![]() |
Moram reci -sve vise mi se svidja tipka klavijature.
Primjetio sam da je plica nego na ostalim klavijaturama i da ima zaobljene bridove ko na harmonici. |
Demo ea 7
Ovo su neke od solo boja koje koristim na EA7,sve su boje njegove osim tri cetiri MOSS boje koje su semplovi.Iz Dynacorda PM 3 u racunar,u Sound Forge snimano bez ikakvih obrada.https://soundcloud.com/ivangajic01/s...je-roland-ea-7
|
U principu u world banci su sve boje koje su potrebne za narodnu muziku,ja ću uskoro postaviti demo ali od boja koje sam ja pravio,tj,mešao,neke terce,drugačije od onih koje se dobiju.
|
Da bi na drugim klavijaturama dobili ono sto je na EA 7 dato fabricki potrebni su sati i dani rada i petljancije.Kolega Svrakan i ostali koji imaju EA razumeju o cemu pricam.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
da nisi slusao Koceta u Vendumu on tano radi svaki dan ali pusta matrica :D ,znam da je svirao pa3x..
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
Ne znam,bila je gužva nisam mogao da priđem da se javim kolegi. Ma kakve matrice?! Pevala mala Barjaktarovićka. Bubnjar,gitarista i čovek sa ea7. Koristio je rolanda kao solo klavijaturu sa bas i solo.
Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока |
Taman sam pomislio kad je pre namesti za dva i po meseca i to bolje od svih,kad ono solo i bas!:D
Pa Roland tim je pripremao onaj set koji prodaje najmanje 5-6 meseci,tim ljudi a ne jedan covek pa ima onih koji nisu zadovoljni setom.Bice jos dobrih setova ali je suvise rano,mozda za godinu dana. |
Bas tako Bobane ... tek ce biti materijala za ea7,ali evo da se pohvalim veceras sam prvi puta sa gustom odsvirao gazu na ea7!:)
|
Citat:
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org