![]() |
3 Privitaka
Doslo leto, i rodilo u basti :D
|
2 Privitaka
A evo da se opet pohvalim, sa jednim kratkim ali srdačnim susretom, uz želju da ih bude čim više, i da čim duže traju.
Naime, naš kolega @ Al Bundy, na prolasku sa svojim kolegom, pozvao me na kavicu, što naravno nisam mogao odbit. Doduše, ja sam očekivao da će Mario doletjet na paraglajderu, a oni došli motorima, =))=)) Evo, na prvoj slici smo Al Bundy i ja, a na drugoj, Al Bundy i njegov kolega. |
Lijepo lijepo, samo nek se druzi :)
|
**
@vule
Nije Rabac,ovo je jedna manja ali veoma cista plaza neposredno pre ,, zlatne stene,, :) @milepsr Mile....ogromne ribizle nema sta....=))=)) |
1 Privitaka
@gega
auuu koljko vode za sladoljed:D lep pozdrav za tebe i tvoje gego :) @mile ohoho mile, tu jos fali paradajz i malo sira i to je laka hrana za ove vruce dane ;) @svirko samo napred sa druzenjem momci evo i mene sa kolegom iz firme (jacko poljak) u shatoru iza nas su dosli gosti i gledali utakmice SP2010 a klopa i pice free :D |
Bata Predraze ko je ko na slici?
|
Pa grandija je ja mislim onaj s lijeve strane u uniformi...Kako ja znam a ti neznas?:)
|
Minhen i Bec su mnogo blizi nego Pirot i Bec,pa valjda zbog toga!=))
|
=))al ti je pitanje boke
pa valjda nije poljak tako garav ko vlaski koritar :lol: tj. ja hteo sam da ubacim i slike nekih lepih austrijankinja al nemogu da ih skidam sa firmskog servera a nisu ni bile bash neke lepotice na festu :lol: pozdrav |
=))mapoljaci su blijedi kao sir a nas drug grandija kao da je tek dosao s mora...Bravo...Poooz
|
e tu moram da se opravdam =))
nisam ni ja bas svugde tako garav, noge su i meni bele ko sir ... al cim dodje leto ja menjam boju al samo u lice i ruke (taman tamo gde stigne sunce ...) =)) sa druge strane ima dosta koji placu za tu farbu mojeg "teinta" i bacaju pare na suncanje :lol: ja meni lepo izadjem pola sata na sunce i miran sam |
Meni nista ne vredi da se suncam,samo izgorim,oljustim se ko zmija i opet sam sir,tako da izbegavam sunce jedino kad moram nesto da radim a to se retko desava.
|
A meni je dosta da sjedim ispod nekog drveta u hladovini i pijem pivu,pa se ponekad bacim malo u vodu odplivam 5 metara i vratim se taman onoliko da svi misle ja se kupam a u stvari ja ispraznjavam onu popijenu pivicu i tako dobijem usput i solidnu farbu meni dovoljnu...Inace nevolim da se puno suncam na suncu a ni da plivam...vise sam za gril i ostalo....Poooz
|
1 Privitaka
Jedna sa sinocnje svirke :)
|
vid' malog Kosmajca ;) svaka cast
|
1 Privitaka
Hvala matori, pozdrav za tebe :)
Evo jos jedna slika, restoran "Barutana", Novi Sad. |
**
coool oprema ;)
|
1 Privitaka
Evo opet mene!
|
**
Brate,zivis u lepom kraju .....
Sada verujem da je onaj tip na***o sto je hteo da ti razbije instrumente =))=)) |
Alal vera Milanche,ja ne bih smio na tebe da naletim ni sa viljuskarom!HAHAHA!Salim se naravno! :)
|
Ma ja tek sad vidim od koga je Ekrem Jevrić maznuo imidž sa naočarima za sunce...:)
|
Jeste Vule!!!!Ekrem voli da kopira ljude!!!!Nije cudo sto je svratio kod tebe u lokalu!!!! :)
|
1 Privitaka
Evo jedne sveze slike sa svirke.Ja i muzicari(SA FARME)Mikica Gacic i Zika
|
Rumeni :)
|
**
Neso koji si ti ?
Sa Harmonikom ? |
Ma jok,to je Mikica harmonikas(sto volim sto sam dosoooooo!!!)sa farme ako si gledao to na pinku.Ja sam onaj za klavijaturom,onaj naj mladji medju njima:lol:
|
@Nesa znas ti gdje ces se postaviti, blizu sanka, tako se nemozes osusiti :D
|
ja to zbog sankerice:lol: pice mi i nije toliko bitno:lol:
|
**
3 Privitaka
Zezancije na radnom mestu
|
Kakva je to zezancija,kad nema zeze kod čika Geze?Šalim se,ova treća slika sa Yamahinim logom ti je najjača!Pozdrav!
|
gega disponent? koja spedicija? :)
|
1 Privitaka
Evo kako moja sestricina muzicira :) Daje ujaku casove muzike :)
|
**
Brate nije Gega disponent :lol:
Ovo je Mea solar wels.Ovaj manji biro je za crtanje sa CAD posto je u velikom dosta bucno kada cetri osobe telefoniraju istovremeno (luda kuca). Inace pravim proracune i planove za Projekte fotovoltaike. |
Marko jesi se ti to podnovio sa pa2x ?
Lep ti je radni prostor, svaka čast! :) |
Hvala Ace . . . Renovirao sam skoro stan,sad mi je sve po volji :)) A Pa2xPro sam uzeo skoro :)
|
Slikaj Marko,da vidimo kako si ga renovirao!!!!
|
Citat:
|
1 Privitaka
Evo Milance iz drugog ugla ;)
|
jel ti malo nezgodno gledat tv iskosa :D
|
@gega
:lol: izvini druze, nisam nista loshe mislio - ja reko tipican biro/radno mesto od disponenta fotovoltaik = solarna(suncana) energija :) interesantan posao, kompliment :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org