YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ekrem Jevric Gospoda - Zvezda Amerike,Kanade a i sire (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13988)

dejantb15 05.08.2010 15:02

Ma on je najbolji sa zada =))

tranzit 05.08.2010 18:28

Ama nije Ekrem problem, a nisu problem ni ostale dijabole tog tipa nego je problem sto oni imaju sve vise obozavalaca. Isprva su se svi kao nesto zezali s tim, pa onda bili sve tisi i tisi, da bi na kraju poceli da urlicu kraj bine, cupaju kose, cijepaju kosulje i padaju u trans kad Ekremi nastupaju. Alal nam vjera na muzickoj kulturi.

armin 06.08.2010 12:28

"Gola, Gola...": Novi hit Ekrema Jevrića / "Ja sam ovdje turista, budi malo nudista..."

Nakon što je sa pjesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća", postao najslušaniji, ali i najgledaniji izvođač sa prostora bivše nam države na YouTubeu, Ekrem Jevrić "ide dalje".

Mathias Schmidt alias Švabo Smit, te Ekrem Jevrić "Gospoda" prošlog su mjeseca završili snimanje spota za pjesmu "Gola, gola".
Aranžman i muziku je uradio Nino Boy, tekst Goran Kiridžić Kiro, dok je spot "djelo" Jasmina Omerike.
Spot je, kako se to može i primjetiti, sniman u Sarajevu.
Više poslušajte i pogledajte u priloženom videu.

Svabo Smit feat. Ekrem Jevric GOLA, GOLA PROMO 2010.mp4
You need to upgrade your Flash Player

armin 07.08.2010 14:15

Neznam da li si pogledao post vise sebe..???

driftkiller 07.08.2010 15:02

Ajd ne napadaj dijete, pusti ga...
Nego spot je ludnica, msm mala drma, oni nesto pjevaju, da te Bog sacuva .:D

armin 07.08.2010 17:06

@driftkiller smiri se... niko ovdje nikog ne napada...

Vule 07.08.2010 19:31

@ driftkiller

Da li si se to meni obratio ili grešim?

driftkiller 07.08.2010 22:24

Ljudi bezveze ste mi dali opomenu, kolega @Vule zista izvinite,nisam se vama obratio nego kolegi @Armin, nista zlonamjerno, ja se zaista izvinjavam, zao mi je, nisam mislio nista lose, cisto sam napisao iz zezancije.
Izvinjavam se.
I Sorry na offtopicu, nadam se da cete me shvatiti. :(

armin 07.08.2010 23:52

Ma sve je ok... Bitno da je da ekrem snima i duete... hehe

zeljko 08.08.2010 03:49

Jbt..Ekrem postade stvarno zvijezda..Bravo Ekreme i ako moze da í mene malo poguras=))

martinez 08.08.2010 12:06

to sad stvarno nije više smiješno
meni dođe moj sin od 10 god i kaže da je gledo taj spot od ekrema sad već i djeca znaju za njega
ekrem stvarno posta zvijezda kapa do poda ekreme

Vaxter 08.08.2010 16:13

Majke mi.
Bilo mi je smešno sa kuća poso.
Sada postaje strašno.

grandia 08.08.2010 21:31

hebo ga patak, ovaj spot je do jajaaaam =))

martinez 08.08.2010 21:36

evo raja još jedna kako ekrem prolazi kod publike
danas mi stariji sin slavio 19 rođendan ekipa kod njega u gostima u njegovoj sobi njih desetak
i iz zvučnika trese ekrem i novi hit gola gola smiju se svi ko blesavi al ga ipak slušaju

ja sam malo napominjao u ranijim osvrtima na ovu temu sad da se nadovežem ja mislim da je publici hiperprodukcija kolonova šabana ,sinana.harisa ,mileta itd više dojadila traži se nešto novo a to novo su ekremovci da ih tako nazovem raja dođe gdje takvi gostuju propisni se ismiju i zabave uz komentare tipa nema pojma itd i smiju se takvim izvođačima i tu se stvori vesela atmosvera jer sami izvođači su većinom smrtno ozbiljni i ubjeđeni da su parvi znalci za pjesmu što još više nasmijava publiku i na kraju svi zadovoljni publika se propisno nasmijala a izvođači dobili što su tražili i to šljaka

grandia 08.08.2010 21:44

drug martinez, pazi sta pises ... moze se protiv tebe koristiti :lol:=))

ps: u pravu si ;)

mene ekrem ne interesuje uopste, al su mu aranzmani interesantni .. pogotovo ovaj zadnji - naravno i zbog one ribetine u spotu al ne samo :D

martinez 09.08.2010 11:04

************obrisan snimak******************

evo druškane tu ti je orginal nije loše
samo tamo se ispod pjesme potpisao nekakav Nino Boy
svi vole da ukradu izgleda

Tema je Ekrem Jevrić-Gospoda,pridržavajte se iste a oko plagijata postoji posebna tema!!!

Dell 09.08.2010 16:32

rekao sam mnogo puta, pa i sada cu reci, ocito je da je teze uspjeti u antitalentu nego talentu, ima i ona izreka da danas ne mozes bit ni glup u danasnje dane jer je velika konkurencija...

brckomusic 09.08.2010 17:02

Meni je u svemu tome najgore sto ima ljudi koji provode sate i dane vjezbajuci, trudeci se da postignu nesto i narod im trazi sve moguce greske na svirkama.... slusao sam pjevace i bandove koji razvaljuju i kada jednom nesto zeznu odma se zna o tome svi pricaju. A sluso sam i svirao sam sa ovakvima ko ekrem koji pune kafane i kada ih pratis kazu "sve iz Amola!" ti uhvatis Amol a on u strofi Hmolu a u refrenu u Fmolu... i ljudi izadju presretni iz kafane. I svi pricaju joj onaj pjevac je pravi, legenda, u srce pogadja....
To mi nikada nece biti jasno!

Vule 09.08.2010 18:35

Ekrem Jevrić na "Farmi"

Kako „Blic“ saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom „Kuća - pos’o“.

p.s. "Blic" su,za one koji ne znaju jedne dnevne novine u Srbiji

ERKOOO 09.08.2010 18:46

Ko je sad od koga ukrao pjesmu ja ne znam!

**********obrisan video*************

Za ovakve snimke postoji posebna tema,koristite pretragu!!!

Sledeći molim?! :lol:
Dodato:
Nidje veze,al et!Daj mi ban molim te,izgleda da si se bas uzivio u svoju ulogu moderatora!Ohladi malo,pozdrav i cao!

milanceshow 09.08.2010 23:13

@ERKOOO
Procitao si martinezov post i vido da je on pogresio,pa si resio i ti?Jos komentarises rad administracije!!

ERKOOO 10.08.2010 01:31

Stvarno nisam martinezov post vidio,izvinjavam se!Al kako god,stavio sam link,pitanje je vezano za ekrema bilo,dobio sam karton,al haj nebitno.Niko nije ne pogresiv,osim Boga,a moderator se ne ubraja u Boga tako da...
Pozdrav

Vule 13.08.2010 18:38

@ Erko

Ako ima jo nešto da nije jasno da pojasnimo ili da se vratimo na temu?!

Hvala

Ekrem Jevric Gospoda Gusinka Mila Majko 2010
You need to upgrade your Flash Player

zeljko 13.08.2010 20:50

Auuuuuuuuuu pjesme...super pjesma ovo cu i ja da skinem i da pjevam mislim da ce mi lezati ovako nesto:confused:Bravo Ekreme legendo i gdje cuo i ne cuo...Zivio Ekrem

grandia 13.08.2010 21:42

zeljko druze, obavezno uvezbaj one ekremove vokalne trillere ..

mislim ono : "ona pravaaaAAm" "ja za njom igraaaaOoOm" "moja majka sada kuci samaaaAAam" "ja sam zedan tvojih zagrljajaaaAAaam"

=)) ... mislim hocu reci :-"

armin 13.08.2010 22:11

grandia da nisi mozda mislio ono aaaAAAaaa???

grandia 13.08.2010 22:14

bash na to sam misliooOOoM =))

moram da pripazim, vec sam na putu da kasiram bananu :))

ja sam samo turistaaaam budi malo nudistaaaam :))

zeljko 13.08.2010 22:25

Mene Vule vec opominje par puta i kaze da smanjim dozivljaj i kaze da je ubrao friske banane i pita dali zelim jednu:lol:Prema tome pozor drugovi!!!

grandia 13.08.2010 22:37

zeljko, nije mesto da ovde to diskutiramo ;)

ne znam gde ti rusis pravila, ja cu izgleda zbog uvrede ekrema, al nisam ga vredjao - mala zahebancija - nista vise :D

a nije vule bash tako - ipak je on dobar drug i odlucuje fer ;)

da se vratimo temi, meni se do sada iskreno najvishe svidja spot "gola gola" il beshe "pola gola"?

aranzman mi se dobro svidja a i spot je ki za televiziju

zeljko 13.08.2010 22:51

Ma malo se salim i ja..A to sto kazes za te trilere...buraz to su specificni trileri i nije lako kopirati,zato i jeste ekrem zvijezda postao;)Poooz

grandia 13.08.2010 23:05

mislis da je sve zbog tih trilera?

ok, slazem se stime, ma da mislim da je i zbog njegove "harizme" - covek harizmatican - ne samo do jaja nego i dalje =))

al ponekad se plasim da ce da se zadavi - ko da se muci kad dishe :(
sumnjam da unistava po 4 pakle marlbora dnevno :D

a ostalo je ok, ima covek tajming i u sushtini ne ispada iz harmonije sta je isto vrlo vazno ...

e sad smo se lepo izvukli iz frke =))

zeljko 13.08.2010 23:20

cuti covjece ne spominji mi cigare i ja popusim 4 kutije dnevno a ponekad uz pivu kad pijem mozda i vise....Da nije tako ko da bih ja imao ovakav glas kao iz bureta:lol:

Pa jeste ekrem ne samo da lijepo pjeva,vec i ima facu sto narod privlaci da ga gleda i slusa...to je to narod hoce nesto novo a ne godinama da slusa Sabana Saulica koji svoj poso radi perfektno...mada sam cuo par puta kad pjeva uzivo da i on zna pogresiti ite kako.;)...poooz

armin 13.08.2010 23:29

ekrem vs. saban ????

mislim ipak dolce gabana i te cake...
skupocjeni spotovi...
visookooo kvalitetnija muzika...
trileri koje jos niko nije kopirao... itd...............

kako god okrenes ekrem je trazeniji :))

Dell 14.08.2010 03:06

sve stoji, ali sto ekremova faca moze privuc to mi nije jasno :-O mozda neki infarkt? :lol:

zeljko 14.08.2010 06:39

Sta ja znam djeluje nekako pozitivno,a ovaj zadnji ekremov snimak i tekst pjesme me je odusevio...Malo je falilo da otvorim pivu i da se napijem koliko me je tekst pogodio...Ja u tudjini a majka nije tu:lol:Samo dali je ovaj tekst napisao Ekrem ili neko drugi?To se ja pitam,ako je to ekrem sastavio onda nemam rijeci...Najvise mi se svidja ono "Ostari se i vec mi kosa sijedi":lol:...Poooz

Mimi* 14.08.2010 14:09

Cudo nevidjeno...=))

dzejmi91 14.08.2010 15:20

umetnost...

misa1265 16.08.2010 15:50

1 Privitaka
:lol: Najjaca slika...

Dell 16.08.2010 19:08

ahahahahahahahahahahahahahaah nisam se odavno vise ismijao, slika je do jajca :D

driftkiller 16.08.2010 19:24

Slika je i preko jajca, kod mene od maloprije sotji kao slika desktopa, ne mogu da ga se nagledam hahha :D

Trenutno vrijeme na Forumu 08:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org