![]() |
Nesto si zeznuo ove snimke :D Hehehe....Izgleda da ti je do kabla koje si promenio....U onoj dvojci od Milanceta, samo se bas cuje, solo kao da si prikljucio na digitron da snimas.... :D hehehe....Bas je dobar, ali slobodno mozes sporije....Nije poenta sto brze, nego sto tacnije, ali dobro, mi smo kolege i po godinama, pa evo neki komentar ovako iz prve ruke....Sve najbolje u daljem radu....Pozdrav ;)
|
Do kabla je sad sam proverio, to je kad se koriste kablovi od 150 dinara. Snimiću sutra opet, hvala na komentaru druže! :)
|
Legendo samo vezba-vezba i vezba,i sve ce da bude super,teraj dalje.
|
Vežba se redovno. Pozdrav.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Samo sto vide rasiri svaki triler i videces za godinu dana ,ralike (drasticne).
|
Ajde baci neki novi snimak da cujem kako napredujes,pozdrav.
|
Posto me prozivas u Nesinim demo snimcima da sam maestro, samo da ti kazem da sam prosecan muzicar i da sve sto imas da mi kazes napisi u mojoj demo stranici a ne po tudjim ako se odnosi na mene. Preslusao sam i tvoje demo snimke, ne znam kad si poceo da ucis da sviras, vidi se mali napredak ali jos dosta moras da poradis na trilerima i tenici uopste. Koliko sam primetio imas smisla za muziku. Bez ljutnje, pozdrav.
|
Kad ce neki nov snimak?Olenjio si se,ajde da cujemo da li vezbas lili ne.
|
Ma Neso vezba on samo je momentalno na pripremama za novu sezonu,
HAJMO CRNO BELI OOOOO. |
Nisam uopšte video ove poruke, izvinjavam se. Hvala na komentarima, evo nešto novo od mene. Ovog puta sam snimio mobilnim telefonom, i zvuk nije baš dobar, ali dovoljno je da se čuje koliko sam dobar ili loš (više ovo drugo :) ).
1. Uspeo sam u životu: 2. Jedan lep foršpil, oprobao sam se i sa manual bass-om sada bi isti odsvirao malo drugačije, ali već sam ubacio. 3. Srećo moja, moje zlato: 4. Ugasila si me: 5. Sve se osim tuge deli: Eto, to je za sada sve. I da napomenem, ruke mi ovako neprirodno stoje zato što mi je niska stolica, a bio sam lenj da spustim klavijaturu. Pozdrav! |
Slusaj pod hitno da menjas te efekte u nekim pesmama nisam uopste razumeo sta sviras,vidi uzmi mesto za jedno 8 performansa i sve boje dasu suve bez efekta samo ces tako cuti svaki detalj svoje svirke,samo napred vidi se da vezbas ali moras da savladas ove trilere pod hitno cetvorka gornji i donji triler ali razdvojeno eto ti imas kao primer demo od moje video skole
i tu mozes da vidis pocetne stvaro sto ce ti pomoci. Ajmo crno beli ooooo. Dodato: Zaboravio sam da kazem na you tube je demo skola,napisacuti naslov u pp |
Hoću, primetio sam i ja to, ne razaznaje mi se ni jedan triler. Uskoro najverovatnije prelazim na PA500 pa ću tu ozbiljnije da se bacim na sređivanje. Hvala!
|
Uzmi bolje pa600 jer je mnogo bolja klavijatura kada se sredi.
|
Jasno je meni to, ali razlika u ceni je oko 300 - 400e, kojih ja nemam. :D Pošto nisam profesionalac, radiće posao i PA500, a može fino i da se sredi.
|
Taman htjedoh da ti napisem ali me Nele preduhitri. Skidaj te delayeve sa harmonika, stvarno se ne cuje sta sviras i obavezno, ali obavezno obrati paznju na to kako Nele svira triler na njegovim videima iz zgloba. To ti je sveto pesmo kako treba da se izvode. Skontaces tu da se trileri ne izvode kao triole nego potpuno drugacije.
|
Bice nesto od tebe Djole....samo napred.
|
Hvala puno na podršci. Dell, oko efekata smo se složili, popravio sam to, postaviću uskoro nešto novo, a što se tiče trilera, iz zgloba sviram sa svim prstima sem sa drugim i trećim, a rekoh već ovde mi je klavijatura bila previsoko, i stvarno glupo izgleda estetski.
|
Slusao sam ovo vec sinoc ali sam nesto radio i nisam imao volje da se logujem na Forum,pa evo da sad Kazem..Sve bolje i bolje to ide kod tebe.Brzo napredujes nema sta.Poslusaj kolege valjda imaju pravo,ipak su oni vec duze u ovom poslu i bice jos bolje..Pozdrav druze
|
Djole silo,aj snimi to direkt u komp,bolje ce se cuti,i sto rekose malko te efekte ukroti.
|
Hvala, drugari. Postaviću svakako ovih dana, nadam se sa Korga PA500 :)
|
Djole, a sto sviras te trilere iz zgloba ? Sto ne poradis malo na tome, bice ti daleko lakse i daleko bolje ce ti trileri da izlaze jer ces imati neuporedivo bolju kontrolu nad njima pri sviranju.
|
Mislite da ih izvodim iz prstiju ili? Kažem, visoko mi je bila klavijatura pa je bilo teže, ali uglavnom koristim rotaciju zgloba. Nisam baš razumeo da li ste na to mislili, ali svakako može ovo mnogo, mnogo bolje.
|
Kako visoko?Ja vidio neki nabace harmoniku na glavu i tako sviraju:DNe pricaj mnogo,nego meci nove snimke dobro je to i cuje se da si dosta napredovao.Poz
|
Hvala puno. Evo novih snimaka (mono :"> ).
https://soundcloud.com/djole95-1/niski-orijent https://soundcloud.com/djole95-1/ja-baraba https://soundcloud.com/djole95-1/ima-jedan-zivot Dodato: Edit: Željko, ti što sviraju iznad glave su profesionalci, a ja sam amaterčina :D |
Napredujes Djole napredujes i to strahovitom brzinom sto se sviranja tice.E sad da li je mono ili nije ne interesuje me:DSvidja mi se kako ti ritmovi zvuce i boje.Poz
|
Danke, Željkane. Mono je zato što mi se zaglavio jedan deo u left ulazu i tek sam sinoć uspeo da ga izvučem pa će svaki sledeći snimak da bude stereo. Gledam što više da se uvežbam u narednih godinu dana pošto kad upišem fakultet, pitanje je koliko ću imati vremena za vežbanje. :)
|
Bravo Djole, vidi se da napredujes! :)
|
Hvala, Džoni, biće još snimaka kad se vratim sa ekskurzije :)
|
Djole tranzit tije opisao da rotiras ruku,toje najvaznije na bilo kom istrumentu,bez toga se covek muci kada svira i nikada nemoze da dotera jedan tempo ,poradi na tome obavezno ti napredujes ali do odredjenog stepena i nema dalje,zato ROTACIJA OBAVEZNO,POZDRAV.
|
Djole,sto ti se cuje na pocetki ona cetiri udarca cinele?snimak je jako los,ne cuje se cak ni mono vec je celo teziste snimka na desnom kanalu.nekako vise volim tvoje snike da cujem snimane telefonom gde te i vidim nego ovakve kao sto si postavio na soundclodu....
|
Nele vežbam ja to i svestan sam da ispadam iz ritma. Neso, samo sam sa levog kanala snimao, ne znam zašto je tako, ali biće bolje.
|
Bravo!
Djole, zemljace, sad sam preslusao tvoje novije demo snimke...brzo napredujes, svaka cast. Keep rocking (sto bi u mom selu rekli ;) ).
|
Hvala lepo, zemljak, trudim se :D
|
Evo jednom snimka sa nove klavijature, jedan od najtežih foršpila koje sam skinuo. |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org