![]() |
@hammers: dobar je keks... za sada smo samo u fazi druzenja i planiranja, ali nije iskljuceno da cemo raditi uskoro zajedno. Pozz
|
1 Privitaka
Evo proba jednog ritma koji sam iskopirao sa pasha seta za pa800 u moj set. meni zvuci ok i moze se dosta pesmica odsvirati uz njega sto u brzem sto u sporijem ritmu, poslusajte.
|
Bravo Boki.Slusam u kamionu pa ne cujem sve kako treba. Dobra je rumba. Ne mogu nigde ovakve perkusije da nadjem za kontakt. Aj kad navatas vremena prosetaj boje i ritmove koje najcesce koristis.
|
Mladjo, to je neki kao loop tarabuke... ako kontakt moze da cita sta iz korga mogu da ti posaljem ovo kao drum kit. Ritmove i boje cu ti odraditi, al sad sam vec spakovao klavijaturu i kablove, pa ne mogu ponovo da namestam sve, ovih dana dobijas ;)
|
Ma jok bre,hvala ti,mislio sam da snimis demo neki duzi sa ritmovima i bojama.
|
Boki je siva eminencija, nema ga dugo, ali kad je rokne iz sjenke to je onda to ;)
|
Mozes li napisati naziv ove rumbe iz pomenutog seta?
|
@psssss: naravno, rumba se zove: enes rumba
|
Ovako izgleda kada glupan i tupan pokusaju da snime uzicko kolo u rock verziji... tojest ja i moj dragi kolega Al Bundy :D Ovaj snimak je nastao pre par meseci prilikom druzenja kod njega, posle dosta pokusaja snimanja sa vise razlicitih aparata, bilo je tu u igri i moja sony kamera, i negov galaxy s3, i zoom h1 snimac i laptop (na kraju krajeva), i on je hteo da mi to snimimo sa svim tim skalamerijama i da on na kraju sve to izmontira u jednu celinu, ali imao je peh sa video i audio materijalom koji smo izsnimali, tako da je projekat propao, a ovo je samo jedan deo koji je ostao na mojoj sony kameri, pa postavljam da cujete kakvo je to druzenje bilo =))
Ima tu i "svakakvih" komentara, cisto da se ne iznenadite... Mario, oprosti ali morao sam da stavim :lol: |
....
samo da utvrdimo ko je glupan i ko tupan,pa da snimimoopet :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org