![]() |
stan?
Makso,dok ne uzmes Fantoma nemas razloga za veci stan,
reskiraj brate pa ce zena sama uvidjeti da i ona od toga profitira:D Na primer,obrazlozi tako sto ce tako i ona imati vise mesta za cvece i ostale biljke.. heklanja...milje..:lol: Salim se.. ali sam skroz ..skroz odlutao od teme.!?!?pozdrav svima. Zaboravio sam reci da ni ja nisam uspeo da se izborim za vise od jedne prostorije u polusuterenu (citaj podrum sa grejanjem) Ali cutim jer znam da sam preterao :) |
"Skupljamo sitnisajzeri,stara gvozdja,akomolatori..."
Auuuu...i sad ce svi da te mrze...:lol:
|
Primjetio sam da mnogi od vas imaju otvoren Yu-Midi sajt kad slikate opremu i klavijature ;)
|
@ Gega
pozz vdim da ti je mixer na stalak mozem mi reci jer je to orginal i si sam sredio posto me interesuje ocu i ja da kupim ali ne nadjem tako nesto a trebami kad idem na svirku da ne stavljam mixer na pod |
Zdravo
@ matejas. Ovaj model mixete ima originalni drzac koji se montira sa dva srafa,pa to navijes na navoj od stalka za mikrofon;) (Drzac kosta 12 €,nije ubitacno) Znaci umesto drzaca mikrofona na ,,pecaljki,,navijes ovaj drzac i to je to. Postavicu par slika ako te zanima. Pozdrav |
@matejas87
Mozda je sigurnije da mikseta bude na zemlji ,nego li na tom stalku..... Ali ovako bas lepo izgleda,ali me plasi kada neko prilazi da naruci pesmu.... Zajebana situacija...... |
@milanceshow
to si u pravu ali eto ocu da probam da vidim i bas ako neko je gurne nema veze nije skupa mixeta, a i kad je na pod moze neko da je zgazi nogom znas kako je pijani ljudi pa neznam ni ja sad si me na to setio i neznam ni ja sta da radim.... @gega hvala ti za slike i za odgovor probacu nesto da uradim a vidis i i kolega milanceshow me setio da kad neko pridje da je ne obori ali u svakom slucaju hvala jos jednom |
Gde god da sviras,uvek ces da nadjes praznu pivsku gajbu (ili punu :D )....
Nema bolje od pivske gajbe....:D |
=))=))=)) to si u pravu ali moze i to
milanceshow svaka cast koje ideje imas;) ja sam nov i sam ovde radim i nema ko da mi daje planove kako i sta hvala |
za takve stvari koristim klasicni X stalak i nema problema ;)
|
Gega...koja je cijena ove mixete?
|
cijena
Cijena je 179€,
Sa postarinom me izasla 190€ ,ali vredi svakako e pare. |
malo off topic srry!
1 Privitaka
moze i malo jeftinije a mislim ili nadam se da nije lose ... :D
110,-- + 23,-- posta umesto 199,-- i vise ... |
Tema ima svoje ime....
Nastavljamo dalje sa njom.... |
Joj ja zaboravio ime teme :D
|
3 Privitaka
Eto i mog kutka
|
Na ovoj zadnjoj slici ti se gubi pogled u daljini......ili nesto drugo........:D
|
Tu misli:"E, sad sam se usr'o... Valjda niko nece provaliti... Ionako su samo slike..." :))
|
heheh, gdje ste mene našli zezat :)
Pa šta ako mi malo pobjeglo, i to je ljudski, barem imate usrane slike :D Imate vi nosa, odmah ste me provalili. Ličite mi na muhe (najbolje novinare) odmah skuže di šta smrdi,heh, da mi je znati kako se vi držite :D |
Najbitnije je da su budzice tu! ;)
Zeza... Super si ti ovo skockao... ;) |
3 Privitaka
Evo i mojih slika radnog prostora.Ovdje provodim najvise vremena kad sam kuci :)
|
....
2 Privitaka
ajde i ja da se pretstavim sa mojim omiljenim prosorom (RADNIM);)
|
Bokivelik,lijep kutak...
|
e dejo svaka ti cast i ja sam ovako mislio kad pa 50 dodje ispred stola za komp, sta ti kazes, kakva su tvoja iskustva s takvim rasporedom, ono kad ti dodje da zasviras :)
|
....
i tvoj deki svaka ti dala.;)
|
Djeci nedaj da pridju :),a vjezbaces non-stop:).Kako palim komp tako i TR.Mnogo mi je lakse kad snimam nesto da ne moram trcati da stisnem REC pa da sviram.sve mi je na dohvat ruke
|
2 Privitaka
Evo i mene :)
|
|
....
Lep je ovo kutak @gago zavidim ti na spravama (pa2,m3 triton).
Lepo ,lepo.;) |
:) Boki, ja ti zavidim kako sviras :), bolje bi svirao na neku kantu ali da znam da sviram kao ti ;)
Puno Pozdrav do Pirocance :) |
uff al se menjaju komplimenti :lol: samo tako napred momci!
gago druze, ja bi dobio neki elektroshlog kad bi radio usred tvojih klavijature i ostalih sprava :D cak bi morao da se vatam za nesto sta absorbira struju inace ne bi smeo da dajem nekome ruku ... bzzzzzz :lol: pozdrav |
|
@amadeusvk,ekstra ti je ovo prijatelju... ;)
Alesis monitori?Neka je sa srecom! :) |
1 Privitaka
evo i mog radnog prostora kolege pozzz velki ;)
|
Svaka cast, nek si stavio deku ispod Pa 800 samo neku mu ne bude zima ;)
Poz kolega. |
hahahah ........ moj korg kad ide na spavanje ima svoj i krevetac gdje ga zasuskam dekom da mu nije zima ;) :D
pozzzzzz kolege i hvala |
4 Privitaka
Moj mali kucni Studio
|
1 Privitaka
Evo i od mene nesto novo :)
|
@matejas87
@skoricnik Jel ima neko ko nema lap-top? =)) Dobre su vam sprave!!!! |
Hvala Nishki! :)
Koliko vidim, 90% kolega je slikalo laptop uz klavijature, pa morao sam i ja, cisto da se zna =)) Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org