iz Kanadu =))

Vule 19.01.2010 17:01

Ja se izvinjavam a 'de mu dodje ta Kanada,jel' to negde u ŠvajcarskU?! :lol:

zeljko 19.01.2010 17:03

Ma jok tamo negdje gdje je hladno:)

Ace 19.01.2010 17:08

Godine su prolazile ali nije nada
Spasice me ko mi kaze gdje je Kanada
=))

yu-midi 19.01.2010 17:29

Evo ja sam bas sinoc gledao taj Film 2012.
Mogu vam reci kada taj Film pokusam da pretvorim u svarnost bolje i nedocekati 2012,ali nadamo se da do toga nece doci!
Ipak gledajuci sta se sve desava kao npr. Haiti vec na 100-tine hiljada mrtvih a na milione bez krova nad glavom :(
Mozda je vec i pocelo :confused: samo se tjesimo :rolleyes:

ружица 19.01.2010 18:12

@yu-midi
i sta je bilo na kraju filma jel smo pocrkali ili su nas spasili amerikanci? :)

klavijaturista 19.01.2010 18:12

Nemojte se previše zamarati sa time..%%-

yu-midi 19.01.2010 18:47

pa spasili su nekoliko zoloskih vrtova sa zivotinjama a ko je imao 1 Milijardu Eura po clanu mogao je da se pridruzi :D

jeftabgd 19.01.2010 19:04

Ja jos dve dobre tezge i imam za kartu.=))Ál zamalo.

Dell 19.01.2010 19:45

milanche, otkud ja da ti kazem :lol: dodjite kod nas u BiH, mi ionako zaostajemo za svima 15 godina :D :D :D

milanceshow 19.01.2010 19:57

@d3llbQy_DM
Ja vec imam milijardu eura,nego dao sam ih Svirku da premosti nesto,jer je u frci oko izdavanja novog albuma.Tako da se vidimo u BiH! :D

Vule 19.01.2010 20:13

eto i mene ako me primate :D

driftkiller 19.01.2010 20:18

Milacheshow, kakav je to album od milijardu eura, mora da snima u najboljem i najopremljenijem studiju na svijetu??? hehehheh

milanceshow 19.01.2010 20:42

Pitaj Svirka!

Alix 20.01.2010 09:05

Mada se ja iskreno nadam da se smak sveta plasi Cak Norisa...---NEMOJ da si se usudio više ovako nešto da napišeš...Sreća je Chuck-u što je BAN-ovan sa ovog sajta pa ne može da pročita tvoj post...Bio bi gotov u milioninki sekunde...hahaha...A što se Kanade tiče,hajmo mi napraviti neku LAGJU (čitaj po šojićevo lađu) i na nju stavimo jedno dobro ozvučenje,par jakih klaviatura i svi gore sviramo i pjevamo i rugamo se smaku svjeta,hahaha...

svirko 20.01.2010 10:01

To će bit tako umiljate i divne pjesme, da će se i Bog i Vrag smilovat, i odgodit taj smak svjeta.:D
A kao neki član tog benda, predlažem da kolege Milanceshow i Rolandinjos, odsviraju solo dionice,
dok ću ja sa pjevačicom.....pjevat zagrljen ispod palme, na mjesečini.........:D:D

Dare 82 20.01.2010 14:48

Cak Norisa niko ne moze da banuje,on banuje moderatore!!!

Millan 20.01.2010 16:19

Ma neka procita... Ih, ma znas kakvi smo ja i Cak, ono sto bi rekli "na prst u dupe"...:lol:

Dell 20.01.2010 17:04

ne moze nam chuck norris nista, mi smo dobri s batom :D pogledajte rolandinjosu avatar :lol:

tranzit 20.01.2010 17:54

Sjecam se dobro kako su se pred Novu 2000. godinu mlatile pojedine sekte sa svojim plakatima i prprocanstvima o propasti svijeta i sudnjem danu. Docekasmo i ovu 2010. umrli mnogi ali ih se jos vise rodilo, covjecanstvo mnozi li se mnozi a bilmezi i dalje ne prestaju sa proricanjem sudnjeg dana. Sad je aktuelna 2012. godina, bas me zanima koju ce odabrati kad docekamo 2013.

Ace 20.01.2010 19:42

Mene ce cika terminator spasiti od sudni dan :D

dugmic 25.01.2010 04:41

Po meni toga dana izlazi baba roga od arrangera zvani Pa 8000 sa Voice command system , and makes its own takodje rhythm samo mu odpevusis koji ritam heces sam smelje sve i vozi bato i iz njega izlazi pevacica virtualna ne moze se pipati ali prava riba da ubija kako to Maya civilization nisu stavili u podsetnik .

Ace 25.01.2010 15:04

@tranzit
Citao sam negde na internetu da spored koran kad ce zemlja poceti da rotira u sprotivan pravac tada ce biti smak sveta. A spored ta kosmicka podredenost planete ocekiva se promena pola na zemlje a to se svodi na rotiranje u obratna nasoka. Ali ovo mislim je slucajnost u korana. Da se nedamo da nece biti tako :D
Inace ima te greske u bibliju pronadzeni i izvadzeni od David Icke. Stvarno ima i laze u nju.

Vaxter 25.01.2010 15:26

Mene samo interesuje kako ce se to ko od vas, koji to zelite, da se spremite za taj smak sveta.
Priprema zimnice, konzerve sa hranom i tako to, a? :))
Da se ima kada pocrkamo... =))
Ako ce bude ishta, ne zelim da znam datum.
Kad ce vec Dumrem, necu znam kad cu Dumrem.
'Ocu da si zivim zivot normalno, a ne da se zavlachim u mishje rupe, i da znam da mi ni to ne vredi. :)

Ace, nije u pitanju promena rotacije zemlje, vec promena magnetizma na polovima.
To se vec dogadja uveliko, i deshavalo se vishe puta u toku istorije planete, kako je pre par godina dokazano.
Usled te promene magnetizma zamlje se predpostavlja da ce doci do velikih energetskih praznjenja, usled mnogobrojnih promena uslovljenih promenom magnetnih polova.

Vule 25.01.2010 17:27

Jel to znači ako se promene magnetni polovi da ćemo hodati naopačke,to jest naglavačke?

:lol:

milanceshow 25.01.2010 17:35

Smak sveta je vec bio,a mi smo za to vreme svirali tezgu!!!!

Evo........javili na 2 dnevnik!!!!:D

zeljko 25.01.2010 17:40

Jest jest u pravu si i ja sam slusao taj dnevnik#o:))

Dell 25.01.2010 18:52

Citat:

Originalno postovano od MICKY
Ako malo bolje procitamo vjerske knjige,mislim na vjerske knjige krscana pravoslavaca i muslimana,i ako ih dobro analiziramo naci cemo tamo u njima tacan datum smaka svijeta i tacno vrijeme kada ce se to dogoditi!

bas me zanima gdje si u Bibliji ili Kur'anu nasao tocan datum smaka svijeta :) u Bibliji ima Isusova prispodoba o gospodaru koji se vraca s puta i govori slugama da budu budni, jer ne zna se kad ce se vratiti, tj, ne zna se kad ce biti kraj svijeta, ali ljudi trebaju biti spremni za njega uvijek, tj, poruka bdijte jer ne zna se ni dana ni casa ;) sto znaci ko je vjernik teski mu je grijeh vjerovati u te smakove svijeta ;)

zeljko 26.01.2010 05:31

Sta misli te o ovom???

2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje. 2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni životinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana. 2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata) 2016. - Europa je skoro bez ljudi 2018. - Kina postaje nova svjetska sila. Zemlje u razvoju prestaju biti eksploatirane i postaju eksploatatori 2023. - Orbita Zemlje se neznatno mijenja 2025. - Europa je i dalje jako slabo naseljena 2028. - Stvaranje novog oblika energije (vjerovatno kontrolirana termonuklearna reakcija). Glad postupno prevladava. Svemirski brod s ljudskom posadom polijeće prema Veneri. 2033. - Polarni led se topi. Nivo oceana raste 2043. - Procvat svjetske ekonomije. Europom vladaju muslimani. 2046. - Svi ljudski organi mogu se uzgajati. Zamjena organa postaje jedno od najboljih metoda liječenja. 2066. - Za vrijeme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oružja - klimatsko. Dolazi do naglog zahlađenja 2076. - Bezklasno društvo (komunizam) 2084. - Oporavak prirode 2088. - Nova bolest se pojavila - starenje za nekoliko sekundi 2097. - Brzo starenje pobijeđeno 2100. - Umjetno sunce osvjetljava tamnu stranu Zemlje 2111. - Ljudi postaju kiborzi (živi roboti) 2123. - Rat između malih država. Velike sile se ne mješaju 2125. - U Mađarskoj dobijaju signale iz svemira (i svi će se opet sjetiti Vange) 2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca) 2164. - Životinje pretvaraju u poluljude 2167. - Nova religija 2170. - Velika suša 2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahtjeva nezavisnost od Zemlje (kao nekad SAD od Engleske) 2187. - Uspješno prekinute erupcije 2 velika vulkana 2195. - Morske kolonije (podvodne) potpuno su osigurane hranom i energijom 2196. - Potpuno miješanje Azijaca i Europljana 2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije 2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim 2256. - Svemirski brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest 2262. - Postupno se mijenjaju orbite planeta. Marsu prijeti kometa 2271. - Ponovno se izračunavaju fizičke konstante koje su se izmijenile 2273. - Potpuno miješanje žute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi. 2279. - Energija ni iz čega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa) 2288. - Putovanje kroz vrijeme. Novi kontakti s izvanzemaljcima 2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji ponovnog aktiviranja 2296. - Snažne eksplozije na Suncu (vjerojatno kao posljedica pokušaja njegovog reaktiviranja). Mijenja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti počinju padati 2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu 2302. - Otkriće novih važnih zakona i tajni Svemira 2304. - Otkriće tajne Mjeseca 2341. - Nešto strašno se približava Zemlji iz Svemira 2354. - Kvar na jednom od umjetnih Sunaca dovodi do suše 2371. - Velika glad 2378. - Nova brzo rastuća rasa ljudi 2480. - Sudar dva umjetna Sunca. Zemlja u polumraku. 3005. - Rat na Marsu. 3010. - Kometa razara Mjesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela 3797. - Kao posljedica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire život. Ljudi se uspijevaju preseliti u nove zvjezdane sustave. ako prezivimo nuklearni rat, kemijski rat, cireve na zelucu, epidemiju raka koze, kinesko-muslimansku dominaciju svijetom, nadjemo dobrog donora organa, ne potopimo se ili ne smrznemo, dozivjet cemo besklasno drustvo.

b.o.Y.c.h. ČK 26.01.2010 08:20

Zanimljivo :D
Neko ima dobru maštu, otkud ti te fantazije? :)

Dell 26.01.2010 11:53

baba vanga je to :lol: steta pa prije svoje smrti nije predvidila hoce li izac pa 4x ili Fantom Z 6 :D

Ace 26.01.2010 14:29

Heh, uste kad sam procitao 3 svetski rat u 2010 setio sam se baba Vangji. Al od sve sto sam cuo najmanje nju verujem. Pretskazatelji ima na svaki korak.
Da ne bi postojala slucajnost do sada vidoviti Milan bi zavladao sa sveta :lol:

al bundy 26.01.2010 22:38

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 119939)
Sta misli te o ovom???

2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje. 2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni životinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana. 2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata) 2016. - bla bla bla.....

joj al me sad nasmija!!!!
imas fantaziju,ni moja joj nije ravna :)

@KRESO drago mi je da nisi u penziji :)
bas se mislim sta je stobom,jesi ziv, kako si itd???

ajde ljudi prodjite se tih prorocanstava, tih mara-gatara i ostalih zajebancija.
meni nije jasno kako moze neko vjerovat u to???

navodno su neki strucnjaci to protumacili???
a ko su ti naucnjaci?
to su mogli bit kreso....svirko....vaxter.....ronaldinjos....milan bg.... ja...neki klosar ispod mosta......kurva iz javne kuce..........
a novine to tiskaju na naslovnu stranu zato sto se dobro prodaje,nebitno ko sta kaze
pa ljudi, svi vi znate sta je "Bermuda-Trokut".
I sta je sve pisano u vezi toga!
ali zadnjih 30 godina....ama bas nista.
ima misterioznih stvari,ali sve nedokazano,i u zadnje vrijeme ko da nikad nije postojo.
ko klinac sam cito takve stvari i naka nasa balkanska baba-gatara je vec 1999 predskazala smak svijeta pa opet nista.
pa jebemu mater,kad cemo vise pocrkat svi skupa????
kad vec nemozemo zivit zajedno.....daj bar da pocrkamo zajedno!
al opet nista....

joj sto volim ballantines!!!!!!!!!!!!!!!!

Dare 82 27.01.2010 01:34

Nije to Zeljkova fantazija ovo sam i ja negde procitao ali se ne secam gde.Mada ima stvari koje lako mogu da se dese na primer komunizam ili da ce se ratovi u buducnosti voditi oko vode sto predvidjaju neki analiticari.Eto koka kola nenormalno kupuje izvore po svetu,onda ovo vezano za islam moze da bude tacno jer svake godine u Nemackoj 4000 ljudi predje na islam po zvanicnim podacima.I to bas Nemci konkretno ne auslenderi!Tako da i da se izdesava sve to opet ne znam da li bi bilo dovoljno za neki smak sveta.A i ti "proroci" koliko izlupetaju gluposti nesto moraju i da pogode na kraju krajeva.

Trenutno vrijeme na Forumu 21:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org