![]() |
Kad smo kod kose,poznata je izjava filmske zvijezde Bruce Willice-a,
koji rece: -"Kako covjek ima koju godinu vise,dlake opadaju sa glave,a rastu na obrvama,iz nosa,iz usiju....itd". Nekada je to mozda i bio problem ljudima. Medjutim,danas to vise nije. Cak je uslo u modu da glavu briju i oni koji imaju kosu. Tako da sada ljudi kojima je kosa prirodno opala,nemaju nikakav kompleks od toga,sto je i normalno. Pa eto i Saban je skinuo periku. Ali da li ce Haris nekada skinuti maramu....;) Fotografije su vam OK, momci....;) Pozdrav, |
podsjeti me Sejo ti na onaj vic kad Alka Vujica kaze Harisu: Harise ajd majke ti skini tu kapu s glave, a on njoj kaze: Moze kad ti gace skines :D :D :D
|
A Nidza sa onom slikom sluti na neku vojsku.Tebi je blizu Sombor,tamo su valjda plavci PVO.;)
|
RE
3 Privitaka
Evo od svega po malo :D
|
@makso
bravo makso, slika ti profesionalna :) @shkore uff buraz, al si se ugojio - vidi se ko trenira u teretane a tu je sigurno i nutela malo pomagala :D inace lep ti je taj ringeshpil-plac:lol: izvini za malo shale od tvog druga pozdrav svima |
3 Privitaka
Malo sa nastupa,19.06.2010.Svajcarska,Montlingen,disco Flash
|
@ Sale digao si mi raspolozenje s ovim elektroncima, bas mi se svidaju :D
@ Svrakan, lijepe slicice ;) poozzz |
@grandia
Tak'i sam ti druze...180cm - 80kg :D Pozdrav |
re
:D ...ja sam prvo i hteo na bubnjeve,ali dole kod mene nije bila muzicka skola i onda sam presao na harmoniku,pa na klavijature
|
Ja i Deki imamo kožne fruzure ili ih uopšte nemamo,kako se uzme.Pozdrav!
|
Bitno da vam lepo stoje,a i prakticne su!Oglancas i ides u grad.... ;) :)
|
Jelenska kožica je tu najbolja :)
|
izvinjavam se mnogo za ovaj vic al kad je prica o "frizuri" ...:D
stoji celav covek ispred ogledala i dugo vreme gleda sebe, zaljubljeno gleda ... pa se zamisli "ej momcino stara, imas 55 godina a ni jednu belu kosu na glavi nemas" :lol: |
@ Grandia
Sad kad dodje jedan mladi moderator,banovaće te zbog nepridržavanja temi...vicevi su u sobi pored :lol: |
Eto,vidiš da kožna frizura ima dosta prednosti.:)
Dodato: Još nešto,sad sam se sjetio.Ja se tako šišam(brijem),da ja i moj ˝donji vršnjak˝imamo istu frizuru˝.:D |
Kome lepse stoji frizura?Tebi ,il' vrsnjaku? =))
|
nemoj Vule da nam prepadas grandiu :lol:
|
1 Privitaka
mamaaaaaaaaaaa vidi meeeeeeeeee =))=))=)) ovo sam ja na slavi sv.Ante blizu Konjica, ovo nije moja standardna ekipa iz svatova, nego rodjaci ;)
|
Zna Grandia da se ja šalim :)
|
UUhh dobro je onda je se bas zabrinuo za mog druga:)
|
@Makso jel ti znas zasto muskarci uopste sisaju travu ispred kuce?
----Pa da bi im kuca izgledala veca----- |
Citat:
|
Hahahaha!!!O BOZE!
Makso,samo treba odrzavati te dvije glave i sve ce biti u redu!HAHAHA! |
@vule
jos sam shokiran od jucernjeg "dogadjaja" pa ne bi ni skontao o cemu se radi :lol: da ne ispadam opet iz teme: najavljam da cu uskoro neke fotke sa mog radnog mesta (ne mislim na muzicko) da ubacim - na tacno mesto :D |
9 Privitaka
Evo da u ime Nestora, Didde, Vingule i sebe postavim par slika, sa našeg susreta, kod mene u Ivaniću, 18-20.06.2010.
Bilo je prekrasno, druženje, roštilj, svirka, svega pomalo, bilo je i šetnje Zagrebom ,doduše, sasvim kao slučajno nabasali na Prajd paradu.....=))=))=)) Ima toga još, al da ne zauzimamo previše prostora.... |
Svaka cast bas lijepo...Poooz
|
Svaka cast! :)
|
Najbolje bi bilo da ste se slikali pored dobrog rostilja.;)
Posto podrzavam ovakva druzenja i drago mi je,ovdje ste kao na probi sa instrumentima. Ovaj skup je bio idealan za rostiljadu. Pozdrav, |
Pa slikali se Sejo pored "Prajd" kobasica sa rostilja!!!!!! :)
Svirko!!!Jel si stavio Neconixa na vagu kad je dosao?Samo tako moze da se izmeri koliko si bio dobar domacin!!! Ako je gost otezao koje kilo,onda si dobar domacin!!!!! :) Odlicno druzenje!!!!!!Tako i treba!!!!!Pozdrav!!!! |
Svaka cast za druzenje.Odlicne slike.
|
Evo i mene malo sa grilanja
:)Samo nemoj te da vam kaca voda na usta:lol:
|
Evo jos jedne zakrcen pivama i svim ostalim za grickanje kao ,i ostalim smecem:)
|
**
Zeljko je u mladosti sigurno bio izvidzac :D
Snasao se u prirodi,drzaci za gril su original,jos ako si i ribe sam nahvatao:lol: Salim se. |
:lol:Hehhe ma imao sam ja gril pravi nego tako je bolje...A upravo evo i danas tj,sad idem opet malo na grilanje i kupanje na jezero Stamberg,pa se setih da postavim ove slike..Pooz
|
Citat:
|
Hehheh ma kakvi to je slika u stanu moje majke pa je bilo sve na stolu a samo je piva moja:lol:
|
samo pijes :D :D :D idi 'vataj ribe, samo nemoj da bude zubatac u Savi :lol:
|
Cuti ti anti alkoholicaru:rolleyes:=))
|
Citat:
|
eeeeee to :D + zaledjen :lol: inace i ja volim da popijem, samo imam nasljedno s caletove strane da imam manjak enzima za razgradnju alkohola u jetri, tako da cim malo popijem , neke 2 pive odmah se zacrvenim u licu i budem ruzan do zla boga :) inace ne mogu se toliko nalit da ne znam za sebe jer kad dodjem do odredjene granice ili se ispovracam ili se ispovracam na onu drugu stranu, mada znalo se dogodit da se ispovracam i na obe strane hahahahaah
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org