![]() |
Bio romanticar "nekada davno" sada mi vise odgovara pivo ili vino pored mora nego nesto drugo ;) Klinci idu na more da ganjaju trebe a mi malo stariji ako uganjamo dobro i jeste ako ne onda idu i druge čari mora kao što su roštilj, alkohol itd. :D
|
Sjetio se Dino "Uvale borova" :lol: :lol: :lol: Inace odlicno isfazonirano na baladu, cuje ti se ono meLodicno dalmatinsko L ili da kazem shkojsko :D
|
To ti je uvo i zapisivanje u mobitel kad nesto cujes pa doma pametujes po klavijaturi. :-D
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
@Dell .... Ne spominji mi Zaostrog i taj kamp ako za Boga znaš ;) Skočit ću od muke sa trećeg sprata ........
|
Pricaj lepi,pisonja i zuga slusaju... :-P
Hahaha... dobar ! :)
|
Svidja mi se :)
|
1 Privitaka
Uvatilo me nešto i valjalo je odsvirat i odpjevat. Šta ti je tu ti je... :D
U ovaj sat ovo je mogao uradit samo ludak kao ja. =)) |
Bravo ,,, 10+ sve je ok
|
Hvala druže gagane! :)
|
....
bravo smuchac.odlicno.
bas sam (kako sojic veli) iznenatjen! |
A kao čovek i uvredjen. :D
Hvala druže!! :) |
Nzm samo kako su si ranije promakli tvoji demo snimci. Jako lepo ti radi yamaha. Tvoje pevanje je dosta dobro, mada ja smatram da kod tebe ima materijala i da bi ti mogao jos mnogo bolje. I ovako mi se svidja, da ne shvatis pogresno, samo eto smatram da talenat treba uvek iskoristiti sto bolje, a ti si definitvno jako talentovan! :D
|
...
haha,ma nista uvretjen....samo prijatno iznenatjen :)
|
Citat:
Citat:
|
Lijepo stvarno, svaka cast :D
Samo imam jednu skroz malu primjedbu :P Mislim da bi se uvod kod pjesme Ludak kao ja trebao svirati cisto, znaci bez nekih ukrasa, a inace je super kao sto sam i rekao ;) |
Tocno je. Malo sam karikirao i ni sam nisam zadovoljan s time. Ipak je bilo bolje bez toga.
Kolega, sad prelistah tvoju celu demo sekciju. Veeeeeeliki LIKE od mene, svaka čast :)
pozdrav :) |
Hvala ti druze!!!
1 Privitaka
Padala je kiša danas i umjesto na sladoled,gledam telku i neka emisija o novim fosilima pa me povuklo na youtube slušat i sama dosada je izrodila s ovim. Pjesma je vrlo vjerojatno starija od mene. :D
Najprije odsvirano,onda odpjevan i snimljen prvi glas i na kraju drugi. Malo dotjerao i to je to... Čini mi se da sam se mrvicu oslobodio i počeo sam čak i sam sebi bolje da zvučim. Sad jesam li lud... Nadam se da ce vam se svidjeti iako sam isti ritam već koristio u snimcima ovdje. :) |
Kud ste navalili s komentarima? Ne stignem sve pohvatat... :D
|
Hahaha :D Pa ja sve neću da komentarišem, reko' da ne budem dosadan :D
Sve je super, ja bih lično smanjio samo malo bas. I malo bi se poigrao sa vokalom, malo mi je oštar, možda malo samo da ga smekšaš (kakvi izrazi, a? :D). Možda grešim, ali eto... Super je pesma btw, nisam je čuo 100 godina :D |
Komentari su uvijek dobrodošli. :) Istina,ima bassa ko u priči. Takav je ritam a nisam ga ništa dirao iako sada vidim da sam trebao. Ako se desi s istim ritmom idući demo snimak,uvatit ću ga za yaya. :D Hvala druže! ;)
|
Ja i kolega malo odsvirali. :) Nije narodno. Pjesma je od Sajete - Moji koraki,inače meni draga pjesma jer je jednostavna a jaka. :)
Dodato: <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/KitNX_wCKa4?list=UUtH_5X-fCAtiLar6Pg0rTeg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Lepo zvuci, a jako mi se svidja kako radi psr 3000. Jel to studio kit bubanj? Nekako lepo ''puni'' kutije, ovako kako je snimljeno sa kutijama daje pravi utisak o tome kako radi yamaha, nego li onako sa miksete. :)
|
Hvala druže. :)
Snimio sam s mobitelom pa nije ispalo sjajno al opet kao i tebi,i meni je draže da je živa snimka nego "studijska". Mislim da je studio kit ako se ne varam. Sinoć kolegama crkla klavijatura pa sam im je u ponoć nosio u svatove da se spase pa je nemam sad kod sebe da ti potvrdim. |
Super je sve kolega, LIKE od mene :) Pozdrav
|
Hvala ti kolega! ;)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
1 Privitaka
Nova klavijatura, novi demo snimak. :) Rekao sam još davno da ću ovu pjesmu odsvirat i snimit pa nikako da sjednem i odradim. Kako je taj dan došao, na brzaka sam odsvirao i snimio. Radi se o pjesmi Hrvatska rapsodija ilitiga Croatian rhapsody koju je u originalu skladao Tonči Huljić, s Magazinom (Cronika) je bila na Eurosongu a kasnije se je dodatno "probila" na tržište obradom poznatog Maksima Mrvice i na samom kraju s mojim rock coverom iste pjesme. :D Eto, uživajte! :)
|
Uh, svaka čast odlično odsvirano, oduševio me zvuk, naročito bubnja.
|
Odličan materijal za vježbu.Fino odsvirano,svaka čast.Meni je ova gitara u ritmu mrak.Ona je dio original style-a ili si je sam radio?
|
Ritam je skroz originalan i ovo što čujete je njegovo od starta. Jedino sam neke dijelove utišao jer općenito ne volim kad je ritam previše "nakićen" sa svim i svačim. Hvala na komentarima! :)
|
Ti majku Bozju sta je ovo! Hoces jedan moj savjet, ubaci neki dark pad ako mozes i pojacaj ga... istakni ga malo vise... Ali bravo! Ostao sam najezen!
|
Odlična izvedba, lijepo odabran Style i ostali omjeri.
Yamaha je to, stisni tvornički preset i vozi. ;) |
Citat:
Citat:
|
Odlicno kolega, super je! Bubanj je vrh!
Pozdrav :) |
Kolega, zahvaljujem! :-h
|
Pozdrav drugar,odavno nisam bio na forumu.preslusao sam par zadnjih snimaka i samo mogu reci svaka cast.Lijepo odsvirano.a bubanj na s910 ti je full.
|
Oooo Jaki druže. :) Hvalaaa!! ;)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
1 Privitaka
Iz Casperovih tutoriala sam slavni ritam iz prijašnjeg demo snimka malo presložio. Ništa drastično al veseli. :) Onda kresnem radio i čujem da ona ludo pati i reko, pa ta pjesma paše vamo i eto... :) Spustio sam je da se ne kreveljim više nego što treba. Ipak ja nisam Davor Gobac. :D
Dakle, Psihimodo pop - Ona ludo pati :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org