![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Ma jok tranzit i dell, Zdrava voda, ZAKON :P
|
Jasta radi... eeee... nije sala, Zdrava voda.
|
Čini li mi se,ili na snimku prije˝Hercegovke˝pjeva jedan naš kolega sa foruma?Naravno sve pohvale i od moje malenkosti za sve snimke.Pozdrav!
|
Nije Maxo, taj momak nije na forumu, to je jedan od mojih najstarijih ucenika i poveliki talenat a sad vec i dobar profesionalac a posto je trenutno u toku snimanje njegovog materijala, sasvim slucajno sam ga postavio kao demo posto sam ga natjerao da odpjeva nesto i uz aranzer.
|
Pardon.Jedan kolega sa foruma ima sličnu boju glasa.Pozdrav!
|
Debelo sam početnik pa me se ne uzima previše zdravo za gotovo :D al ove snimke su plafon šta sam slušao do sada u demo snimcima ovdje. Sve pohvale!!
|
Sta reci nego odlicno i odsvirano i upakovano sve na svom mestu.Ko nije koristio sav taj softver i da je bar malo upucen u sve nemoze da veruje sta sve izlazi iz njega.Posedujem bas jedan takav audio PC sa tim istim softverom samo sto je kod mene za sad za solo i za ritam zaduzen Emulator X3 a na novom sistemu koji cekam treba da je ubacen pored i Kontakt 5 sa nekom bankom od 8Gb. Iza sveg softvera stoji u pozadini Sonar na koji ide direkt snimak onako kako se podesi odnosno ono sto cujes na zvucniku isto je na snimku.Posto se ja jos malo natezem sa svim softverom za podesavanje i ritmova i boja dobro da znam ko radi na slicnom sistemu kad negde zapne.
Jos jednom cestitke i samo dalje. |
Citat:
|
@milos511
verovatno je u sremcici malo redji vazduh nego ovde u zelezniku kod mene pa je to razlog sto ti bolje cujes harmonike od mene na snimku. Mozda sam ja malo i ogluveo od svirki pa ne cuje dobro chicha:lol: Bice ti jasno kad progutas satorske prasine koliko i ja i najedes se svadbarskog kupusa i nabijes malo veci holesterol:lol:. nego da ne kvarimo temu coveku,ajde @tranzit postavi jos nesto da malo uzivamo u svirci tvoga benda!!!! |
:lol::lol:
Nadao sam se da nećeš pročitati komentar ;) |
Citat:
Snimci zvuce perfektno bez diskusije, a u ovom studijskom snimku cujem aranzer Tyros2, 3 ili 4, mislim da svi imaju taj ritam (Pop R&B), uvod je Intro3.? Pozdrav, Boban |
Bravo tranzite,svaka čast!! :)
|
Citat:
Usput preslušah i ostale snimke, majstorčina si, šta reći. Živ i zdrav nam bio 100 godina ako Bog da. Veliko hvala što nesebično dijeliš znanje svima. :) |
Svaka cast @tranzit. Ostao sam bez reci.
|
SVAKA CAST ! ! ! Kakav ste Vi profesionalac,ovo nisam video.Sve sam preslusao,i ne mogu da verujem da ovo ovako dobro zvuci.Jos jednom SVAKA CAST !
|
Vjeruj usima... hahaha... jos dobro cujes. Zahvaljujem.
|
Pravi pravcati studiski snimak , extra zvuci , svaka cast pravi ste profesionalac za obradu audio signala
|
Rekao sam ja da ova stranica Tranzitovih demo snimaka treba biti primjer tj.sablon kad se snima demo snimak,da bar priblizno ovako zvuci ako ne isto bas i to je to...Svaka cast jos jednom i ocekujemo rado jos koji snimak od Tranzita pa da uzivamo slusajuci..;).Pozz
|
Citat:
|
Jedna dobra mini PC tastatura (ima ih u medjuvremenu ko u moru pjeska) koja ce ti odgovarati i dizajnom i velicinom tasti i sve si rijesio. Svakoj tasti se moze dodijeliti midi kontroler koji pozelis. Mozes cak naruciti da ti se uradi tastatura sa onoliko tasti koliko tebi odgovara, pa i da budu postavljene onako kako ti treba. U sustini vazno je da je tastatura po ASCII protokolu a ostalo ce uraditi neki od programa koji tastaturu pretvara u midi kontroler. Nijedan midi kontroler ti nece dati toliko razlicitih kontrola koliko mozes imati sa jedne ASCII tastature jer postoje programi koji konfiguriraju midi kontrole u dva i vise layera pa tako svaka tasta moze imati razlicitu funkciju u svakom od tih layera.
|
Citat:
auuu ovde si razbio stvari.... da čujem, šta kako i sa čim? :rolleyes: |
Softver, sve softver... i aranzer i soundi... jedino smo pjevac i ja hardver... i naravno jedna specijalna masina - audio sistem za live svirku za koju je ovo sve sto cujes samo mala sala, a kojom upravljam putem Roland FR3x harmonike.
|
Citat:
super si skockao snimak skidam kapu nemam šta da dodam sem da 'vatam beleške od tebe ;) |
Samo ti pitaj, ako znam dobices odgovor, ako ne znam... sram me bilo... hahahaha.
|
2 Privitaka
@fico
Na donjim slikama vidis kako izgledaju dva kontrolera koje najcesce koristim. Prvi cak ima i Pad koji takodje sluzi kao vrlo slozeni X/Y midi kontroler. |
tranzit
Citat:
|
Ma ti i Tranzit ste stari vukovi i dobri muzicari to znaju i ptice na grani;)Samo ja se naceka a jos nista novog od druga Tranzita da cujemo i da uzivamo:(Pozz
|
Samo da skrenem paznju onima koji nisu jos do sada culi tranzitov rad,da poslusaju i iz toga nauce samnom zajedno ponesto i naravno ocekujem jos snimaka od druga tranzita;)
|
Bice Zeljko uskoro, u vezi sa Trans Audiom, pa ces da se naslusas do mile volje.
|
Daj nam nesto malo prije da cujemo,nemozemo da docekamo:DZnas i sam kako je kad na nesto dobro cekas,nikad docekat:)Dobro kako ti hoces naucio sam da uvijek ja moram da cekam,sta cu takva mi sudbina:lol:
|
Kako je spojena tastatura sa pc.Ako je wireles koliki je domet?
|
Nema sta
Nema sta da kazem nego super,posto sam i ja od skoro zavrsio dugo zeljenu SAE skolu
dabi nadogradio moje studijsko znanje i dugogodisnje iskustvo, tranzit veoma lepo si skockao ovo sve odlican saund svaka cast ko dobro cuje bice mu jasno sve eto toliko od mene veliki pozdrav za kolegu tranzita. |
Citat:
|
Mislim da "pazi ,ujeda" može par dana .
To nisi Ti na forumu . Šala je ok ,ali ...eto ... |
Hahahaha... sto, da se nisi uplasio ? Ama meni ne smeta... nek' me zovu i loncem, samo da me ne razbiju.
|
Evo, ja Vas se plašim. :D
P.S. Željno čekam nove snimke. :D |
Citat:
|
tranzit i od mene 5 za snimke!! nema sta.pz
|
Od mene 10-tka,malo je 5 hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org