YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Roland Fantom G - Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5232)

milanceshow 20.11.2008 00:24

1.Resetovao sam klavijaturu da bi popravio System setup.Zeleo sam da resetujem System setup........

2.Pomocu programa Fantom-G Librarian sam napravio novi fangsnd fajl.Taj fajl sadrzi sve podatke o bojama i njihovim efektima.....Velicina tog fajla je 3,707kb....

3.Kada se taj fajl ucita u klavijaturu ,on postavi sve boje koje su napravljene od fabrickih boja,ali boje koje su sadrzale semplove (multisemplove) ,one su nestale..........

4.Te boje koju su nestale su napravljene od semplova,tj. od multisemplova tako da nemam multisemplove,a semplove idalje imam....

Mene zanima podatak o 128 multisemplova koji su nestali i da li je moguce da ih sacuvam..........

Nadam se da ste me razumeli!!!

josipv 20.11.2008 00:28

Ne bih znao o cemu se radi,sa komp.nisam nista radio sto se tice Fantoma....

Vule 20.11.2008 01:46

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 59093)
Da li je neko pronasao kako da sacuvamo multisample?

To ne može Brate...

JOHAN 20.11.2008 06:37

Juce mi stigao Fantom g 6!!!!:lol::lol::lol:

TomyCroSound 20.11.2008 11:46

Khm...

Johan, samo polako, nemoj se živcirat i nemoj ga razbit... Prvih para dana je najteže. A ni poslje ti neće bit lako;)

vingula 20.11.2008 12:03

Ja nisam nijednom koristio te programe za Fantoma X....jesam par puta samo da vidim šta su mi dali na CD-u,al da sam nešt prebacivao preko tih programa....to ne.
Sve radim u klavijaturi!!

Alix 20.11.2008 12:09

Isti si ko i ja...Imam ove đavle za tritona i dx-a ali brate najslađe je sjesti za njega,nabaviti kištru RedBull-a, i polako na poso...Pa poslije 2-3h ojede se guzica od sjedenja,zamjeniš odjeću i nastaviš dok te oči ne zapeku da jedva gledaš na displey...I tako 2-3 dana,i kad te neko čuje u kafani kako ti zvuče instrumenti upitaju JEL MI MOŽEŠ DATI,i ako si budala zaboraviš svu muku i dadneš...E toga kod mene NEMA...

JOHAN 20.11.2008 14:17

Citat:

Originalno postovano od amadeusvk (Post 59141)
Johan, samo polako, nemoj se živcirat i nemoj ga razbit... Prvih para dana je najteže. A ni poslje ti neće bit lako;)

POTPUNO SE SLAZEM SA TOBOM!!! Ipak dobro sto imam i Pa 2x pro
da nema problema na svirkama. Ali Roland je nesto sasvim drugo ali po mogucnostih veoma veoma dobar synth!!!B-)B-)

Vule 20.11.2008 14:22

Citat:

Originalno postovano od JOHAN (Post 59129)
Juce mi stigao Fantom g 6!!!!:lol::lol::lol:

Sretno...:D

P.S. Za smirenje ti je uvek bolje malo da prosetas na svezem vazduhu nego da pijes neke tablete...znam to iz iskustva...:lol:

TomyCroSound 20.11.2008 15:00

Khm..

Postoji li NETKO da u G ima os 1,20 a da radi portamento u single modu?

Trenutno vrijeme na Forumu 23:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org