![]() |
pozz svima evo ja da se predstavim Balkanac09 roden sam u tuzli zivim u canadi prije 2 dana sam sebi kupio korg pa50 pa trazim malo ritmova i boja i vidim da ste najbolji i najaci sto se tice setova toliko od mene za sada
pozz sima iz daleke canade |
Dobrodosli.
|
pozdrav svim članovima foruma ,rođen sam u tuzli i živim u tuzli imam 40 god. bavim se muzikom oko 20 god. trenutno imam korg pa 500 ,trudit ću se da budem koristan onoliko koliko mi moje mogućnosti budu dozvoljavale .pozzzzz
|
Dobrodosao!
|
Reunion!
@sinisa kg:
Drago mi je da sam ponovo u drustvu Aleksandra i vidim da ima dosta poznatih ljudi ovde...Pa da pocnemo :) Drago mi je sto mogu na forumu da pozdravim jedog dobrog prijatelja i pre svega pravi profesionalac,kad je PA tehnika u pitanje. Dobro dosao na forum,tvoje ucesce na forumu bice pravo zadovoljstvo! Aleksandar |
hvala na dobrodošlici
|
@sinisa kg :-O:-O ne mogu da verujem???
I ako je Aleksandar72 - "Aleksandar mak" onda brod moze da krene na chelu sa kapetanima :) Mislim da fali jos i "black adder" i da je sve u kompletu! Mozda na ovom forumu clanovi neznaju ko ste vi!? To su drage kolege "Manijaci" i Gospoda sa velikim G koji poznaju PA i male i velike sisteme, starije i najnovije kao svoj dzep :D Da se ja pitam i Sinisa bi bio u Elitnom odredu ovde kao Moderator, jer nesmemo ga ispustiti kao sto su se neki zeznuli sa njim ;) Puno pozdrava! |
Zahvalio bih se na dobrodoslici dragom prijatelju i kolegi Aleksandru mac.(ili u ovom slucaju 72),na njegovu sugestiju sam dosao ovde posle razocaravajuce epizode sa "nekima"ali to je nebitno.Kolega 2661 hvala na lepim recima,mislim da su preterane...:">Nebih se predstavljao,neka postovi pricaju sami za sebe.Nesviram nista ali cu se valjda ovde nekako snaci...:)
|
Dobro nam došli,nadamo se da ćete uživati u druženju na forumu
P.S. Acini drugari su i naši drugari :) |
Hvala brate na PSu :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org