![]() |
ocami, ne bi ga ni na bas gitari ovako odr'o :)
|
[font="Comic Sans MS"]@ simkeres
Kolega, svaka čast za Rudessa, baš si me obradovao (btw, pogledaj moj potpis). Evo još jedan njegov snimak: ^:)^ |
|
Ovaj covek kao da ima dinamit u prstima!Gledao sam dosta njegovih snimaka,savrsenstvo!
|
Cudim se da ga nije dosad niko spomenuo ali niko mi ne prenosi bolje energiju nego Stevie Ray Vaughn, nazalost je prerano poginuo. Bolji mi je nego i veliki Hendrix!!!
|
pogledajte ovo
|
Šta reći, vrh vrhova...
|
Pazi ovog :)
|
hahahaha, kako mu je dobro nastimovan klavir... :D
ahahahhahahahah |
Maksim rastura! Sigurno je neki modul priključio na klavir! Šalu na stranu! On je majstor svog zanata!;)
|
Kako samo akorde vata.......
|
Ha,ha,dobra fora,samo ga skrati na kraju.
|
bumble bee turbo verzija opasan klavir :lol:
|
Klavir sa semplom harmonike EXTRA ha ha ha ha !!!
|
ne kaze se dzabe da"neko bolje svira nogama,nego rukama"
Dodato: a ovaj je.....nemam reci!!! |
|
verovatno si hteo da postavis ovaj video u"smesni video snimci"ili "sta trenutno slusate"...al svakako je mnooogo dobro...ovo je jedna od jacih parodija!;)
|
Hteo sam ovde da postavim snimak,sto pitate?
Meni ovo lici na muzicare vanzemaljce,ne znam sta je tu cudno? |
Da je neko drugi postavio ovakav snimak,ti bi prvi reagovao i opomenuo bi ga da je promasio temu...zar ne?
..uostalom..nema veze,idemo dalje. |
Da znate i da ne bi...pogledah prethodnu stranu,videh onog sa klavirom i ucini mi se dobro mesto za ovaj snimak...ali ako to vama nesto smeta i ruzi temu,mogu i da ga uklonim,nije problem?
|
Da malo popravimo situaciju....
Ja sad ne znam sta je original i ima li dogovora "Grand" i jos neko, ali evo istih vanzemaljaca samo drugacije zvuce....:) |
..idemo dalje..;)
|
sex 2:13-2:31
|
Ovo je znanje.Jednom cu i ja biti svirac!!!!!!
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org