![]() |
Zadnjih dana sam pregledao dosta filmova,pa evo nekih prijedloga:
Komedije: -Nothing to lose(Martin Lawrence, Tim Robbins,..)..Stariji je film,ali je odlican -Blue Streak(Martin Lawrence)-takodje stariji film,al mozda neko nije pogledao -Harold and Kumar(imaju dva dijela)...najbolje komedije koje sam gledao u zadnje vrijeme... -Hangover Horor/triler: Pregledao sam Saw svih sedam dijelova i pravo mi se svidja :D Ima jos puno filmova al nemogu se sjetit..Evo za kraj jos nekih naslova pa pregledajte recenzije :D : -Jarhead -Takers -The Man Who Stare At Goats -The bank job -72 dana -Year one -Babylon A.D. ,.....itd,.itd :D Dodato: Zaboravih jedan od meni najboljih ratnih filmova:Bili smo vojnici(mell gibson)(we were soliders) |
Sesto culo - Brus Vilis stari film ali extra
Ostrvo - ruski film , mnogo dobar !! |
"Due date" , komedija iz 2010.
|
Sindlerova lista!Vredi svaki minut!
|
To je kultni film, ja sam ponovo odgledao Kišnog čoveka(Rain Man) sa Dastinom Hofmanom i dobar je film, a od novijih mi se Avatar dopao iako nisam neki ljubitelj tih SF filmova
|
@Burli jes da je dobra prica u taj film "the rainman" .... a snimljen je po istinitom coveku po ime Kim Peek, covek ko nemoze nista da zaboravi. Kakav dar, da ne poverujes .... :D
|
Da mi je sa njim samo jedan dan u Las Vegasu provesti, ili makar u lokalnoj kladionici pa da vidim kome će oni uzimati pare... :D
|
preporuka sisanje,montevideo bog te video,cetvrti covek...itd prednost domacim! :D
|
Tu sam vas cekao :D
najbolji filmovi koje sam ja ikad gledao su:
Saving private Ryane(drugi svetski rat,okuplja se vod da bi se spasio jedan covek (Ryane) koga treba da vrate kuci svojoj majci koja je izgubila pored ryana jos 4 brace) Inception 2010 (avantura koja zalazi u granice van normalnih aktivnosti cak i snove)leonardo di caprio 127 hours (127 sati zarobljen u pecinu a nikom se nije javio da ide bilo gde a name dometa ima samo kameru) Taken 2009(oteli mu cerku i videcete sta je sve covek spreman da ucini povodm toga) Enemy at the gate (u vreme drugog svetskog rata u rusiji (snajperisti)) Prestige (rivalstvo dvoje madjionicara (u vreme tesle) :D) Good Will Hunting (obavezno odgledati) 21 (pokerasi) Shakwn Redeption(kako je jedan pametan covek zajebao upravnika zatvora i obogatio se) Bourne (1,2,3)(Zestoka pucacina i uzbudljiva posle prvog dela ide mnogo bolja akcija) Hachuco 2010 (za ljubitelje pasa)(dusu sam isplakao ovde) ali toliko sam se smorio da sam sad krenuo da citam knjige zato sto retko izlaze dobri filmovi! ako niste odgledali neke od ovih filmova odgledajte ne znate sta ste propustili! |
@cane612
Da se ne zove ovaj za ljubitelje pasa Hachiko :D..Ja sam taj gled'o i stvarno je sila film,a kad ukucam Hachuco 2010 na google,ne moze da ga nadje.. |
Za sve ljubitelje istorijskih filmova, jedan poprilično dobar i istinit film.
Agora (2009) http://www.imdb.com/title/tt1186830/ |
Echelon Conspiracy, jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
http://www.imdb.com/title/tt1124039/ Click - bruka film! http://www.imdb.com/title/tt0389860/ |
Exam[2009]
(jedan prefektan niskobudzetni triler,koji sam odlgedao,i nisam trepnuo) http://www.imdb.com/title/tt1258197/ |
ko voli filmove sa psima... Hachiko
|
Ljudi,pogledajte film/ove "Recep Ivedik 1,2,3"..Znaci tri dijela,ne zna se koji je bolji..U pitanju je turska komedija,ali bas komedija..Ja se raspado od smijeha xD..
Obavezno pogledajte!!! |
Evo da se i ja pridruzim, Snakes on a Plane...mislim da je 2006, ako neko nije gledao... :)
|
I ovo je extra film pogledajte obavezno.Devil2010.
|
Pogledajte ovaj triler Limitless.
|
|
Shuter Island 2010...Leonardo Di Caprio...konfuzan...
|
human trafficing iz 2005, odlican film
|
Jako su mi se dopali filmovi: Rain Man, Cube, Mercury Rising i Beautiful Mind. Filmovi o autisticnim ljudima, stvarno vrijedi pogledati!
P.s. moze li jos netko preporuciti Neku zestoku komediju poput Americke pite ili nesto slicno :) hvala unaprijed :) |
film -predplatnici-je odlican bas akcioni sa najjacim glumcima
|
Mozda je neko spominjao, ali i ja kazem, obavezno morate pogledat Hangover I i II, filmovi su genijalni, ocekivao sam da ce kao i svi ostali drugi nastavak bit cisto kenjanje, ali nije, uradjeno je na slican kalup, ali ipak s tolikom dozom originalnosti da drugi dio ne samo da odrzava genijalnost prvog dijela, nego ga i uvecava ;) Jedva cekam III dio
|
Bas juce gledah na TV film Uski prolaz (Narrow Margin) (1990. god) akcioni triler, bas mi se svidio. Ko nije pogledao vrijedi pogledati.
|
ko zeli da se nasmeje toplo preporucujem komediju http://www.youtube.com/watch?v=oRveeSKhQb8 :D
|
"Resident evil" mnogo dobar film,i npr "Blood Rayne" isto extra film...treba da se odgleda,ko nije gledao...
|
Preporucujem "Mechanic"... odlican film...gledao sam ga vise puta...heheh
jos ako se nađe u HD rezoluciji onda jos bolje... |
Ja pa ne preporucujem Mechanic :lol:
Sad ukusi su razliciti mozda se nekome svidja al meni je bio dosadan tacnije sama prica u filmu mi je bezveze. A bas sam ga gledao u HD al razocaran .... Moje preporuke za one koje obozavaju animirane filmove: Megamind i Shrek Forever after |
jedna mnogo jaka komedija
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org