![]() |
Za' mi je istupilo mi se siljalo....=))=))=))=))=))
|
:sad:
Onda tebi nema spasa...:(( |
uzmite pomagala onda:p
|
Sto ja Brate...meni Pisaljka radi extra?!
:lol: |
Miki, nijesmo valjda dotle dosli.....
Jedino sto neznam dali spadamo u onu grupu, On moze, ona zna, ili Ona nezna, on nemoze.....:lol: A, Ronaldinjo, sta ti mislis? |
pa njoj trebaju pmagala za zaostravanje i to postoji:p
|
@ Mimiki....meni to ne treba......
|
@ Plavkice
Ne znam iz kog si ti filma ali ja jos uvek mogu a i znanja nikad dosta...:lol: |
pa dobro sad,onda treba samo zaostriti sijalo i resen problem:)
Dodato: jel se istupilo od znanja?=))=)) |
@Ronaldinjo......Bogu hvala, nemam problema, po tom pitanju, nikada ih nijesam ni imala
|
Nijesi a?! :lol:
Vidju,vidju da ti recem posteno Bogu fala kad je tako...:lol:=)) A okle si ti mala a? :lol: |
Zivela sam dugo u Cg.....pa kad sam bas opustena pricam ijekavicu, a inace se trudim da ne kiksam.....
|
tako to biva u kafani opuste se ljudi=))
|
Sto jest, jest.....=))=))=))
|
:lol:
Sto pijete kad vam skodi? :lol:=)) |
Ja ne pijem....Kad Tesla vozi......=))=))=))=))
|
Plavkice...pre dva sata si rekla da ides da spavas?
Sta te je toliko zadrzalo...zelja da upoznas "Umornog Kosaca" ili nesto drugo? :lol: |
na msn-u sam sa Teslom, i jos jednom drugaricom...
A, sto se ti sjekiras? |
Imaces podocnjake sutra... ko baklave ispod ociju...:lol:
|
ne brini brigu.....imam kremu koja podize tonus lica....ne brinem
|
Fajront.Spavanje.
|
nemoj tako majstore jel mož' još jedna makar za kraj??????
|
1 Privitaka
Stvarno je vreme za fajront...gosti su vec polegali...:lol:
GASI SVETLOOO!!!! :lol: |
Izlazim ti ja tako iz kafane normalno i neki kreten mi stane na ruku!!???
|
sad cu ja da dodjem da bacim bombu u lokal,pa ga vi posle renovirajte....tako se to radi u bg-u.=))=))=))
Dodato: mislim mogli bi da ga spasite ako mi odsvira muzika jednu pesmu,sutra kad budem dosao.,hehheheheheh |
kreten stane na ruku ...
buraz tesla to ti je prvi stadium pijanstva ...
2. = dodje covek kuci s nekom ribom, zena mu otvara vrata, a on kaze "hicks, kazi da si moja sestra, hicks" 3. stadium = dodje covek kuci s kolegom, pa mu kaze "ovo je moja, kuca, ovo je sad moje predsoblje, ovo mi je kupatilo, evo i kujna, tu je i dnevna, a ovo ti je moja spavaca soba, tu u krevet je moja zena a ono pored nje sam ja ...hicks" inace vidim, borio se ti ko lav s ove dve gospodjice ...:D |
Alo gazda ! Jer luftaš ti to šta ???
Izgleda da je neko prdno :-& Ajd molim te otvori malo vrata nek se prolufta hebo ga ti =)) |
'Ajd kad ste navalili,jos jedna pesma(znaci bar 28).=))
|
D. vece.....~O)
|
Dobro veče,konobar,daj ovamo za mene i Plavkicu kilo Vranca!
|
dobro vechehttp://www.portlandopenbeerclub.com/beer.jpg:)
|
D. vece...Dackic.....
Konacno sam uspela da se konektujem..... Do kad ce "drzati" videcemo.... Provajder mi "popio pamet" danas..... |
Hik,Makso,ko je ova riba sa tobom?
|
@ plavkiiiiiiic drago mi je da si doshla :-*
|
muzika jel moze JA VRAGOLAN I MOJ DEDA;)
|
Muzika,alooo muzika!Mala,dođ'de vamo da ti ja rečem jednu pjesmu!Aj onu "dečko mi je školarac pa mu šaljem džeparac" od Lijepe Brijene i reci onom majmunu što drži onu tamburu da mi se ne kesla ko lud na brašno jer ako mu ja ustanem nabiću mu guzicu u onaj zvučnjak!Aj sad polako i....stani,stani da ti platim,eeeevooo 5 evra,dosta ti,pa dođi opet.U što imaš dobre sise!Aj sad...
|
Aman Plavka 'de si do sad???~X(
|
Gde si Dacka duso moja?
|
Dobro vece.Johnie Walker sa dve kocke leda.Hvala.
|
evo i ja sam se vratio sa svirke pa ako radi kafance dajte jednu duplu,muzika "sta cu kuci tako rano",a ti mala mesaj!!!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org