![]() |
hahaha,da da...:lol:
|
Jel Vam se desilo kada da dodjete "gladni i zedni iz Svatova" haha...meni jeste pre par nedelja, malozenja nas, mlada Grkinja...elitni hotel, 2 muzike, mi i Grci,...i corak od klope, a i od pica, samo case sa vodom na stolu, da ne bi nasih ostadosmo i bez aperativa...hteli da usparaju na hrani za muziku, dali nam samo glavno jelo..bez predjela , bez deserta...i ali svaka cast mladozenjiom ocu isplatio nas i preposteno...nije sve u parama opet, od sada kad pogadjam moram i za svatove da pitam cije hrana hahah
|
Ha,ha! Zar tamo preko bare pa gladni. Svašta. Čudni svatovi to kod vas Petrinjac! Šta je to tamo?:lol: Pa i ja da kažem da sam često puta otišao gladan kući sa svadbe. Kad svi jedu, ja nekako nemogu da se najedem. Taman kad treba kući da se krene ujutro, a meni se čini da ću dobit zapetljaj crijeva od gladi. Tako loše mi znalo biti.:lol:
|
to se meni dogadja ne samo u svatovima gdje sviram, nego se dogodilo i u sestrinim svatovima i na prosnji i svugdje gdje mozes dzaba jest, 3 dana prije sestrine svadbe spuca me neka proljevusa i ne mozes pogledat hrane a ne jest :lol: a kako su svatovi subotom, petkom u gradu se ozderem s ekipom i isto tako ti se neda jest :lol:
|
Zvao nas covek da sviramo krstenje za dete u jednom selu pored Pozarevca, ali insistirao da bude akusticna muzika. Mi stizemo, docekuje nas deda i pita: "Je, sinovac, a di vi oni zvucnjaci?" "Nema deda zvucnjaci, mi sviramo bez ozvucenja" kazemo mi. A deda ni pet ni sest nego "E, jeba ti ja taku muziku!"
|
Sad u subotu odradjuje se spisak od tetke i tece:D i dodje na red pesma Zute dunje... Pocinje pevac, Volelo se dvoje mladih, 6 meseci...itd. Al' tetka gleda cudno, nesto joj nije jasno i na pola pesme pridje pevacici koja stoji pored mene i kaze: Pa nisam ja to narucila, koja je to pesma... Ova joj odgovori, pa kako niste, evo na spisku ima pesma Zute dunje, to je ta pesma... A tetka ce njoj, ma nije to ta, vec ona i pocinje da peva: Na zute dunjeeeee i na limuneeeeeee......=))
|
Sanak me mori...... :)
|
....
Nisam procitao celu temu mozda je neko vec pricao o tome ili slicno ali bi da ja ispricam sta se meni dogodilo sad u subotu.
Naime sviramo mi svadbu i znate kako vec ide laganica pocetak baladice, kad posle par pesama prilazi devojka onako pristojno izgleda mogu cak da kazem da je dobra riba:D i postavlja pitanje kolegi iz benda: Jel da donesem ja svoj mikrofon ili mogu da pevam na vasim mikrofonima. Mi onako zbunjeni stali i gledamo je.:confused: Ali nema veze mi pomislili da je gosca tu na svdbi dali joj mikrofon odpeva ona 2-3 pesme i ode za nasim stolom. Kad ono van pameti ona je nasa koleginica (pevacica)neko od gostiju je doveo da peva s'nama onako bezveze.:lol: Tacnije doveo je mladozenjin brat. Kad je kasnije otisla sa svadbe nisam primetio. Mislim dobro peva dobro izgleda ali zamislite da dodjem ja kod nekog kolege i bez pitanja stanem za klav i pocnem svirati. Van svake pameti.:rolleyes:=)) |
Jel na tvom mikrofonu pevala? :)
|
....
Ma nisam stigao da joj dam mozda bi.:D=))
Mada sam koristio pilota ali snasla bi se ona nekako. |
Ma naravno........Bio si prezauzet......... =))
|
.....
Ma kazem ti nisam video kad je otisla. A i bili smo mojim kolima tako da...:(
|
Kako se zvala pevka?
|
....
Neznam svirali smo u Bgd prvi put je vidim.
|
:) I ja sam u subotu bio u Beogradu... :)
|
I nisi se javio...
Zenski polni organu... |
Ma bio sam u restoranu "Romanticna noc 2".Na Smederevskom putu.......Kaludjerica!!!!
Radio sam u petak u Nisu,subota BG (Kaludjerica ) ,a nedelja opet u Nisu.Nisam imao vremena.......Javio bi se,ali je vreme bilo presudni faktor....... |
Brate, pa reci Kaludjerica, a ne Beograd... :))
|
Ma da,nego ove iz Kaludjerice sto pitam ,oni kazu Beograd!!!! :)
Zato sam je i stavio u zagradi!!! =)) |
....
Pa milance mozda smo se negde usput sustigli posto sam i ja svirao u Beogradu (Borci) pa sam isao preko Smedereva. Ali sam na Pancevo pa u Bgd.
|
Ovo je izgleda bila neka "muzicarska ofanziva sa juga" na Beograd.;)
|
....
pa nebih rekao sejox posto i kod mene u mom kraju dolaze muzicari sa strane mislim da je ljudima dosadilo pa malo promene nije na odmet. Ili bar ja samo mislim tako.:confused:
|
Ma zezam se Boki....;)
Za muzicare i muziku ne postoje granice,i ko god uspije da zabavi i oraspolozi goste je dobrodosao svugdje. |
1 Privitaka
Neki novi momenti po pitanju dekoracije satre...:lol:
|
uuu,diskoteka:lol::lol:
|
evo jedna moja...bila je zima tamo negde posle nove godine...sviro sam u jednoj kafani..zavrsio sa svirko oko 4 ujutro bilo je nako bas zima hehe..pogasim klaviature izadjem napolje i odem da palim auto da se ugrije dok pospravljam opremu...posle pospravljanja izadjem da tovarim signem do auta otvorim zadnja vrata a u autu sedi mrtav pijan gost iz kafane...covek vidio mecku pa mislio da je taxi hahahahaha
|
Ovo je i zalosno i smijesno i sve...
Jucer kod nas u jednom mjestu, bilo obiljezavanje partizana, bitka na Ivan Sedlu. i Hajde sad sviram ja klavijaturu, kolega, bas, i gitara, i sviramo moj dilbere u rumbi, i drugarica pjeva, kad uleti neki lik za mikrofon na binu, i sad ja kontam, zna covjek, dernut ce joj tercu. Eh majko moja, kad pocne krestat, ovaj prijatelj sto je radio za miksetom, ode do njega ote mu mikrofon i otjera ga. Ja umro od smijeha. Sto je veca tuga, tu je teferic, i mi kad smo zavrsili krenuli malo da hodamo, i na 4 mjesta muzika uzivo, sve sator do satora, a sva 4 lika imaju Pa500 :D Jedino dobro u tome, sto sam vidjeo dobru pjevacicu hehehe :D :D |
jo ljudi moji ala sam imo sad i subotu kuma u svatovima
e nedaj ga bože nigdje i nikome utuši cijelu noć stalno nešto pametuje pa ovo nevalja pa ova pjesma nije dobra daj promjeni svi svatovi igraju samo njemu nešto smeta žao mi mladoženje poznam momka i mlada jako fini i dobri al ova budala zajebo sve zbog njega ljudi napuštali svatove tušio i nas a ni pare da izvadi i negdje oko jedan dođe on opet kod mene te mjenjaj pjesme ovo neštima ono neštima a svatovi svi veseli meni pukne film kažem mu kume odjebi i neprilazi više dosta mi te večeras za cijelu noć prebijene nisi izvcadio iz džepa nemaš pravo da mi pametuješ ja radim svoj poso ako ti neštima pjesma plati onu koja ti štima bude vani qurči se sa autom i pametovanjem a ovamo šupak do bola vidim ode nešto do mladoženje porazgovaraše dođe mi mladoženja pita jel neki problem sa kumom reko goni ga u pm jebe nas cijelu noć a ni prebijene mladoženja mi se izvine i kaže pa stvarno nisam znao da je tolika budala neki ljudi su mi radi njega već otišli iz svatovazbog njega moci samo po svom a on ako krene opet srat udrite ga ako oćete i meni je došlo do grla al se više nije pojavio kod nas vidio je da ga nedoživljavamo mlada je imala svoju kumu maldoženja njega a mi poslije kad nema narudžbi sve od kume a on se stiso neštima mu htio bi malo bit u centru pažnje al neće izvuć paru iz džepa da ga ubiješ |
Hahaha, ovo je dobro, kad i mladozenja kaze udri kuma i meni se smucio....:lol:
|
Ja ima bolju foru kad neko maltletira muziku,jednostavno iskljucim sve stanem i pitam na mikrofon da svi u sali cuju KOJI TI IMAS PROBLEM?Uglavnom se osramote i povuku ali kad krenu dalje da zezaju onda su tu vec ozbiljnije tahnike smirivanja strasti takvim likovima.
|
...dok jednom ne natrčiš na budalu,ali pravu :lol:
|
Citat:
al dobra mi ovo fora stati pa pitat koji problem ti imaš da svi čuju |
....
Citat:
Mada smatram jednu izjavu mnogo dobrom koju sam cuo od jednog starijeg bivseg pevaca ovde kod mene. On jos pre pocetka veselja kaze gazdi ili mladozenji da vodi racuna za svoje goste jer u protivnom moze da odpeva prvu pesmu pridje kumu i opsuje ga tako gadno da ce se veselje zavrsiti odmah. |
Tooo Svrakane!I ja licno vise volim da koristim ovu drugu opciju jer se pokazala mnogo efikasnijom.
|
Lepo je Vule rekao!!!!! :)
|
.....
Dare 82 izgleda da i ti nisi natrcao na nekog ludaka.=)) Nedaj boze ali moze da se desi da natrcis i da bude svega.:lol: Mene recimo nije strah dal ce da vadi pistolj ili cemo da se mlatimo pesnicama nego me najvise strah za instrumente jer dok se kasnije naplatite prodje pola veka.
|
Ljudi kod kojih pale te fore nisu budale, to su samo davezi i smaraci. Kad naidjete na pravu punokrvnu budalu, ne pali ni jedna fora.
|
Pre svega svako neka radi kako misli da treba,u svojoj karijeri muzicara koja traje vec nekih 13g,to se desilo svega nekoliko puta, i to uvek na svadbi i to uvek bio neko blizak mladencima,doduse jednom je stvarno moglo da bude frke sa rodjenim stricem od mladozenje cak mu i brat mladozenjin otac stao u stranu,nije sad bitno zbog cega je izbila frka,al uglavnom smo stali i kolega koji je inace profesor po struci i pedagogija mu ide od ruke uspeo je coveku da objasni i pojasni neke stvari,i onda se desila jedna vrlo korektzna stvar dosta rodbine sa mladine strane se umesalo i zamolilo je te ljude ili da odu kuci ili da se pocnu normalno ponasati jel nije samo slavlje za njih nego za sve goste,tako da je sve dobro proslo,a ekipa sa kojom sam radio su iskusni matori lisci koji su 90ih preziveli dosta groznih situacija na svirkama gde je bilo i pucanja i svega tako da su im ove situacije normalne,a znate i sami da se uvek nadje neka budala koja hoce da vodi glavnu politiku.
Caka-pali fora,nazoves policiju i cao,sad bar to funkcionise,doduse nisam bas skroz dobar primer jer ipak je moj grad naspram npr.Beograda boranija.Verujem da ima punokrvnih budala,ali za sve postoji resenje. |
Dobro, fora sa policijom uvek pali, ali nije popularna kod domacina slavlja. U svakom slucaju, bolja je od tuce, razbijenih instrumenata i glava, naravno.
|
Ja sam u životu nekoliko puta prežalio instrumente,ali jako ozbiljno,ovo da se nadovežem na Bokija što kaže da mu je žao instrumenata,i nikad ni ogrebotina,samo kad je glava na ramenima...a trudio sam se u životu da pazim gde radim i opet se desi svašta,gadne su bile devedesete,baš gadne...
Kolege,samo kez na facu i jednim okom u budalu a drugim prema vratima pa kako bude... |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org