YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Novajlije, predstavite se! :) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2968)

Tishaa 10.09.2010 14:27

Takodjer se pridruzivam pohvalama nacina rada foruma. Nedavno sam se registriro i zaista ima mnogo toga da se nauci i rjese neki problemi. Inace sviram u bandu sa 5 clanova+pjevacica (koliko sam vidio pjevacicu svako posebno naglasava ne smatra se kao clan band-a heheheheeh, sala). Primoran sam da sviram bas sa lijevom posto nemamo basistu a radim takodjer i na aranzeru. Nadam se da cu pomoci koliko god mogu i da ce biti nekakve koristi od mene ;)

Pozdrav svima!!!

denka 14.09.2010 18:25

Veliki pozdrav svima iz Mostara. Nov sam član na sajtu,al već dugo u poslu. Eto,druzit cemo se. Pozz

wizardpeci 16.09.2010 14:30

od skoro sam clana sajta super je sve pohvale,inace zivim i radim u kraljevu dugo godinina nisam svirao tako da se polako vracam u formu i ja cu pomoci ako nesto budem znao:">

fiky 16.09.2010 14:51

Pozdrav ja sam novi clan , sviram klavijaturu(korg pa 50) cuo sam za vasu stranicu i registrirao se. imam mnogo pitanja pa se nadam da sam doso na pravo mesto... pozdrav

gega 16.09.2010 15:02

**

Dobro dosli :):)

miditone 18.09.2010 14:45

Bolje Vas nasao. Eto ja tu i tamo. Zivotarim...sviram ali uglavnom za svoju dusu. Zivotna greska: Menjao: Korg is50B+behringer modulajzer+Dva zvucnika 250w + mikseta EMX640 Za Roland E86. Strasno. Display na korgu je bio prsnuo i napravim zivotnu gresku. Doduse bilo je to kada su te klavijature i bile IN,ali ...sam ,,malo" pozurio i preterao. Sada imam Pa500.Inace volim da diskutujem iako me mnogi ispreskacu,stvarno bez razloga,...valjda su pametniji-sta li je? Al nisam od oni koji se nastavljaju pa tako. Nisam podstanar al cu uskoro biti ako me stanari proteraju zbog njima glasne muzike (zvucnici klavijature). Imam dosta drugara na netu i po forumima...i tako. Sada ih imam duplo vise ako me opet neko ne slogira. Ja razumem da nekad pobenavim,..ali smisljati 2 sata jednu recenicu da bi nekog doskocio...to nerazumem.

Hvala vam svima unapred na lepom druzenju i zabavi.;)

Ace 18.09.2010 15:47

@miditone
Dobro nam dosao.
Pre svega da ti kazem, i mi volimo da diskutujemo o klavijature, ali samo kad se ima sta korisno reci. Nepotrebno pisanje u svaku temu postovi bez razloga nije pozeljno. Ova zivotna greska ti je opasna nema sta! :)
I odsad samo lagano na foruma, procitaj pravilnika i lepo cemo se druziti.
Pozdrav.

kizo 18.09.2010 17:48

Ja sam Zoran, iz Rijeke sam, imam 23 godine, sviram klavijaturu cca 6 godina, samouk.

djukapfc 21.09.2010 02:09

Pozdrav,
Registrovao sam se pre pet meseci, red bi bio i da se javim.Dosta sam citao po forumu, jako je koristan moze puno toga da se nauci.
Zivim u Beogradu, sviram na rolandu g 800.
Krenuo sam sa sviranjem tek pre 5 meseci kod profesora i za sad samo
tehnicke vezbe picimo:(I pre toga sam drndao nekog casia.Imam
20 g nadam se da nisam puno mator za ucenje.
Pozdrav svim dobrim ljudima.

dmmacak 21.09.2010 13:11

Pozdrav svima. Ja sam se registrovao odavno ali nikako da se predstavim. Zovem se Dragan iz Novih Banovaca sam. Sviram na tyrosu 2 a imam i g 1000 i tr. Ja sam vec dosta skinuo materijala sa sajta i mogu reci da se nadje dosta dobrih stvari. Nesto sam postavi o download sekciju pokusacu jos sto budem mogao, da i ja doprinesem. Sve u svemu svaka cast ko je smislio ovaj sajt.

Trenutno vrijeme na Forumu 13:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org