![]() |
HI!
ovdje Barni, fan Rolanda, kao i ovaj Vaš Nedim. Nešto me zeza instrument pa me zanima jel netko ima kakva iskustva sa VA-76? pozdrav |
Pozdrav svim forumasima,rekoh da se i ja predstavim.Ja sam Goran iz Cacka i sviram na PA800.Sviranjem se bavim,aktivno 10-tak godina.Hteo bih da vas pohvalim da ste najbolji muzicki sajt na Balkanu.Pozdrav svima!
|
Dobro vece svima!
Posto vidim da je ova tema namenjena novim korisnicima, rekoh da se i ja javim. Nov sam u ovim "vodama", tj kupio sam klavijaturu (pa50) nedavno i resio da se bavim ovim instrumentom. Naravno, ko jos u danasnje vreme pocinje nesto da svira bez pomoci drugara sa net-a?! :) Dugo sam svirao gitaru, ali ipak... sto klavijature, posebno aranzeri mogu, nijedan drugi instrument ne moze :) Pozz svima i nadam se da cemo se lepo druziti na forumima... |
Dobro dosli na Yu midi sajt,ugodan boravak vam zelim u ime kolega modova
i nadam se dobrom dtuzenju i kvalitetnoj saradnji.;) |
Evo izvinite da se i ja predstavim ,
evo dolazim iz njemacke iz nrveja i sviram na korgu pomalo koa hobi. I zelim da kazem da ste puno sa in formacijama o sviranju itd. Samo tako dalje nastavite vas Meldin |
Da se i ja predstavim....
Veliki fan korg klavijatura, posedujem pa500, a forum je najbolji na svetu i biti clan ovde.... NEPROCENJIVO!!!! |
Pozdrav narode...
Zovem se Sasa,trenutno sviram Roland E-86.Samouk sam i cilj mi je da pocnem da se bavim ozbiljnije muzikom u neko dogledno vreme...:) |
Dobro nam dosli!
Nadamo se na dobru saradjnu i postovanje pravilnika :) |
Jas sam Darko, radim u administraciju u jednu transport internaciolnanu firmu, uz muziku sam vec par godina, radim na sajzere sredujem njihov softver, opkruzen sam sa muzicare pa zato sam i ja ovde, mogu da diskutujemo na temi u IT sektor jer programiram vec nekoliko godina, sad moja nasoka je da se usavrsim na temu Mreze. Svaka moja rec zelim da vam bude iz pomoci.
|
Dobrodosao u ime Yu-midi tima.
Ugodan boravak na foruma i nadamo se na dobroj saradnji. Pozdrav ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org