![]() |
Brojanje postova je ukinuto i na akordima i u oglasima, kao i Demo sekciji.
Vidim da niko od njih to nije primetio, pa se i dalje trude... :)) Server je non-stop preopterećen, ali održav ga u životu na aparatima. :)) |
Za oglase koje postavljaju pocetnici foruma treba da se stavi zabrana,kazem ti ja.Naravno ako je to izvodljivo.
|
Yu-Midi sajt je postao bolji nego ikada prije zahvaljujuci sadasnjoj administraciji na celu sa Vaxterom,a nek prica ko sta hoce protiv na jedno uvo udje a na drugo izadje:)Toliko povlastica nikada nije bilo kao sada i opet nekima ne pase...Npr..danas citam u temi sta trenutno slusate dvojica clanova,mada se tema nalazi u svastari,ali opet smatram da nije potrebno da se vode chatovi kao ovi.
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...336#post209336 Postoje privatni mailovi za takvu pricu ili posebne teme al hajd nije na meni da odlucujem,vec samo kazem i opet se pogotovu ovi novi nesto bune...to je to sto mislim...pozz i samo nastavi tako druze Vaxter da radis kako si i do sada radio i bice sve super...Pozz |
Mislim da bi ipak trebalo izbjegavati teme sa pitanjima o instalaciji kojekakvog ilegalnog softvera jer im nije mjesto na forumu a znamo i ako se ne varam, imali smo iskustva sa sankcijama kada je u pitanju ovakva rabota. Trenutno mi je upala u oci tema o Hypersonicu koju je jedan novajlija poslije dvije ili tri godine "izvukao iz mrtvih". Za takva pitanja, ima i drugih mjesta a i nacina da se odgovor dobije, ako se bas mora.
|
Ne bih da se ponavljam, ali skroz je glupo da se sakupi 25 postova da bi se moglo skidati iz download sekcije. pozz svima
|
zato je i ukinuto,tako da dzaba piskaras
|
Nije glupo i s razlogom je.
|
Sve u FULU nema primjedbi samo tako nastavite :)
|
Nema zamjerki,yu-midi je extra!
|
yu-midi je extra, za svako pitanje ima odgovor ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org