YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko je za vas Najbolji Klaviaturista (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=1218)

caka012 11.03.2009 23:34

milance,
opet stvar ukusa. Neko to voli da slusa a neko ne. Nisam apsolutno protiv improvizacije, ali to cesto zna da bude neumereno i preterano. A i cesto sluzi kao dobar izgovor kad se ne zna original forspil.

U selima u Stigu u okolini Pozarevca, cesto se desi da te onaj sto je narucio pesmu, kad pocnes da improvizujes neki forspil, prekine i kaze: "Stani malo, to nije ta pesma, ne ide tako". Nema tu mnogo rasprave, kaze ti da ne sviras ako ne znas pesmu.

Dare 82 12.03.2009 01:44

Vidim da se ovde mesaju babe i zabe.E u tom slucaju za mene su najbolji klavijaturisti Mocart i Betoven!Samo me interesuje kad bi bili medju zivima da li bi svirali Korg Pa ili Yamaha Tyros?

milanche007 12.03.2009 02:16

ja ipak najvise volim Baha,doduse on je bio orguljas=))

hajro 12.03.2009 03:00

he ja svirao sa Kemalom Malovcicem prije nekih 30 godina , a on bio harmonikas pa mene pratio i uvijek mi uzme neku intonaciju da riknem do kraja pjesme hehehe Kemo je car,neka se rijesio harmonike.a sto se tice klavijaturista njih je i previse dobrih a izmedju njih je i jedan EDO GRAND koji me je docekao na jednom koncertu pa sam se uplasio kako ce to dijete mene da otprati i bilo je fantazija od svirke.samo EDO GRAND nije vise mali nego je veliki.

marco 12.03.2009 22:34

Ma ja sam najbolji klavijaturista. Kad zasviram i zapevam svom drustvu, nema boljeg. Nece da me menjaju ni za jednog drugog. Ni za Kosmajca ni za Cortana. Najbolji sam :D

Enes-am21 13.03.2009 11:50

Bojan Stanimirovic Boki...

svrakan 13.03.2009 12:30

E sada moram i ja da dam komentar.Za mene su najbolji klavijaturisti oni koji su kompletni u smislu poznavanja stilova muzike,sto znaci da bilo da svira,orijentale,dvojke,jazz,blues,klasiku,zabavnj ake,dobro zvuci i sto mogu da odrade sve,malo ih je ali ih ima.Meni se svi svidjaju od dosada pomenutih i necu nikoga da blatim,svi imaju svoje prednosti i mene,ali ja malo gledam drugacije na muziku,meni je bitna cela slika,tako da u stvari nema najboljeg.Moja stara recenica je da je najbolji onaj koji najvise love uzme,a znate i sami da je za to vise potreban mozak i pristup gostima nego virtuoznost.

drakan 13.03.2009 13:02

kosmiš

Pa zaboravili ste doktora i cara na klavijaturama! Dr. Rade Petrović KOSMAJAC!;)

milanche007 10.04.2009 20:19

opet da vratimo malo ovu temu u zivot,heheh.spomenuli smo sve ove klavijaturiste ,a nismo spomenuli lukasovog klavijaturistu Marka Cvetkovica(folk house bend),mogao bi i on da se spomene... takodje svestan momak,svira dosta stilova,takodje je i razdvojen skroz.pogledajte snimke pa se uverite;)pozdrav svima

svrakan 10.04.2009 20:38

Da Mare je extra muzicar,slazem se kompletan je skroz.

brzi2jedi 10.04.2009 21:14

PERICA ZDRAVKOVIC i kraj. Kroz koju je muzicku fazu prolazio Perica.kroz tu je fazu prolazila cijela estrada.

Znaci klavijaturist kao klavijaturist.Svaka cast mici, ćiri i ostalima stvarno su jaki muzicari.Ali nema nista jace nego kad dodje neki harmonikas ili klavijaturist koji svira na dx 11,ubija sviranjem.10 put jaci muzicar od mene.i onda dodjem ja sa svojim pa 800.I kad stiskam start, njih nema nigdje.

Tako je i sa ovim sto usporedjujete

Ne mogu nikako smatrati jakim klavijaturistom koji i dan dansas svira na dx 11.Od kojeg i danas znam napamet parametre u operatorima za svaku boju.

A slozit ce te se svi, da je za te stvari Pera daleko,daleko,daleko najjaci

romario 10.04.2009 21:33

MIslim da si ovo poprilično u krivu .

A da je čovjek odličan harmonikaš ,jest.

milanceshow 10.04.2009 21:42

Ja mislim da je Rolandinjos najbolji klavijaturista.....

svrakan 10.04.2009 21:44

Ne postoji najbolji.Sto ljudi sto cudi,a o ukusima se ne raspravlja,ima ih jako mnogo dobrih,nekom je ovaj nekom onaj,a najbolji je Milanceshow samo je skroman pa gura desetara napred umesto sebe =))

milepsr 10.04.2009 22:02

Slusao sam Marka skoro na Akapulku, svirao je folk house bend bez Lukasa, momak svira opasno!

Sejox 10.04.2009 22:18

Citat:

Originalno postovano od brzi2jedi (Post 80182)
Kroz koju je muzicku fazu prolazio Perica.kroz tu je fazu prolazila cijela estrada.

Ovo sto je napisano je previse subjektivno i neutemeljeno na stvarnosti.
Da je tako,kompletna estrada toga vremena bi zvucala u tom stilu,sto se nije desilo naravno.
Covjek jeste bio dobar muzicar....kao aranzer takodje....kao kompozitor-manje-vise.To i danas radi,a kako, stvar je muzickog ukusa.
Sumnjam da vise uopste profesionalno svira harmoniku.Nekad jeste,i to lijepo....
Kao muzicar je ipak proslost.

A da ima dobrih ima,kompletnih takodje ima(doduse malo) a ima i vrhunskih,ali svaki ima svoje osobine i kvalitete.

Tema moze ici beskonacno,i ne vidim joj kraja.

Pozdrav,

Vule 10.04.2009 22:41

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 80186)
Ja mislim da je Rolandinjos najbolji klavijaturista.....

Slazem se...:D

grandia 10.04.2009 22:51

slazem se sa time sta je sejox rekao ... jos iz tog razloga da u balkanskoj muzici i vlaska muzika pripada ... nisam procitao sve poruke ali ne verujem da je neko pisao o vlaskim ili rumunskim muzicarima odnosno klavijaturistima (koja je to luda rec ...)

pa jel smo mi vlasi/rumuni vama uopste neinteresantni? ko ovde ne zna barem jednog vlaskog harmonikasa treba da se stidi ... kolege hrvati i bosanci oprosteno, oni izgleda ni ne znaju da u srbiji postoje vlasi ;) mozda su to i zaboravili ... jao, ja proso sad u politiku - a to nisam hteo ... mislim nemo da se ljutite ... uzivajte uz: srdjana demirovica, ljubise bozinovica (kod starog sam ja ucio mesec dana ...), davor prvulovic, dine dinucic itd. ... (i tako to)

pozdrav svima

milanceshow 10.04.2009 23:51

@grandia
Ja mislim da je ovde rec o klavijaturistima,a ne o harmonikasima......
Vlasku muziku volim i sviram je,ali ja licno neznam mi jednog klavijaturistu koji je sa vlaskom muzikom bio zapazen.
Moj dobar prijatelj je Zoran Cukic sto svira sa Davorom.Imam dosta prijatelja koji su vlasi.Volim ja vlasku muziku i to mnogo....

Nije ovo mesto za takve stvari,kakve si poceo.........
Poz!!!!

grandia 11.04.2009 18:08

ijao .. kuku mene .. lol

izvinjavam se drug milanceshow ... izgleda da sam se pogresno izrazio ...
nisam hteo nikoga da vredjam, a ukoliko jesam izvinjavam se ...

ja reko vazu se i harmonikasi ... ali srdjan svira i na klavijature a i bozin takodje ... zna se ko je bio majstor za gajde kolo ...

ciao

No.1 12.04.2009 01:02

Ja!!! =))=))=))

hammers 21.04.2009 16:47

Znachi TATKO....

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

makso68 21.04.2009 18:23

Ne postoji najbolji,jer uvjek ima bolji.Dakle,postoji samo bolji.Pozdrav!!!

Vule 21.04.2009 18:28

Ja mislim da je posle mene najbolji Milancheshow...on moze i zmureci da svira,i iza glave,i preko ramena...moze i da ne svira nego samo da peva...al tek sto moze da popije...leleeeeeee...

:lol:

toni-bt 21.04.2009 19:20

Tako je Makso uvjek ima bolji,nema savrsen ni covek ni masina i o tome je i sustina zivota,svaki se stremi da bude bolji a uvjek izadze neko ko je jos bolji-pozdrav!

milanceshow 21.04.2009 19:34

@rolandinjos
Najbolji si roki......:D
Ja u zadnjih godina najvise sviram preko qrca.......:D:D=))

Vule 21.04.2009 19:39

:lol:...znam Brate kako ti je...a ja nikad više volje za svirkom nego sad...a tek što me oće para...:lol:=))

Vaxter 21.04.2009 19:46

Ma, ljudi!
Goriiiila!
A mozz i shimpanza... :))
Dokle vishe sa ovim? :)

svrakan 21.04.2009 19:51

Ja znam samo ko nije najbolji,JA.

milanceshow 21.04.2009 20:09

Ja mislim da je Vaxter najbolji.....:D
Izvini Rolandinjos......=))

svrakan 21.04.2009 20:45

E nije,bolji je onaj od juce nas clan sto je demo postavio =)) =))

tesla 21.04.2009 21:08

ma ajde da se ne zamlaćujemo više ja sam najbolji pevač i klavijaturista odmah posle rolandinjosa i milančeta ipak su oni iskusniji od mene ali za koju god cemo na crtu =))=))=))

Vule 21.04.2009 21:13

E...a'e se malo uozbiljite,niste deca...:lol:

caka012 21.04.2009 21:42

Nego, razmisljam vec duze vreme, pa rek'o hajde da pitam vas, mozda znate:

Ko je najbolji klavijaturista?

Vule 21.04.2009 22:07

Dobro pitanje...:confused:

kuki 21.04.2009 22:16

Najbolji klavijaturista je onaj koji svira klavijaturu...:lol:

milanceshow 21.04.2009 22:27

Neznam bre Kuki,ali je zanimljiva i ta teorija.......
Vreme ce reci svoje......

dugmic 22.04.2009 00:19

svak je dobar na svoj nacin , a onima sto sviramo neki i ne razumeju sta se svira covek pridje pa mi kaze sto vise ne sviras harmoniku , ne vidim je brate to dole se nista ne vidi au pa mozda je i covek u pravu.

Plavkica 22.04.2009 21:13

Uh, pa tek sam stigla.....Ajde za par dana cu vam kasti

mpdzprod 31.07.2009 14:42

Paznjaaa!!!!

jao kad ja sad zakasljem... uffff DIMICE SE hehehehe
sta kazete na OVO.??

Beethoven koji je izgubio sluh i dalje je PISAO i Svirao Klavir aaaaa??? aa sta je sad..
aj nek to MICA Cira HAMIC AMZA COKI I BLA BLA BLA... tako sviraju bez sluha i da napisu NOTE..
deco Tishina... sve ovo danas, bude pa Prodje al Beethoven ostaje.

za mene su uvek bili Najbolji muzicari skolovani muzicari iz akademije i obrazovani muzicari. ( koji pisu note ) cuju stvar i eto ga na papiru u notama.. to je MUZICAR...

rest je sve samo dobar talent i dobra vezba i vise ne. AMIN.

Trenutno vrijeme na Forumu 20:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org