![]() |
Ovo mi je poslala drugarica malopre....Pala sam od smeha....
"Ja sam shofer,ja sam shofer vozim kola jaka...od opela pa do teretnjaka...trese mi se lada kad je kak'a mlada...sve pravim osmice vozim stoperice...ja u stoperice skidam farmerice...vozim 200 vozim 200 i josh ima gasa sve se trese kada vozi dasa... =))=))=)) |
Da si mala papuca od gasa,ala bi te nacepio dasa
da si mala volan u kabini,mot'o bih te u svakoj krivini da si mala Fapova masina,sal'to bih te u sedam brzina:( Plakala je,mokrila je,tim zivotom da ne zivim... |
=))=))=)).............Gagy.....genije....=))=))
|
Kad smo bili onomad na kvizu
sedela si pored mene blizu i od tada ti mi ne das mira dosadna si k'o skolska lektira Rekli su ti u moju kafanu broj mobilnog i fiksni u stanu slusalica trpi sve al' tebe ne moze, bre Dzabe dahces preko telefona tu mi nije eroticna zona prestani da sapuces i skicis vid'o sam te, grdna, na sta licis Mogla bi da radis na hot-lajnu imala bi karijeru trajnu zasto si se navrzla na mene tuzicu te kod taste i zene Uz'o sam da razmislim duboko sto li sam ti zapao za oko slusalica trpi sve al' tebe ne moze, bre:D:D:D |
Čupava si ti, dlakav sam i ja,
zato sam te dušo zavoleo ja. A što se tice glupih narudžbina, traži čovek pesmu "Čaki" od Cece, jer njegovog sinovca zovu Čaki. Koja je to pesma? Ja te volim ČAK I kad si u Londonu. |
Ili ono, Kazuj krcmo Dzeronimo....:lol:
|
Ajd i ja da kazem nesto. Znate pesmu SINE MOJ? E moj pevac peva SVI NA MOJ a da niko neprimeti.=)):lol:=)):lol:
|
Ili ona higijenska:
"Oko male mooojeee muve se rooojeeee...":p |
....
Setih se jednog teksta pa da ga napisem.
Imala je masnu kosu telo kao stub ruke nezne kao smirgle samo jedan zub Halid Beslic: "Secam se" strofa |
Ima i ona: dajte vina OCU mom...:)
|
Citat:
|
ima selo kod Leskovca zove se Krajince.... pa i pesma ovako dodje.....
iz Krajincee teram lajnaaaaaaaaa, lajna mi se rastrvilaaaaa.... :rotflol: kad se peva umesto "iz Krajine lepa vlajnaa" niko i ne primeti :D |
Citat:
sumnjam da su opevali baš tu birtiju u pesmi. |
|
Mali mrav,mali mrav,u njeg' ima meso.=))
|
Ili kako je čuveni pevač Saja-Savski Maneken nekada pevao..."otišla si lepa neka"...:lol:
|
Sad u subotu pod šatorom sam radio neku svadbu kad moj pjevac zapjeva pjesmu "Kceri moje malene" a poceo je on:"Ako treba KOSIĆU(prosiću),vama LJEBA nosiću..."
ili "pjevaj ujko,pjevaj rode,daj sestricu čašu vode!!" :) |
ima i ova od Cece 'necu da budem ko mashina' a peva se i 'nemoj da budish kumashina' :D
|
Idem putem od kabistra (Idem putem oka bistra)
Ona nije bila vojnik (O da li je vila rodi) =))=)) Ova druga mi je vrh! :lol: |
Era Ojdanić - Rado, lepa Rado
Originalni tekst: Pokraj stada u planini tužnu frulu svoju sviram dok u hladu ovce pasu čobanicu ja dozivam Biser: Pokraj stada u planini pečem jaja na slanini dok u hladu gladim jaja mojoj sreći nema krajaa:D:D:D |
-Gledam ptica uci majmunce da plete(Saban)
-Doci ce ti majko na kapiju Dzenan. |
A na makedonski izbor za evrosong, pesna Ding Dong i toa se site zborovi u pesnata a napisale tekstopisec: xxxxxx (mora da mu bilo tesko da ja napise) =))
|
Na obali reke male
gde se boje dana gase pastirica kose plave u sutonu seta prase. |
Neee, ne mogu vise da je moj do koljena Bojanaaa!
|
I zanesen tom ljepotom počeo se bavit sportom...
Zabolje me mudo cini mi se od rodjenja... i ziva istina....Koka kola pored rijeke ,ti veceras neces doci...jedna renomirana zvijezda je sa mnom pjevala... Kaze digni malo tu pjesmu ,ja drzim c dur,ja opet c dur kaze ona e sad je dobro |
acekorg, pokusaj malo koristiti nas tzv. balkanski jezik, obrati paznju na pravilnik ;)
|
drustvo se skupilo srcu zagustilo
gace smo skinuli ko azdahe zinuli ja sam se zgurio i do jaja turio ona dupe stisnula i kolko moze vrisnula a ona igra jebe se kao vidra meni se pija zato sto picku brije |
U redu d3llbQy ja se izvinjavam. Ja sam Makedonac pa srpski mi malo teze ide ali od sada obecavam da cu pisati na srpskog
|
Citam ove tekstove i nemogu vjerovat,negdje prije meni dode jedani traži od Thompsona "Ja vragolan i moj deda" mislim ja koja je to,pa reko nema takve od njega,a on meni:ma kako nema pjeva nesto o dedi....umjesto " Moj dida i ja" ja sam umro od smijeha...=))=))=))
|
hahaha ja vragolan :D ima i ona ja baraba a ti svinja
|
Ma cudni su ti tekstovi,ali opet ima onih koji jesu cudni ali nose jaku poruku.
Ne mislim na ove trenutno turbo-ajnspic folk pjesme,nego na stare pjesme koje su se pisale do prije rata a i neke poslije njega. Pozdrav za sve kolege...:) |
lezi puzi pucaju francuzi,puzi lezi pucaju englezi...
|
"dejo dejo dejane, nece moci obadve ili crna ili plava il razbijena glava" "zasto moram ja da biram pa da sebe iznerviram joooj...bolje obe pa se resim, nego jednu pa pogresim"
|
Ko mi dade ovaj zivot
mladost zene i kafane da od kuci rano podjem a od kuci da ne dodjem ref: Jer ja sam nocna ptica sto po danju sanjam i spavam dok mene zena kune da umrem moja se majka o meni brine Sta kazete na ovo? |
Ili ona
Ti imas cerku ona je zensko haha jok ona je musko |
Glasam za pesmu: Mali mrav =))
|
Moja Rajka corava i gluva
Na sta lici da te bog sacuva Nisam pijan da se zenim trebo Tek sada vidim kako sam najebo :D:D:D |
Moja mati herlava rodola me celava,pa me salje u selo na sijelo cure vele sta ce nama celo.
|
Evo jedna i od mene Serif K.-Vencanica:K'o te zorom budi kada mene nema,za koga ti majka Gibanicu sprema!!:lol:
|
Sudbina me na put salje - Sinan
Hvala ti Zidane Hvala ti Zanetti Hvala ti hvala Bartez! * Luckasta si ti - Miroslav Ilic Mancester si ti takav sam i ja zato sam te duso zavoleo ja! * Haris - Ona me je ostavila... Ona me je Aston Vila zbog vina me napustila... :P |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org