![]() |
Auuuu da mi je ovakva dvojka za ketron :lol:A i pjesma mi se svidja pogotovu kad je Halid majstorcina ovako super zapjeva...Svaka mu cast
:confused: A u ovoj pjesmi kad je poceo violinisti svirati improvizaciju...meni se kosa dize na glavi:) |
|
Poslije dugo vremena nova pjesma uz koju ću se napiti!!!
Bravo Miloše, užički velemajstore!!! |
skidam improvizaciju
Dodato: dpbro je nema sta |
|
kolega burli svaka cast na ovom videu...sav sam se najezio kad sam cuo tekst i kako pjeva pjevac...ovo me je tako u srce dirnulo da ne mogu da to opisem..bravo:)
|
Ova pjesma će da živi vječno!!! Od juče sam je preslušao 100 puta i svaki put izaziva jezu, prosto nevjerovatno u današnjem "turbo" vremenu da se pojavi ovako nešto. Možda ipak ima nade za našu muziku...
Inače Miloš Radovanović je vrhunski vokal, dobar muzičar i još bolji čovjek. P.S. Već sam dobio par narudžbi za večeras u kojoj se traži ova pjesma... |
Odlicna stvar zaista.
|
Ima Ima radi se na tome ocigledno;)
|
trenutno slusam neke prezentacije setova za korg pa800...................al nisam nasao nista zanimljivo
|
Ako ti neznas ko ce znati sta valja?=))
Dodato: Zocy,jel yi nije problem da mi odradis ritam za na kolena pao sam i pustis na mail?[-O< |
ma nacicemo nesto:lol:=)):lol:
|
Ajd pa ti kupim sarenu lazu :p
|
jel si slusao novi set za pa800 na youtubu zocy set
|
Citat:
|
na meill nemogu,,moras licno kod mene na kanal B-)
|
Citat:
|
mozes da doneses karticu kod mene ,mislim da imam taj ulaz u lap top
|
Slušam Ćortana na youtube-u :)
|
Slusam svoje drugove vojvodjane malo i uzivam:)Inace Dell ovdje svira majstor na Hohneru Goli
|
Jbg sef narodnog orkestra RTV Vojvodine, svi su se cudili kako hohnerica moze tako dobro izlazit, a cijena paprena.
|
Ja slusam Zeljkovu pesmu kojom ce nas predstaviti na Evroviziji.Dobra stvar je to sto se u jednoj moze cuti vise pesama recimo od Coldplay-a,Pilota... :D
|
Nikada mi nije bilo jasno zašto je dotični popularan, ali čudo je publika kod nas...
Kod mene se trenutno vrti: |
Citat:
|
Citat:
|
Ovogodišnji Evrovizijski izbor bi mogao biti zanimljiv, Rambo Amadeus predstavlja Crnu Goru, skoro je izjavio da su ga izabrali zato što se nadaju da neće pobjediti kako ne bi morali organizovati takmičenje naredne godine...:lol:
Ipak ako imate kladionicu koja nudi kvote na Eurovision 2012 uplatite dok nije kasno, evo budućih pobjednika!!! |
Ne,cika Neso,nas Zeljko je s razlogom popularan za razliku od Joksimovica. xD
|
=))
|
|
|
|
A ja momentalno slusam ovu pjesmu koju cu takodje da odsviram ovih dana,samo ce biti malo teze da naucim zenu da me ovako prati kao ove kod halida:(Nema sluha nikako heheh
http://www.youtube.com/watch?v=PG61Z...feature=relmfu |
Тренутно ово. :lol: |
trenutno ovo i divim se ovoj devojci i njenom talentu ^:)^ |
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dUag-...feature=relmfu
Cira pokvario utisak improvizacijom, ali dobro. :D |
Lepa pesma !
Dodato: Mislio sam na "Srce moje još je mlado" :"> |
ovo je demo verzija,mada je malo Kiwi prehladjen ispalo je dosta dobro.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org