![]() |
Pazi, MC Stojan je poprilichno poznat i popularan medju klincima...
Ovo mu je bio oprilichan hit koji se prenosio preko svih mobilnih, i vrteo i naruchivao na televizijama uz sms chat... |
Iskreno,ja se vise umorim slusajuci Rep,nego sto se opustim.
Nekako mi zafali daha,dok ja to sve pohvatam kad oni "recituju i nabrajaju".;) Na stranu tekstovi i muzicka podloga. |
glasovi glasovi kad budete letjeli iznad njenog grada recite joj da se njoj jedan covjek nadaaaaaaaaaaaa................................
|
Glasao sam i ja,I glasacu opet,Pa srecno Marco.....
|
Ja mislim da ni jedna tema nije ovoliko pregledana od kako postoji yu-midi
joj marko jesi napravio havariju! |
Ovaj stojan ima golema muda...
Hebo te zamisli da ti ovaj spot gledaju babe,djedovi,ujaci,ujne i ljudi koji imaju veliko poštovanje prema tvojoj familiji...Ja bi se u zemlju sakrio kad bi bio ova pojava... Bičuj,bičuj me bičuj Stojane...E jes mu rima i tekst... Ja mislim da je ovo onaj STOJAN kojeg je zezo Balkan Boy preko telefona,znate ono : Stojanneee,Majmunčino...;) |
Hehehe... Almire careeeeeeeeeee ;) Ma znam Stojana :)) on je inace ceo u tom fazonu mada su pojedini tek culi za njega kad se pojavio u emisiji kod Ognjena u delu minut slave :)) Covek se uhakovao i dosao na 4. mesto :) jbg nek mu je srecno i bicevito :))
|
VAZNO, od danas opet nas Marco na poziciju 90 , neznam zasto menjaju redosled, zato pazite danas kako glasate, jos jednom Marco je 90
@Marco7 Sredicemo mi Stojana, imamo svi mi Biceve u rukama :) Moderatori !!! promenite prvi Marcov post oko rednog broja da ne bi doslo do zabune, hvala :) |
ima i moj glas i tako dalje :) svaki dan
|
Evo i od mene glas vec sam prije nekoliko dana glaso jednom pa sam i danas sretno marko...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org