![]() |
Goran Gavrilovic-Bradica je radio, nazalost nije vise medju nama. Jedan od najboljih harmonikasa koje je Balkan u posljednjih tridesetak godina dao. Rijedak umjetnik i perfekcionista, profesionalac u pravom smislu te rijeci. Imao sam srecu i cast da ga poznajem i budem mu drug, a izvjesno duze vrijeme i radni saputnik po binama sirom svijeta.
|
Uh nek mu je laka zemlja onda.Cudime da onda nema snimaka na YouTube npr.sa televizija u boljim kvalitetima da cujem njegovu svirku ako je bio tako dobar Harmonikas i toliko dugo svirao profesionalno,to sam msilio.Vjerujem da je bio dobar kad vi kazete.Poz
|
Evo Zeljko da cujes kako je svirao Goran Bradica ovo je pesma od pre tri godine ceo arazman je on odradio i odsvirao a ove sto vidis na snimku se foliraju na play back.
Potpisujem da je imao najvecu dusu od svih harmonikasa tehniku neverovatnu, pa evo uverite se: https://www.youtube.com/watch?v=KNpR...layer_embedded Goran-Gavrilovic |
Ma super sta drugo reci.Majstor je to bio..Pozdrav druze i hvala
|
I pesma je odlična.
|
Ko zna zna.Pozdrav za berlin:)
|
Pozdrav nazad za mog druga Zeljka
Evo da cujete da decko ne samo da ubija kako svira vec ubija i kako peva. |
Zbunio se gitarista na 2:00... Nego, lepo peva ovaj dečkić...
|
Ma druze svi smo od krvi i mesa gresi se ali decko i peva i svira odlicno.
|
Kolega, svaka čast! Ja sam sad tek prelistao celu tvoju demo sekciju i nabio si mi popriličan kompleks :D Sad odmah nameštam klavijaturu i počinjem da vežbam :D Stvarno svaka čast, jako mi se sviđa sve :)
Pozdrav :-h |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org