![]() |
Hehe...La Alene ovce šaljem sutra helikopterom pošto danas vozim opremu na svirku...Tamo oko šes popodne očekuj pošiljku,a suta ujutru ću da isprobam taj novi OS za šišanje ovaca...Ovaj SejoRoland je jarane jedan veliki meraklija i dobričina haj mu ispuni tu želju...I meni je brate željo majka al et radije šutim :wink: ...Pozdrav!
|
ROBIJASI SAMO S`JUGA CELIK NAM JE MAJKA DRUGAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
hahahahahahahahhahaha
car si
|
Standard! Nele, hos kupit OS za tri krave od ovce nogu i vrecu aspirina ti ga dam!
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ZEMO LOMA TINIJEJEF GOMNO IT POSKU
ZDRAVPO |
EEEE kako ce bit skpo care. Sta sve dbijas uz to eihhhhh! Sad mjesto jedne noge od ovce trebas dvije da das al lijeve!
Pozdrav,Satrovacki!ALen! |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
CAR SI
|
CARKO
CARKO JESI POBEDIO NEPRIJATELJA
HAHAHAHAHA AJDE JAVI KOJ JE REZULTAT |
Neprijatelj pobijedzen trazi se drugi. Za sa rezultat Alen:Neprijatelj-1:0
|
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOO
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO
CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CEPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ |
Nesmije biti svadje
Alene legendo,nesmije biti svadje ni slucajno,ma ni pod razno.Posto je ovo zezancija druzimo se jaranski.
Ali ipak druze,a zamolio te i moj i tvoj drug Almir(Alix),da mi ispunis zelju.Ako nemoze onako kako sam trazio,onda ugradi u OS na onom ekvilajzeru gdje pise ZELJO neka bude broj 11 a na drugom gdje pise CELIK neka bude 10.Ipak je malo skriveno. NEK SVIRAJU SVE SIRENE,KAD MASINA PLAVA KRENE!!!!!! Dok se nije zakuhalo ja cu se malo usutiti. Alene,Boga ti nemoj bacati te noge od janjaca koje dobijes,znas kako se moze dobro uzivati uz zaporke. Posto sam ja novi na ovoj temi za mene su svi drugovi i tako ih sviju zovem ko jarane.Vidim da nas drug Nele pise "satrovacki",medjutim mislim da bi on trebao doci kod nas u Sarajevo na kratki ubrzani kurs "satrovackog" jezika, mozda neki treci stepen jer vidim da ipak nesto poznaje.(sala naravno-bez ljutnje) Pozdrav i zdravi i veseli bili. Sejo |
sejoroland gumo li ja na taj kurs?
|
Naravno da moze
VOZDRA druze Dalabu,
Neznam koja ti je lokacija ali po nadimku i po pitanju na postu vidim da si ti izgleda Bosanac jer poznajes osnove satrovackog.Necemo ulaziti u dubinu jarane. Necemo vrsiti testiranje,pa bi te odmah ubacili u neki veci stepen.Preskocicemo ono za pocetnike: "MOJNE GA,STIPU GA,DRIU GA,ZNIMA GA,ZIDR GA...itd. U KOMSVA CAJUSLU BRODO SODO!!!!!! E sad posto je Alen glavni na ovoj temi mozda i on svoj cuveni OS prilagodi da bude na "satrovackom".Mislim da bi on tu mogao klepiti torove janjaca,stada krava,slepere kajmaka,stotine butova,janjecih nogu itd jer ako ga tako prevede to je vec posao na VELIKO. Alene druze ja sam ti nesto slab na Zenicane,jer mi zena vuce porijeklo iz Zenice i ima dosta rodbine tamo. Pozdrav svima,zdravi i veseli bili PS:Druzimo se bez ljutnje,samo zezanje!!!!!! |
Pa i ti si odakle ti je navijaze.A sto se tice utakmice najbolje je da sarajevo pobijedi i zelju i celik hehe.Inace sam rodjen u rajvosa i cesto sam ljedo.Sada sam u Austriji.nego da te ne prepadam odmah javi se na msn i sta god da ti treba tu sam.Imel mi je jako lahko zapamtiti rajvosa et aon tacka at pa se mozes i na njega javiti
|
Nema prepadanja druze
Vozdra druze Samire,
Ma bojne se jarane,nema prepadanja u fudbalu,jer svaka utakmica je utakmica samo nek Zeljo pobijedi.Ipak plava boja odmara oci i dusu. Evo opet ja o Zelji,a bojim se da se ne zakuha pa cu se opet malo usutiti. Valjda ti je dobro gore u Austriji ali pjeva Safet Isovic a i ti to znas:"Kao sto je Bosna moja,na svijetu nigdje nema". Ma ja sam ti obisao bivsu Jugu uzduz i poprijeko i svugdje je bolan nebio lijepo.Samo je bitna dobra i postena raja. Cucemo se komso moj mailom. VOZDRA I DIBU MI BRODO!!!!!! PS: Ovaj satrovacki ne odgovara mojim godinama,ali volim se zezati sa mladjom rajom. |
Vozdra narode, evo OS je preokrenut na satrovacki specijalno za Seju, i ja sam care slab na sarajlije :lol: Sta ces ali jaro spremi se, t da ti pise ZELJO CELIK 11-10 kosta ce te 50 ovaca al crnih i jedan traktor!!!
Pozdrav,Alen! :lol: :lol: :lol: :lol: SVE SALA NEMA LJUTNJE!! |
hahahahaha
HAHAHAHA
KO ZNAN ZNA |
Dogovoricemo se,ljudi smo
O Alene druze internetski,
Nije te bilo jedan dan(vjerovatno neka dobra svirka) i ljudi se taman "dohavizali" i skupili koju marku,euro,ovcu,kajmaka,itd da mogu kupiti zimnicu a evo odmah poceo novi cjenovnik. Posto si ti vidim ko "zlatna ribica"(muska) i ispunio si mi zelju-HVALA TI.E sad to treba i platiti.Posto ja nisam cicija dogovoricemo se,ljudi smo. Neznam samo gdje nadje crne ovce i to jos 50 komada.Reci mi prvo treba li da budu "rundave"(sa krznom) ili mogu i osisane,pa ako mogu takve da ih sa svojim drugom Almirom nekako ostrizem makar njegovim tupim makazama. Ono sto treba da znas je da su kod nas u Bosni ovce duplo skuplje nego u Njemackoj jer nema onih bolescina-BRUCELOZA...itd.Posto su izuzetno zdrave,moja ponuda je 25 crnih ovaca,mada da bi ih toliko nakupio moram obici sve planine-i Bjelasnicu,Treskavicu,Vlasic,Majevicu...ali isplati se. Najmanji problem mi je traktor jer je u Bosnu doslo toliko toga traktorskog smeca iz Evrope ,Amerike,pa su sada pravo jeftini. Ozbiljno razmisli o ovoj ponudi pa se javi. PS: Neka si ti meni ispunio zelju,ziv i zdrav bio,pa makar i ne pazarili.Neka tog OS sa Z=11 a C=10,pa makar ga ti jedini posjedovao(bar znam da ga neko ima). JARANSKA ZEZANCIJA JE UVIJEK DOBRODOSLA Pozdrav, Sejo |
Dobro jarane vidim da si korektan pa cemo evo ovako cemo 50 crnih ovaca al da su bolesne i po mogucnosti rundave! zatim trakto al necu da te zezam i da ispadam necovjek, posalji mi samo desnu stranu traktora(dakle pola)! I saljem ti to sto si trazio!
Pozdrav!! |
Alene imas li jos jedno 30 kila OS-a za prodat(neznam imas li jos zaliha)a za uzvrat dajem traktor (jedino ga hebe sta mu motor nevalja) ako hoces nagodicemo se :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Toma care, jedan OS ti kosta 50 crnih ovca 10 litara graha 10kila suzuke 5 krava!!
Drugo nista!!! |
evo sad idem trazit ovce,krave i ostalo,pa cemo skolopit posao :lol:
samo mi reci kamo ces ti sa tim silnim ovcama,kravama,grahom sto zaradis od prodaje? :wink: |
Auuhhhhh. Pa to je logicno naprimjer sa krznom od ovaca opticki friziram klaviajture :lol: Svasta se radi, pretvaram ovce u zene i tako krave svasta nesto naprimjer od krave se najbolje moze dobit lik Angele Merkel! :lol: :lol:
|
Zaboravio sam reci da mi je ona ljubavnica!!! Imamo dvoje djece! :wink:
|
:lol: :lol: :lol:
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeee
ja sam znao dasmo mi muzicari opiceni a dasmo toliko nisam znao |
Znas care, kad ti se pomoijesa muzicar na batirije(ja) i plus ako si iz Zenica (ko ja) onda mozes amo vodat siromasne zene ko Angela Merkel! Ljbuav mog zivota!!
|
hahahahahahaha
hahahahahaha
da te neznam mozda bih ti poverovao da obozavas merkel hahahahaha |
Hahahhaa, ovako medzu nama, jarane ja bi joj dijete napravio i imam cijeli zivot sandbijavanje :lol: :lol: :lol: Korgovi sa svih strana i sta ja znam!! Hehehe ovako ozbiljno kad skontas nebi nikad, ko zna mozda i bi kad bi ona! Al ti znas La Nele La care da sam ja okusio pravu ljubac i da sam zaljubljen i da bi za nju dao ne samo jedan nego oba bubrega! :lol: Hajmo posto sam naso zenu za zivot cijena OS.a se skida na 30ovaca!!
Pozdrav,zaljubljeni Alen!! |
Druze u potrazi sam
E pa Alene druze opet si me zadevero svojom cijenom i zahtjevima.Pola dana ganjam da nadjem crne ovce,cjenkam se sa cobanima,neke podmicujem...Nesto sam uspio skupiti ali evo pade mrak pa ko ce sada da vidi crnu ovcu!!!!!!
Ovo sto sam skupio moro sam voditi veterinaru da im ubrizga virus da budu bolesne,a one sto nisu rundave frizeru da im presadjuje dlaku.Pa gdje je onda transport,tako da sam probio sva planirana sredstva i umalo da ostanem kokuz. Moze li bogati umjesto pola traktora jedan motokultivator jer me nesto brusilica zeza a i ko ce ga sada sjeci na pola.A i za taj motokultivator cu morati negdje dobro da zapnem da zaradim koju marku-da mjesam beton,salujem,.... Ma sve cu vala odraditi samo neka na ekvilajzeru stoji: ZELJO 11....CELIK 10 A sto se tice MERKEL vi Zenicani ste znali vodati i bolje.Ipak solidna polovnjaca marke CASIO.Gore su joj dimenzije cini mi se komotna sestica a za dole treba "odokativno" velicina XXL.Ipak ti stavi one male slaufe na misice da ne potones u MERKEL OCEAN. Zdrav mi i veseo bio, Pozdrav Sejo |
HAHAAHAHHHAHAHAHAHHAAHHA!
Ma jaro stajat ce EQ sta god hoces a tebi je stara cijena nisi uletio u vrijeme kad sam rabat stavio jebiga!!!! A sto se merkel tice neka nje ja imam svoju ljubav zivota i netreba mi uz nju nista vise!!! hahaha sva cast A kolko vidim popusi zeljo a celik ucera dvojku :lol: :lol: :lol: :lol: I neznam bil bilo pravedno da stoji taj rezultat al eto hajd samo sto si ti!!! Sve najbolje care!!! |
Druze malo tolerancije
Alene tako ti Korga i Mirsade,
Rekli bi Romi "Bog da ti da dobro zdravlje,lijepu pamet i nafaku" budi malo tolerantan sto se tice vremena za rabat.Hajde neka to kao bude kao ona vremenska razlika po geografskoj sirini i duzini kako god hoces. Evo me bolan nebio pogodio neki posao,pa radim na mjesalici za beton a iznad glave stek lampa,samo da zaradim jos i za taj motokultivator.Sve samo da na EQ stoji 11-10. Odobrovolji se haveru moj.Znas onu pop pjesmu a pjeva Toni Cetinski: "Ja sam zaljubljen" Posto ti citao sam i komponujes evo ti naziv pjesme a ti nastavi dalje: "MIRSADA,MIRSADA NE ZADAJI JADA" Ako ti je Mirsada zakletva onda bi te nekad davno zakleli u Sarajevu ovako: "Uradi to Alene,ZAKLETVE TI PRAVE" Ovo nema veze sa onim vicom kad je Mujo pjevao punici u minskom polju onu dobru pjesmu:"UCINI BAR JEDAN POGRESAN KORAK" Ono za ZELJU rekli bi strucnjaci-"Trenutak slabosti,nedostatak motivacije(a plate ni premija nigdje)... Zdrav mi i veseo bio, Sejo |
HAHAHAHAHAHAHAH, Ma jebat ga! Daj samo nabavi mi 10 ovaca bez lijeve noge i kvit smo!!Za ostalo Halal!!
|
E toliko imam
Alene druze,
Stvarno si korektan.Taman sam toliko i skupio.Evo upravo sam dao otkaz na mjesalici,halal im betona.Sada opet moram traziti mesara da reze lijeve noge,a to je sada u Sarajevu malo teze.Ima li onaj tvoj Salcinovic cevabdzija iz Zenice kakvog dobrog mesara.Evo naso sam i nekog TAM-ica za prevoz. PS: Nadam se da uz ovce netrebaju ici i invalidska kolica kao ortopedska pomagala. Ipak znaci na EQ 11-10 Veseo mi bio, Sejo |
EQ stoji, Suljo pjeva punici u minskom polju, uz ovce netreba nista! A Salcinovic licno je na putu do tebe da ih sakati!!! Za sve ostale RABAT se oficijelno ukida cijena stara!!!!
Pozdrav!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Aferim care
Aferim Alene haveru moj,
Posao sklopljen,posteno je brate bilo pa ko god je koga prevario. Ziv mi i zdrav bio i da sa Mirsadom "DOZIVIS STOTU" Ocekuj posiljku,neznam ni sam kada,jer ko jos zna koliko TAM-icu treba da dodje do Njemacke. Ako ti treba gradje da pravis torove za ovu sitnu i krupnu stoku,imam stelu u jednom sumskom preduzecu.Balvana koliko god hoces-IZVOZ druze da se koji Euro uvuce u BiH. Neka te sreca prati, Pozdrav Sejo |
Heheheh, Car ostaje car!! I da znas svkai novi upgrade koji napravim kostat ce po jednu ovcu crnu osuganu!
Sve najbolje care!!!! |
Svaka cast legendo
Alene legendo,svaka ti cast,
Posto si me stavio na totalno povlastenu poziciju vezano za cijenu upgrade-a,ovo ti nemogu nikad zaboraviti.Dok drugi budu ganjali ovce po planinama,pregovarali sa cobanima,hapali ovce,lutali...ja cu vala tu jednu crnu naci vazda,bilo gdje.Ako i nebude crna,ja cu je licno ofarbati i ako treba izvuci joj i pramenove u lancu frizerskih salona "M-SABIC" u Sarajevu. Uuuuuuu samo sam zaboravio,ti rece da mora biti osugana.Moram sada fatati veterinara dok nije zaspo da mi da malo i tog virusa za sugu,da ga stavim u hladnjak. Toliko ti je dobar taj potez,da sam u trenutku pomislio da na EQ bude 10-10,ali ima ipak nesto jace od mene.Neka bude kako je posao sklopljen. Vazda zdrav i veseo bio, PS: Ja se podmladih na ovom forumu i ovoj temi,mogo bi mozda jedno poluvrijeme odigrati,ali ako traje 5 minuta. Sejo |
ALENE JEL MOŽEŠ ODRADITI NOVI OS ZA MOJ RAZGLAS I ZA ZVUČNIKE :roll: .
I DA TE NAPOMENEM NESTAJE LA OVACA I LA GRAHA U BIH MORAĆEMO SE DOGOVORITI ZA DRUGI SISTEM PLAĆANJA MORAMO PREĆI NA LA KURUZE ILI LA PIVE ILI LA RAKIJU ,I TO SVE DA TI ŠALJEMO SA LA DHL-OM ,JEBEŠ TI TO KAD GOD DOĐE OVAJ TVOJ LA HELIKOPTER DA MI NAPLATI UVJEK MI SJEBE GARAŽU OD KOMŠIJE I JA MU UVJEK MORAM PRAVITI NOVU LA GARAŽU ILI MAKAR SREDI SA PILOTOM DA NE PIJE LA RAKIJU DOK LETI HELIKOPTEROM... A U NOVOM OS-U OČEKIVAM UGRAĐENU FABRIKU DUHANA AKO NE ZAHTJEVAM PREVIŠE ALI MISLIM DA TO TEBI NIJE PROBLEM.... A DRUG NECONIX SAMO TI ISPROBAJ TE NAŠE PREPARATE NORMALNO PRVI PUT JE UVJEK TEŽAK ALI KAD SE NAVIKNEŠ NA TO NI AMERIKA TI NEĆE BITI RAVNA VJERUJ MI ALI ZABORAVI NAPOMENUTI U RECEPTU (JV SASA ) TI TREBA TUĆI U KLAVIATURI DOK PIJEŠ TAJ PREPARAT :lol: |
Probo je on to jos je zbunjen slijedeci post je od njega za nas normalan za druge nenormalan!! A more brate salji mi bambuche (sarajevsko 2L) Al bure saji rakije i La sijena! A la pilot sta mu ja mogu pije pije la rakiju!!!! A sto se tice tvoje zelje mozemo odradit! I posalji LA MORAVE!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org