![]() |
,
@svirko
Mashtovitost ti ne manjka =)) |
Bem ti vrucinu....dokleeee breeee viseeee
|
Do sutra! Rekli su u dnevniku sutra kisa...:D
|
dok ne umres onda ces ledena biti... sala mala bez uvrede...
kod mene kisa vec tri dana a tako bi zelio sunce vidjeti... |
Upoznah jednu finu devojku veceras pa da neizbaksuziram necu da se hvalim =))
|
Idem kod cika doktora, utrnuli su mi prsti desne ruke i ne popusta me vec nedeljama. Sve normalno radi, ali ne osecam nista. Mnogo je zajebano za sviranje. Kazu Karpal Tunel Sindrom. Ukljestenje zivca iznad dlana. Ako ne pomognu terapije, morace operacija.
|
U,covece,pa to je za*ebana stvar.Jesi probao neke obloge,grejanje i sl.
|
uuuhh..
Neznam kako je to, ali mislim da nije ugodno...Kolega, nadam se da će biti sve u redu, odnosno da će terapije pomoći...Sretno!
|
@caka012
Nemoj slucajno da se zezas sa tim.Zdravlje je na prvom mestu!!!! |
Primao sam prvo neke injekcije - kortikosteroide od kojih mi je bilo bolje samo dok sam ih primao. Dva dana posto sam primio poslednju - ista stvar. Medjutim, oni ne smeju dugo da se primaju, stetni su prilikom dugotrajnijeg koriscenja. Zavrsio sam sa terapijom laserom, i sad treba da pocnem sa nekom elektro terapijom i magnetnom terapijom. Ako to ne upali, moracu na operaciju. Kazu da nije nesto komplikovano, ubaci se jedna plasticna cevcica u taj Karpalni tunel i oslobodi se nerv koji je prikljesten. Doktori kazu da se to desava usled dugotrajnih jednolicnih pokreta, najcesce daktilografima, muzicarima i onima koji vise sati dnevno rade sa racunarom.
Prsti su mi pokretni kao i pre, nemam nikakvih bolova, jedino uopste nemam nikakav osecaj u vrhovima prstiju. Ne mogu desnom rukom da zakopcam dugme na kosulji, ne osecam sitne izbocine na ravnoj povrsini i slicne stvari. Hvala na brizi, videcemo sta ce biti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org