![]() |
Zanimljivo... :?
|
Pa nisi morao jbg... Ima nas jos koji znamo, ali oprastamo...
Nije bas sve u Acinom snimku style. Onaj Wah i linije na nekim mestima su rucno ubacene... Npr na 1:46 (boja sa pocetka, verovatno STS) |
Citat:
U pitanju je bio @namrgodjen L-) |
Citat:
|
Al ti je zafrkancija od 1000 eura.Bas si ti neki zafrkant.Bolje da si napisao na si hteo da "spustis malo kolegi",to bi vec razumeo,;)
|
Citat:
|
kolega bulsa neznam sta si hteo sa ovim snimkom,ja kolko me sluh ne vara ovo nije isto kolo kao sa mog snimka?
|
Kolega blusa od 53 sekunde terca ti uopste nije tacna kako mozes da sviras sa pogresnom tercom jati se divim to para usi samo tako bolje da si odsvirao samo prvu i bilo bi ok,ovako stvarno bas para usi.
|
Ne da je isto brate, prepisano
|
Posto acakasper nece da odgovori kolegi Salu na pitanje, evo ja ja cu umesto njega. Normalno druze da nece nikad dobiti odgovor u vezi split pointa jer je jasno kao dan da ne moze i leva i desna ruka da se odsviraju na klavijaturi od 5 oktava kad je u pitanju ovo kolo kako je on odsvirao. To nam govori samo jedno... Hvala i kolegi blusa sto je postavio onaj ritam koji ja nisam mogao da nadjem i potvrdio moje sumnje.
Dodato: I ne znam se pise odvojeno a ne sastavljeno :) |
Stvarno ste se uhvatili tog snimka k'o pijan plota. Nazalost moram da konstatujem da ima dosta zla u postovima pojedinaca iz ove diskusije. Najgora moguca osobina jednog humanoida je biti zao. Kazu, muzika budi u covjeku plemenitost... ocigledno da lazu... i to debelo !!!!!
|
lažu,lažu ...
zlobni ljudi ;) nego kako se zove ovo kolo ,zna li tko ? |
@Romario
Haos kolo - Zoran Paunovic Mada tu su dva kola, ovo drugo nemogu da se setim, nisam ga odavno slusao... |
Tranzit....
pa ako ce mo se lagat onda ce mo se lagat ;) Netreba tu nikakva humanost. |
Citat:
Drago mi je da je @namrgodjen razumeo sustinu mog pitanja. Da ne dodje do zablude, nemam nista protiv kolege Ace ali, ako je u pitanju playback, to je onda toliko nisko da je cak i ovo zlo o kom tranzit govori, humano. |
Ne vredi raspredati o tome... Ima namenskih ritmova tako odsviranih da nema teorije da se sa sigurnošću kaže da li je namenski ili sviranje u realnom vremenu. Tako da ako je namenski, bravo Acakasper uspeo si nas obmanuti, a ako si odsvirao svaka čast, samo još obratiti pažnju na ritam sekciju kako je Tranzit spomenuo... Čak i da neko od kolega nađe identičan namenski i okači ovde, to nije dokaz da kolega Acakasper nje odsvirao upravo na identičnom namenskom ritmu ( koje je mogao da mutira...) Dakle ovde bi trebala da se zakopa sujeta, sumlja, zavist i sve ostalo loše. Slažete li se?
Uzgred, zanima me na snimku..,,Što je lepo kad se neko voli" ,.... verovatno se sećaš koji mikser koristiš, koje si efekte koristio za vokale i na kojoj mikseti... ( izvinjavam se na maloj stranputici ali me baš zanima...) Hvala |
Govorio sam o "zlu" koje se prepoznaje u pojedinim komentarima. Sve to u vezi sa snimkom, na kraju, nije ni toliko bitno, niti ce radi toga bilo kome pasti kruna s glave ali bas u ovakvim prilikama se nedvosmisleno demonstrira "zla nit" kod pojedinih ljudi. Na tebe se nije odnosio moj komentar. Kada se za ovako bezazlene stvari (koje su jos uvijek samo sumnja) ispoljava takav naboj zla, Boga pitaj kako bi se ponasali isti u ozbiljnim zivotnim situacijama. Sale, ne treba to sve relativirati !!!!!
|
E, pa sad, nece da moze... U tom slucaju, zhtevam objasnjenje za fraze koje se ne ponavljaju u istim varijacijama ritma na istim mestima, kao sto sam naveo u ranijem postu.
Dodato: Ovo je bilo za @rolandx, preduhitrio si me tranzite :) Dodato: Ima tu i druga strana... Ako je Aca lazirao demo, to ce naneti stetu samo njemu, jer, razmisli sta bi moglo da stoji iza takvog poteza? Zelja da se nekome lazno dokaze ili predstavi? Da se zadovolje kojekakvi kompleksi? Mislim da je za "laznjak" mnogo naivno uradjeno (vec sam objasnjavao ranije) a za "pravi demo" je predobro.... P.S. Ja ipak mislim da je "laznjak" |
Nema veze, shvatio sam.
|
Citat:
|
Ti, kolega, mozes da mislis da rasprava nema smisla jer je ocigledno ne dozivljavas ili ne posmatras iz takvog ugla...
Ja, naprotiv, smatram da, ukoliko je nesto (u ovom slucaju demo) izazvalo odredjenu reakciju, to znaci da je sama "akcija" bila vredna ove rasprave, jer, nismo svi na kraju isti i ne znace nam svima sve sitnice podjednako. Pusti ljude da kazu sta imaju, jer, tema ce sama od sebe da stane kad vise ne bude bilo sta da se o njoj kaze |
Citat:
|
Tranzite, tranzite... Nesto mi ipak govori da ti odlicno znas sta je ovde i kako odsvirano... Lukav si, nema sta :)
|
Citat:
|
Citat:
|
O ovome...nije vazno jeli istina ili laz... bas i nevidim poentu,ali eto.
Neka je tako kako je. Obda ce mo se lagat :) Pratim ja teme od pocetka. A ti sa svojim znanjem dobro znas sta je :) Neradi se o tome jeli fajl ili ne...nego o laganju. Ima ljudi koji nevole da ih se pravi budalom. I tu je poenta. ...ustvari sale je vec reko sve u najzadnjoj recenici... ;) |
Nema ovde nikakvog zla, samo pojedinci koji vezbaju godinama ne zele da se poistovete sa pojedincima koji pustaju midi fajlove ili namense ritmove sa odradjenim solo deonicama. Neka se sami prepoznaju, a ima i onih koji su preokupirani studijskim radom pa su malo ispali iz fazona ili jednostavno ne zele da prepoznaju laz ovde na forumu, ali zasto se onda nazivaju profesionalcima i osobama kojima je glavni poziv slusanje muzike? Ako je tako onda bi trebali da reaguju kada primete laznjak. Konkretno u vezi ovog primera, jasno je dokumentovano da ovaj namenski ritam postoji, ja sam ga takodje posedovao ali ga je kolega vec postavio naravno sa sve solo odsviranim deonicama. Uzmite ovaj snimak pa ga ubacite u neki muzicki program pa ga usporite pa poslujate odredjene deonice kako su odsvirane i trilere i videcete da se ponavaljaju u bocu, a tako moze da odsvira jedino robot...lik zibegava odgovor na pitanje kolege sala i pravi debila od njega, a covek mu postavlja pitanje vec tri puta...kakav je to nacin? Ovde je sve jasno, i vise necu da se bakcem sa jos jednim prevarantom, izbacio je neke snimke gde je svirano uzivo a u ovaj snimak smo se konacno uverili da je laziran, bar mi koji dobro cujemo ili koji zelimo da cujemo bez obzira na prijateljstva na forumu.
|
Citat:
|
Pa vec sam to napisao, citaj malo pazljivije. To ti dodje nesto kao uporedjivanje otisaka prstiju...uostalom ko dobro cuje i ko ima uho ne treba mu nikakav program i usporivac!
|
@acakacsper svaka cast vrhunski odsvirano:)Pozz
|
Citat:
Ukoliko se u mojoj glavi mota bilo kakva misao o odredjenoj temi, to znaci da o njoj nije sve receno i moje je pravo da kazem to sto mislim, zato sam (smo) ovde, zar ne? Sto se tice "argumenata" oko snimka, dovoljno je poslusati ova dva snimka i uporediti ih, ne instrumente koji sviraju vec melodiju. Drugo, svako ko se iole razume u strukturu aranzerskog ritma ili stylea zna da je to u stvari obican loop midi sekvence i ne moze na jednom krugu da bude jedno, a na drugom, u istoj tacki, drugo... Tu se odlicno vidi sta je i kako uradjeno. |
Ako je takav majstor zasto mi nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio: da pusti neku drugu obicnu dvojku koju ima i odsvira ovo kolo? A ignorise i ostale kolege i pravi budale od njih, oni ga pitaju jedno on odgovara drugo i to sve sa stilom onako smeskajuci se, e pa sit sam prevaranata i kompleksasa!
|
Citat:
|
E pa ja sam uporedjivao konkretno u soundforgu mada stvarno nema potrebe vidi se iz aviona, to sto ti ne vidis jbg tvoj problem, ili recimo kolega Zeljko :) sta ce covek, u nekom drugom je svetu :) ljuti se za svaku sitnicu koja mu se sugerise zato sam i prestao da komentarisem njegove teme, al opet covek se trudi da odsvira i ne podmece laznjake, sa te strane mu dizem kapu, a to sto nije bas tehnicki potkovan i sto ne moze da prepozna stvarnu svirku od laznjaka to je takodje njegov problem
Dodato: Molim ljude koji nisu skidali ovo kolo i nikada ga nisu svirali, ili koji ga prvi put cuju u zivotu, kako vidim dosta njih i ne zna naziv ove numere, da ne komentarisu ovu temu :) |
Citat:
Kao što je ,,namrgodjen"rekao kada bi usporili, pa je li je usporio,.. nije opet samo nagađanja i mišljenja..... Dodato: . . Pitanje za sve ( osim za ,,namrgodjen"), da li se može downloadovati snimak da probam i ja da usporim? |
Mogao je, ali nije! Kasne mi odgovori, vec sam napisao da sam proverio u sounforge.
|
Ej druze namrgodjen znas koliko mi je zao sto ti neces komentarisati moje snimke a i rekao bih ti ja ko ti je u nekom drugom svijetu samo necu ovdje jer bih samo dobio ban a to nije vrijedno tebe,tako da ostavi se ti meine nisam ti nista rekao da bi meine uzimao u Usta..Poz
|
Ja sam vec pisao ranije koji su delovi u ovom demu odsvirani "live" a koji nisu... Ne mogu sada ponovo da preslusavam snimak.
Uporedjivao sam oba snimka i tvrdim da su identicni fajlovi u pitanju, sto sam vec ranije rekao, steta samo sto je ovaj drugi uradjen na brzaka pa su harmonike za oktavu preniske inace bi bilo mnogo lakse uporediti. |
Ja sam upitao pre 5-6 strana da li je terca nasnimana ili odsvirana u realnom vremenu,jer mi je u pojedinim delovima cudna.Ne dobih odgovor.
|
Imao sam i ja negde ovaj ritam, ali ne mogu ga naci... Ali, iskopace ga Bili, ja ti kazem :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org