![]() |
Evo i ja danas sam prosao trezno...hm...ne secam se kad sam bio...
Celo vece sam popio samo 2 coca-cole...eee na dobar sam put..:D:D:D Mozda se odreknem alkohola daj boze... |
Hah, kako da ne...
Evo ja cu onda i alkohola i klope... :)) |
Ej ljudi da vas pitam jedno GLUPO pitanje ali već od djetinstva me zanima...
KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU COCA-COLE I PEPSI-ja? |
Mislim da je razlika samo u ukusu a koliko znam Coca-cola je otkupila Pepsi kompaniju tako da je to sad sve Coca-cola.Najverovatnije je stetno za organizam kao i Coca-cola.
|
Pice.
Samo ako mogu ovde da preporucim jedno pice,iako mozda ne trebam da pisem u ovoj temi,ali mislim da treba svi da probate pice Multi sola.
Verujem da su bosanci probali,to je tamo bas aktivno pice,dok u Srbiji nema toga. Pozdrav. |
Pepsi je sladji od Coca-Cole, nije toliko gaziran i nemaju isti ukus, mada su dosta slicni, ko ne pije ni jedan od ovih sokova, skoro da ne moze ni da primeti razliku. Odem juce u prodavnicu, i naravno kao i uvek uz ostalo da kupim i 2L Coca -Cole, setim se u momentu postova ovde o njoj i kupim neki Nectar na razblazivanje.:D
|
Da ne zaboravim.Ubedljivo najveci otrovi su upravo oni koje mi muzicari najvise i pijemo a to je RedBull i slicna energetska pica.Procitajte pazljivo sta pise na tim pakovanjima.Ne smeju deca,trudnice,bubrezni bolesnici,srcani bolesnici itd.Ispada da mogu samo da ga piju olimpijski sampioni i super zdravi ljudi a niko od nas to nije.Puni su kofeina i taurina a to su polu narkotici koji te bude i dizu ali na stetu organizma.Ja i sam pijem Guaranu kad recimo treba da vozim 1000-2000 km,a nisam odmoran ali sam svestan da unistavam sam sebe.Desava se da se naljuljam Guarane i ne spava mi se ali mi ne radi mozak kako treba pa vozim ko zombi,ne registrujem nista i ne reagujem kako treba a kao budan sam.
|
Što se tiče Red Bull-a odviko sam se od njega...
A koliko sam informiran Red Bull je napravljen iz ekstrata BIKOVIH JAJA... Dakle u njega se stavlja TESTOSTERON kjeg vade iz bikovih jaja,i TEINA koji je jao štetljiv za organizam jer pospešuje (pobržava) bioritam i kucaje srca...Živa droga koje sam se jedva odviko a druga pića kao što su Shark,Dark Dog,Bull Dog,Guarana,Jamaica,itd...-NIKAD PROBO...Bar Red Bull je testiran i koliko toliko mu vjerujem a ostalim NIKADA... |
Ne testosteron, nego Taurin koji je aminokiselina.
Isto kao aminokiseline koje uzimaju bilderi kao doping. Ali, jeste... To je gore i od kole... |
ma medovacha je zakon, najbolja pijanka8->
|
E sad ako cemo o dopingu,ja mislim da je najbolja za doping vutra,i to neka lagana koja vozi...Iz vise razloga:1.Ne krlja jetru ko svi ovi gore fini napitci
2.Ne moze da se predozira 3.Ne boli te u podne glava kad se probudis 4.Ne popusis uz nju 5 kutija cigara 5.Ne proliva se po instrumentu 6.Svi cevce iz ekipe,a ti pijes Vita-sok,i svi misle da ti nije dobro posto se smejes iz nepoznatih razloga,a ne pijes alkohol.. 7.Ne moras na pishanje svaku pauzu 8.Svaka ti je pesma koju sviras dobra 9.Sta je falilo Bobu Marliju(dok je bio ziv) 10.I Zan Misel Zar duva-pouzdana informacija 11.Neces u ranu zoru da das miliciji sav pazar 12.Da cujem,jel treba jos neki razlog...?????? |
=))=))=))=))!!!!!!!!!
|
Vutra.....
To mi nesto poznato.
Zasto muka,zasto bol kad postoji alkohol.... @ Drmitavet. Onaj ko je karakter moze da uzme svasta i da proba. Ali,znas i sam kako se nastavlja dalje posle 8.-og razreda,cigara,alkohola,vutre,i sta onda posle ide.....? Koka,marihuana,itd. A sam kazes pre onim Skoricnikom,nemoj pred detetom,ono kad sam rekao za Skymusic,i pistolj,tad sam dobio i opomenu,a pogledaj sad ti pricas o vutri i svirci. Niko nista nije dobio dobro od toga. |
Jbg, ali chovek mudro zbori... :))
Jbg, ako chovek nije karakter, zajebace se i sa alkoholom gore nego sa vutrom... Sve to ista govna, i najbolje bi bilo da ne koristimo nishta od toga... |
Karakter.....
Zavisi kako ko,ali vecina sto ti kazes,ma ajde sto mi to koristimo,ali sto uvek ono nas na kraju iskoristi......=))
|
Naravno Vaxteru,u tome i jeste poenta...Zato sam i napisao ovo o vutri zezajuci se.Ni pice ni duvka nisu mnogima koje ja znam donele dobro,samo zavist.A u osnovnim skolama je javna tajna da klinci duvaju sve u sesnaest,nazalost bez mnogo preterane zelje da se na tom planu nesto uradi.To da li ce neki klinac da se navuce na pice ili duvku,ili ne daj Boze nesto gore,iskljucivo zavisi od fenotipa,tj.vaspitanja i porodice na prvom mestu.Mislim da je nas Skoricnik,sudeci po dijalozima,jedan pametan momak,i da se nece nikad latiti tih stvari.A ako slucajno budemo culi nesto,idemo sa kaisem kod njega kuci,da mu skinemo gace i da ga posadimo na koleno...Mislim da ipak to nece biti potrebno...
|
Čuj sad Alix-a s glupim pitanjem...Ali mislim da pola kolega iz inostranstva ko i ja ne znaju šta je VUTRA?
|
Marihuana!:D
|
Marihuana.......
Alix,najgore je sto neki ni ne znaju a koriste,ili kao u smislu,a zasto i to da ne probam,imam drugara,bolje reci komsiju koji je tako krenuo.
Ali za tebe se ne bojim jer mi muzicari nemamo vremena za to,da kazem. Zar ne ? ? |
Nedo Bog NIKADA!!!
To je NAJGORE što čovjek može sebi priuštiti... Sramota da se spominje da ko to troši,svako od nas ima mnogo važnijih rupa da zapuni novcem nego da plaća tu slamu...Imo sam rođaka (Stričević od mog oca kojeg ime neću spomenuti) koji živi u Igisu (Švicarska) i sad je u domu za ovisnike....Zbgog čega?Kad smo bili mali pušio je cigare,kad sam bio srenja škola vuko je travu i snifo i sad prije godinu dana doživio je epileptični napad koji je posljedica predoziranja...I šta je napravio od sebe?Običnog jadnika za kojim žali cjela familija i kojima samo pravi nepotrebne sikiracije...SRAMOTA da se govori... |
ma ljudi koks je zakon:-)salim se ja malo.mislim da covek kad malo popije ,tj kad se opusti svirka izgleda nekako drugacije dolaze tu neke nove ideje ,jebem li ga,mozda to nekad bude i lose...mozda me neko nece razumeti,ali kade ste trezni uglavnom se drzite onoga sto znate,nema eksperimentisanja,a kad popijete onda vam uglavu dolaze neke stvari koje ste nekada skidali i onda ih odjednom 'metnete' tu i to ispadne super....kazu vauuu cega se setio ,a jos ako fora nije provaljena onda je to prava stvar.mada,kazem to nekad moze da zezne sve pa da ljudi kazu vidi ovog sta svira... inace ja pijem VINJAK I RADO GA SE SECAM,xaxaxaxax.Pozz svimaaaaaa
|
A Sljivovica ljuta? Sto se tice alkohola,granica je naj bitnija,al hajd je nadji:) A ovo Red-Bul i zesta,narocito Dzoni....ZLO! jednom sam zbog toga otisao u hitnu strasna aritmija...i to je bilo to,popijem ga solo posle svirke ako ima puno da se vozi,mada ne pomaze,opet se spavaaa,a ne daje krila,a i da daje,sta sa instrumentima?kako da letim sa nima?:)...Coca-cola,opet posebna prica...narocito za one koji pijevaju.meni sjebe glasnice.kao i bijelo vino...Do sad pivo mi je naj bolja varijanta,al ne mnogo ladna...kazu hmelj pomaze da se glasnice razmeksaju,al opet valjda se i besika razmeksa:) a onda pauza nikad dosta...Nisam za vutru,sta ako nije Smiljura.pa se nesto sjebes...a Sola,dragi kolega to ti se u Bih pije samo po zborovima,inace nemozes je naci nigdje u kafani bar ne u BL il gde ja zalazim...ako si se pozelio tog sranja onda je Ilindan prava poslastica za tebe...jos ako janjetinu volis:)
|
nikad nista dok sviram(radim).samo kisela ,kafa ili prirodni sokovi.svaka svirka vrh odradjena.a poslije kad se smota i zadnji kabal ako je drustvo pravo moze do zore pivce:-).
pozzz |
iako nemam jos iskustva sa tezgama, moram priznati kad se vratim "stucen" :D iz grada izgleda da je lakse svirati, jer ti je svejedno koju ces dirku stisnuti hahahaa malo sale, kad se radi treba biti ozbiljan, moze koja casica ali u svakom slucaju ne treba pretjerati, a trebate se paziti pive, jer ja kad je popijem svako malo dehidriram hahahahaha necete svako 5 minuta praviti pauze :D pozzz MARNEL
|
Alkohol
Ne volim da se napijem, a onda zasto da pijem ako treba da ostanem trezan?
|
Pročitah dobru izreku:
-Neko pije od tuge, neko pije od sreće, a neko pije od jutra...:D |
ne pijem uopste, a ovaj moj pjevac 3000 puta bolje pjeva kad je trijezan, al ga on voli mahnut...
|
Ja popijem ....nije problem ....nekad mi alkohol da "krila "za svirku a nekad me jos vise smori .....uglavnom opusta u odredjenoj kolicini ......ja sam One man Band i uglavnom radim sam .....svaki vikend 3 dana minimum vec 5 god.....pa onaj ko zna sta to znaci zna........samo sviranje ili samo pevanje je lako...mozete sebi dati oduska u vise alkohola ali kad ste sami mora se ipak voiditi racuna{necu da kazem da se nisam ubijao i sam} ...... znaci ja sam za alkohol ali umereno ...i sa granicom !
|
svirka i alkohol za mene nikako ne idu zajedno.....jbg. lošije se svira......hehehehehehe
|
prije svakog nastupa ne gledajući na alkohol bitno se opustit a i koja čašica ne igra ulogu...sve u određenim mjerama...ako prides...:):D
|
Ja imam problem što ne mogu popit jednu čašicu, nego bi odmah dar mar...Zato ispočetka ne pijem, nego se podkraj svirke znam ošamarati ko' ajkula...Inače, ne prakticiram alkohol jer se znam gubiti u svirci, akordima i tako, zna dobro user0 :D
|
Alkohol u granicama normale pozitivno utice na rad i raspolozenje, ali kad se predje ta granica postaje kontraproduktivno.
|
Zveknen jedno 5 casica , pa od kuma pola cuturice ... i spreman za dejstvo . Idi begaj prijatelju pa voda nevalja ni u cipele .
|
pijem ali u granicama normale ;)
|
Viljamovka i dcl juice-a u granicama normale a sve radi dobrog raspolozenja.Jbg,stvarno djeluje ;)
|
Pivo za raspolozenje,a neka rakija za brze prste kolicina zavisi od mnogo faktora,npr. gde sviras,kome sviras,kakvi su gosti itd..............
|
nikada ne pijem na svirkama,cim popijem bilo sta ne mogu da sviram,prsti me ne slusaju,makar to bilo jedno pivo...
|
A brate tesko da se moze svirati ako se ne popije bar malo. Nekad se sasijem ko metla ali vecinom drzim granicu, 3-4 pive ili 3-4 zestokog i onda stanem, a ako zelim da se sasadim onda to cinim pred kraj svirke, jer nisam sposoban da sviram mortus pijan jer mi svakakvi miksevi padnu na pamet pa ljudi odose vani a i prsti nece da slusaju :D
iako i male kolicine znaju bit opasne za pojednice. Pocnu pit pa stanu i onda nastaje drama, postanu agresivni i eto ti ga belaja :mad: |
Na svirci pijem iskljucivo obicnu vodu i trudim se da mi koncentracija uvek bude na najvisem mogucem nivou.A sto se tice odnosa sa pevacicom...samo poslovno ;) uvek ;)
|
znam brate da je tesko vecini muzicara da svira dok malo ne popiju,vecina njih to radi vise iz obicaja,bar u mom kraju,mozes uvrediti domacina ako ne nazdravis sa njim,cak i iako mi smeta ponekad i ja moram da nazdravim,ali mi definitivno smeta,pada mi koncentracija a i prsti me nikako ne slusaju,mada i u privatnom zivotu najvise volim vodu i to cesmovacu...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org