![]() |
Sposoban je, s tim da se operativni sistem prilagodi za audio rad, a ne bi bio na odmet i lagani overclocking, naravno ukoliko periferija to dozvoljava.
|
Pa, samo za to bi služio, jer je jedini koji imam da ima firewire....
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Moras da pogledas na bazi kojeg Chipa je taj FireWire Inteface. Mnogi nisu kompatibilni, a za preporuku je Texas Instruments Chip, mada i tada ga treba zamijeniti sa Legacy FireWire u Device Menageru. Jedino tako se moze garantovati potpuno nesmetani rad.
|
A.... Kako da to proverim???
Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: U device manageru piše "Ricoh 1394 OHCI Compliant Host Controller" Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Cirkuz se vratio u grad :-)
Znam da ce i ovo biti obrisano jer naravno nedaj boze da neko ima drugacije misljenje i da podeli nesto pisano na nekom od najvecih svetskih foruma. Jer sto se vise ljud idrze u zabludi, to lakse im se valja neka roba. Evo sta u svetu misle o Presonusu. I pre nego sto neko kaze "ma ko su bre ti neki tamo da bilo sta pricaju", neka prvo razmisli i pogleda ko su stvarno ti ljudi, kolko svetskih turneja imaju iza sebe i tako dalje. Uzivajte u citanju. http://soundforums.net/basement/9863...html#post78794 |
Da li je moguće??
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Sale, samo "Ignore", ne pomaze sa njim nista drugo. On bi sad danima razglabao o necemu sto nikoga vise ne insteresuje.
I G N O R E |
Citat:
To sto ja crtam bojicama se vec proizvodi u tri firme u svetu, i dostupno je u preko 30 zemalja od Aljaske do Novog zelanda.... Za razliku od tvojih imaginarnih miksera. |
IGNORE Marjane, IGNORE.
|
Ma samo napred.
Neko ce ipak da procita ovo sto pisem pa ce da stavi prst na celo i da razmilsi malo, pa ce da potrazi savete i malo dalje od ovog foruma gde si ti neprevazidjeni znalac svega i svacega. |
Avaj, zalud se nadas, tebe niko ne cita, badava pises, a sto se tice ta tri kontinenta, vjerovatno je jedan od njih bio Atlantida, a druga dva su nestala jos u Juri ili mozda zajedno sa Dinosaurusima... Boga pitaj. Da pazljivije citas forum uvidio bi vrlo brzo da su se ti moji imaginarni produkti, povampirili i presli u cvrsto fizicko stanje, sa tackom topljenja na 150°C. Neozbiljan si, ne pisi vise, ne citam te, nije mi do naucne fantastike, a moje radno vrijeme kao psihologa, za danas je isteklo. Nazalost od sutra je vikend, pa mozes da potrazis termin tek od ponedjeljka, prije nemam vremena za tebe, inace satnica je utvrdjena od strane njemacke zdravstvene ustanove i iznosi 76 Eura bruto. Skupo ali efikasno, ama nije za tebe. Zato: IGNORE do daljnjeg.
|
Da se vas dvojica ne bi raspravljali dalje, ignore ove teme do daljneg, dok se ne smire strasti.....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org