![]() |
@skore svaka cast super pozicija:)
|
Zeljko, koja rasa kucica je u pitanju?
|
1 Privitaka
Ajde da se i ja pohvalim sa svojom "zivotinjkom" Jeste da mi krv pije, ali se podnosimo nekako :lol: p.s.: nadam se da cu uspeti postaviti sliku
|
Uzeo sam Yamahu 03D!
Većina ljudi u okruženju smatra da sam lud, žena ćuti i "broji" u sebi, ja za sad znam da je uključim ali srećom ovaj mjesec nemam svirki pa ću je valjda "provaliti"... :D |
Ta yamaha je valjda studijski mixer?ili se varam?:confused:
|
@yamahapaisson..Lijep kercic...Mogli bih ti i ja u biznis:)Da je posaljes malo mom Bruniju:lol:Pola..Pola od zarade aaaaa.Poooz
|
Haha, ne znam Zeljko, ne da mi se bas da dadiljam oko malih kucica hahaha. Dosta mi je i ova jedna, ne znam kako bi jos sa njih 4-5. Ali Westiji su pravi kerovi za kucu majke mi. Zeljko, okaci koju sliku svojih kucica ako imas.
|
Stavio bih ja sliku ali jos ne kapiram kako se to ovdje radi...Kad hocu da postavim iskoci mi nesto http/ i nista vise:pooz
|
to momci, mnogo mi je drago kad se hvalite. iskreno! :)
pa kao prvo da cestitamo skoretu za downloadski inspektor :) bravo skore! naravno cestitke i za kolegu burlija za 03D i naravno uspesan rad sa digitalmiksetom ;) a mnogo se radujem i za vas dvoje, mislim na yamahupassion i zeljka :lol: na kraju ce da postanete prike po kerovima - ama bit ce tu i neki miraz :lol: srecno! pozdrav svima |
1 Privitaka
@burli
Gledao sam i ja ovaj digitalni misher jer moj poznanik ima prethodnika 02D sa novijom verzijom Update -a V.2.0 i prezadovoljan je. Nek ti je sa srecom. @zeljko A bre zeljko pa ti preso u uzgajivace kucnih ljubimaca ;) Od 9-11 juna sam na Intersolar-u u Münchenu mozda odemo na jedno pivo..? :D |
@ zeljko udjes na post reply, a ne na direkt odgovor i imas dole upload fajlova, otvori ti se zaseban prozor udjes tu onda na upload fajlova s vaseg kompjutera, nadjes, klinknes upload i kad ti zavrsi samo ugasis prozor i na odgovori
@yamahapassion jede li ti jos torte ova dzukela? :lol: :lol: :lol: |
@zeljko
Ako hoces da postavis sliku ovdje,onda uradi sljedece: -post reply - znaci kao da hoces da napises post -idi dole ispod ovog bijelog prozora i imas opciju - Upload fajlova -klikni na Upload -otvori ti se mali prozorcic -u njemu ti pise - Upload fajlova sa vaseg kompjutera -klikni na - Browse i nadji tu sliku na racunaru,koju zelis postaviti -kliknes na tu sliku i OPEN -desno od Browse imas UPLOAD -klikni na Upload i sacekaj da ti se pojavi poruka da je fajl uspjesno uploadovan -i na kraju - klikni na Odgovori I to je to.... Napomena: Moras voditi racuna o velicini(tezini) slike....JPG je max 97kb Pozdrav, |
@Dellboy: ma jede batice sve sta stigne :lol: Ne daj Boze nesto ostaviti na stolu, u roku od sekunde nestane, hahaha. Jednom je bila pojela skoro pola bombonjere onih bomboncica sa rumom, i samo zalegla. Jos je ja cudim sta joj je, sto spava, a ona zacrkla, i nije se budila dok valjda nije proslo dejstvo alkohola hahaha...
|
i tako ja dobih i sina sinoc u 1 i 40 . 52 cm i 4.1 kg ... terminator jbt...
pozzzz svima ko je blizu ajde da se otrsimo !!! |
@medino nek je sa srecom i da je ziv i zdrav..Poooz
@yamahassion Buraz i ovi moji dzukci isto tako sve sta nadju pojedose...Desilo se isto tako vise puta ja ostavim cokoladu a oni dok dodjem citavu tablu pojeli i jos se oblizuju a papiri svagdje po kuci:lol:I na kraju sta da mu radim???Samo kao zika u filmu Lude godine da ih zakacim negdje na neko drvo i da tako vise cijeli dan:DPoooz |
sve najbolje srecnim roditeljima i da je ziv i zdrav!:">
|
Položio sam vozački :D, ajmo se vozati ko smije:lol:!
|
,.,
@medino
cestitam,sve najbolje;) |
medino cestitam, nek ti je sa srecom, da bude svirac ko cale ;) cestitke i Damiru, inace i ja polazem u srijedu, samo ne znam kakva je komisija kod vas, mozda si cuo da kod nas vole da dajes vise para pa vole koji put i da obore :)
|
@medino:
Neka je mali živ i zdrav i bolji od ćaće!!! ;) |
@medino
Da je ziv, zdrav i srecan. |
cestitke i od mene za sincinu. Sve najbolje u zivotu mu zelim.
|
@medino
Cestitka tebi i tvojoj porodici....sretna prinova....;) |
@medino
Nek je sa srecom!!!! Da mu poraste *atka,da *ebe tatka!!!! :) Imam 2.......tako da ti je *ebanje neizbezno!!!!!!VERUJ MI!!!!! |
Medino nek je ziv i zdrav,i da mu mude prav.
|
Uzbrdo brzo iš'o i svaka mu dala!
|
Darko nek je srecno rodjenje sinchuge,da je ziv i zdrav,ziveo 105,pa opet!!!!
|
da vam se pohvalim, bez greske polozio vozacki ispit ;)
|
Bravo Marnele!!!
Sad pamet u glavu... |
bravo sinko!! postuj saobracajne znake,i stici ces svugde! :)
|
Cestitke svim kolegama :)
|
N73
dodjoh i ja do dobrog telefona.kupio sam polovan telefon N73.
jos da se naviknem na njegove komande:lol: |
Mlad si ti još Nešo, brate, stigneš....ne žuri....
|
@marnel (delboy)
juhuuuuu!=D> cestitam marnele! eto slushaj kolegu vuleta i simkeresa sta ti kazu. samo polako druze i nemoj nigde da zuris. nemoj da pravis iste greske kao vecina mladih vozaca u tvojim godinama. @nesabend brate, siguran sam da ces uspeti, kad si ti vec savladao GW8 onda ovaj nokia nije nikakav problem ;) pozdrav svima |
Pakleno je vruće ovde kod mene, a još sam i izgorio na suncu..
|
mlad sam ja jos =)) ima vremena naucicu ja to.GW 8 volim a telefone bas i ne.
pozdrav |
@Dell
Dobru si "stelu" imao na polaganju vozackog....:)....cestitam.... |
@del cestitam i nek je sa srecom;)
|
Cestitam Dell!Jel si bio sa drustvom da proslavis negde u kafani?
|
hvala momci ;) bio na sladoledu s ekipom rano je za pijenje, veceras cemo :D :D :D a Sejo cale me je cekao pred poligonom sa sluzbenim autom :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org