YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

svrakan 16.02.2016 21:41

Meni ipak na razglasu najbolje izasao attack bas,comp finger je odlican isto.Ja bih voleo da kačite to što ste uspeli da napravite,malo nas ima koji imaju ea-7 i samo se piše,a snimaka skoro ništa.

ivangajic01 16.02.2016 21:55

Bas cu da probam taj attack.Ja se aranzerom ne bavim profesionalno niti znam neke sitne detalje oko njega,ali ono sto mi se svidja je da nema filozofiranja,nego na sta god zakacis klavijaturu ona izlazi,svirao sam da dva d lite radi,na sistem takodje,"ne mulja" sto je sasvim zadovoljavajuce,e sad svako namesta sebi i ima prostora da svako sebi prilagodi ton kakav zeli.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

mikimiki 16.02.2016 22:10

Demo snimci drustvo........

tihi05 17.02.2016 00:26

Ehh sad se moram jos i ucit kako se postavlja snimak ....
Dodato:
evo ovo je dio rezultata do sad ....
MyRec 008.WAV
Dodato:
recite mi jel ispravan link da znam za ubuduce ..

casper 17.02.2016 00:54

Link je ispravan. Da bi izbjegli neke čudne stranice za upload na kojima ima glupih reklama, savjetujem ti da upload radiš na servis poput box.com. Čim staviš glazbu na njega, možeš je podijeliti i na forumu se pojavljuje lijepi player za slušanje.
Ili napravi svoju demo temu na forumu pa tu stavljaj snimke.

Ova gitara na snimci ne valja. Na trenutke "skviči", skini joj taj chorus ili koji je već efekat gore. Bubanj je OK ali ja bih ovaj handclap izostavio.

tihi05 17.02.2016 01:43

Hvala na savjetima ! Uvazit cu ih. Ne mislim nikakvih puno demoja raditi jer naprosto nemam vremena i volje za to tako da cu dosadasnji rad tu podijeliti a vi mi slobodno recite sta vam se ne svidja ako nisam i sam zamijetio da popravim.
To je sve u fazi razvoja...ja sam danas sredjivao nivelisao i sijased cuda stvarao na bar 10-15ak raznih stylova tako da nikakvo cudo da jos nije sve donekle dobro,ali mislim da sam bar krenuo dobrim smjerom .
Ne bih ja jos nista stavljao na slusanje ali kad kolege traze snimke- sniiiimke pa evo... cim ulovim malo vremena opet cu staviti snimke stylova kako ih ja zelim cuti. No imam problem ne znam kako izbrisati recimo bubanj u nekoj varijaciji i odlupati ga kako meni treba. U composeru nigdje to ne nalazim a u knjigi koju sam sa njom dobio nema nista o kreiranju i izradi stylova na ea7.
Necu vjerovati da se to ne moze u ea7 raditi ili ?!
Dodato:
Na koju gitaru mislis na bass ili ritam ?
Pljesak je na samo jednoj varijaciji ostale varijacije su bez.
Dodato:
demo sekciju vec imam otvorenu ali tamo nisam naumio stavljat ovakve primjerke stylova ea7 vec eventualno cijele snimke sa vokalom i svime.
Kucni studio :)

casper 17.02.2016 02:45

Mislim na kontru.

tihi05 17.02.2016 03:10

Heh kontre nisam ni na jednom stylu jos dirao osim eventualno smanjio ako su bas napadale uho. Dobro si to primjetio-meni u svemu tome danas sto sam radio nije i to dotaklo slusni interes :) One su meni nebitne posto imam gitaristu. Sutra idemo po novo gitarsko lampasko pojacalce pa dok cu imati dobar zvuk cleana pokusat cu naci slicno na ea7.
Za sad se borim sa drum elementima i sa izborom bass gitare te eq , eff i volume odnosima izmedju svega.
Isto tako usput niveliram volumenski sve stylove.
Ma, puno posla !

gorangica 18.02.2016 01:36

Citat:

Originalno postovano od Teomida (Post 286864)
Hoće li neko ko se razume da sredi bas kontre za ea7? Mislim na ove aktuelne sa aplauzom,slajdovima itd.

Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока

sta bi sredjivao druze

Teomida 18.02.2016 02:27

Ja ništa,jel nemam pojma. :-) Ove što sam dobio u setu su odlične i koristim ih. Ali ako neko hoće da sredi ustvari da ubaci gotove iz G6 bilo bi super.

Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока

Trenutno vrijeme na Forumu 16:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org