YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

Minicevac 30.11.2012 00:50

Citat:

Originalno postovano od Akordeonista (Post 230047)
I sta, kupis ga i kad pocne da se desava nesto nenormalno kao ispostovace ti garanciju?! Da li znas ikoga ko je dobio novog Pa2x iako su svi imali FABRICKU grasku (koja nastaje zbog toga sto su stedeli na maticnoj ploci) sa lampicama! Ili jos bolje, da li je nekome popravljena maticna ploca koja je crkla usred svirke na PA800? I da li neko moze da ti nadoknadi troskove stresa i nerviranja kada se tako nesto desi usred svirke?
Poenta cele price je da garancija kod nas ne vredi mnogo kada su ozbiljniji kvarovi u pitanju!

Dobro druze kazi nam a sta to ulazi u garanciju???

nikadvisekorg 30.11.2012 00:58

Citat:

Originalno postovano od Akordeonista (Post 230047)
Poenta cele price je da garancija kod nas ne vredi mnogo kada su ozbiljniji kvarovi u pitanju!

Ja ga ni nemam nameru uzeti u Srbiji jer znam koliko mogu one dve okrugle stvarčice da ti "oteknu" od natezanja sa ovdašnjim trgovcima, već da donesem jedan iz belog sveta, jer tamo nikad nisam imao problema sa ostvarivanjem svojih prava u slučaju kvarova.

Što se tiče svirke ja imam pa1x i ne verujem da ću nekad da ga prodam.

Koju god da imam pored klavijaturu on će da stoji jer mi je najviše para doneo sa najmanje problema.

Tako da i da crkne ovo đubre ja ću da rizikujem dok je pod garancijom.

Ako se pokaže dobro kod mene možda i promenim nick =))

mimiki 30.11.2012 01:18

ti pošto se ne odričeš pa1x vec dugo ,ti si davno trebao da promenis nik =))

Minicevac 30.11.2012 01:20

Hehehe to mu je uspomena na pa800 izgleda:D

nikadvisekorg 30.11.2012 01:41

Ja sam rekao nikad više korg, i dalje stojim iza toga, znači dovoljan mi je i ovaj jedan, a od novijih teško da bi uzeo nešto, jer je korg prestao da pravi klavijature posle 2002-2003 godine.

Čak pamtim prvu seriju tritona LE koju sam imao i sam, te klavijature i dan danas rade bez zamene plastika ili bilo kakve reparacije, dok kasnije serije posle par meseci mora da se rehabilituju, plastike tastera upadnu unutra, stranice im se izljuskaju, dirke požute pomalo...... znači otad je korg postao fušerska firma koja je srozala sebe u odnosu na konkurenciju, kao što je roland sam sebi dao nokaut u sferi aranžera zbog nemogućnosti da čita semplove kao kod konkurencije...

pogledajte bilo koji korg t3 ili m1 to su bile kvalitetno izrađene sprave. Pogledajte fantom x6 ili g6. Kvalitet koji opravdava cenu. A kad vidim pa800 ili onaj m3 koji kao da su deca sekla tupom testerom na času tehničkog..... onda stvarno ne nalazim ni jedan razlog da ponovo kupim bilo koji novi korg, osim za preprodaju ako mi ispadne povoljno.

A ovaj bi uzeo zbog pristupačne cene da se malo zanimam zimus pravljenjem ritmova, i ako se pokaže da nema problema posle nekog vremena njega bi nosio na tezge prvenstveno zbog težine, ko ima pa1x zna o čemu pričam.

Minicevac 30.11.2012 02:06

Sve lepo rekao slazem se u potpunosti!

Milan$ 30.11.2012 02:39

Ma kad ce taj Trans audio,pustite pa600... Osecam da cika Tranzit za nas ovde Balkance ima poseban popust.. ::D

unknownartist 30.11.2012 21:08

Ajd izvinite ljudi promasio sam nulu :-). Mislio sam da kazem da je pa800 bolji investment - to je moje misljenje. Ako cu da ulozim 1300 -1500 na pa600, ako treba, pozajmio bi 500 i kupio polovan pa800. Pa 800 se pokazala kao odlicna klavijatura a za pa600 cemo tek vidjeti. E sad da je pa500 upitanju, uzeo bi PA80 preko njega u svako doba.

ЂолеПФК 30.11.2012 21:20

Prema komentarima muzičara baš i nisam siguran da je PA800 toliko ,,dobar investment". :)

Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2

unknownartist 30.11.2012 21:38

Za mene jeste care, a za koga nije nek ne ulaze! Ja sam da o samo svoje misljenje i baziralo se na pa600 i nista drugo.

Trenutno vrijeme na Forumu 01:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org