YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

zeljko 01.10.2009 14:41

Felge su Felge i ja tako ih zovem a to su oni okrugli metalni tockovi sto se stavljaju gume na njih heheh ako sam dobro objasnio.

svrakan 01.10.2009 14:46

Ma ok ja sam samo pitao jer prvi put cujem za taj izraz pa nisam bio siguran da li misli na felne ili nesto drugo.

zeljko 01.10.2009 14:48

Jest jest misli na to i ja sam cuo da neki kazu felne a neki felge,pa sam se odlucio da ih zovem felge heheheh.Pozzz

bokivelik 01.10.2009 22:42

....

Evo ljudi da se malo i ja pozalim mada nevolim da citam ovu temu.
Posekao sam palac na levoj ruci (sreca u nesreci pa mogu da sviram).
Stavili su mi tri kopche i sad svaki dan na kontrole. Inace svake godine u 9. mesecu napravim sebi neku posekotinu. Pre tri godine posecem tetivu na desnoj ruci pa sad mi pravi problem kad hvatam oktavu na klavijaturi.I od tada vise ne stavljam nista alkoholno u sebe.
Pre dve godine posecem lakat isto na desnoj ruci i izgubio dosta krvi isto me krpili u bolnici i sastavljali. Evo sad i ovo. Hvata me panika jer mi ruke trebaju pogotovu prsti. Jer ako nemogu da sviram ocu da poludim jer je muzika nesto sto najvise volim.

Burli 01.10.2009 23:13

Prije nekih mjesec, možda i dva dogovorimo svadbu za 24.09.
Pri tom napravimo dvije greške, prvu da smo se dogovorili telefonom(šta ću kad još uvijek vjerujem ljudima), a druga bitnija je da ne uzmemo kaparu...
Inače dogovor je bio sa mladoženjinim rođakom koji je opet najbolji drug od našeg dobrog prijatelja, a svi oni vrlo dobro znaju i ko smo i kako sviramo...
Elem par dana nakon našeg "dogovora" me zove dečko kod koga sam ljetos svirao u bašti i naravno zove da mu radimo svadbu ali mu samo odgovara taj 24.09!? Ja mu naravno kažem da smo zauzeti a on još ponudi par stotki više samo da nas nagovori!? Fino mu objasnim da NIKADA i NIKOG nismo tako prevarili jer živimo od ovog posla, a i vaspitanje kućno nam to ne dozvoljava...
Juče se čujemo sa našim "pregovaračem" i on nam fino objasni kako je on samo dao broj tom svom rođaku(mladoženji) a zašto nas on nije pozvao da se dogovorimo oko detalja to njemu nije poznato, iako smo se mi i sa njim dogovorili oko detalja, tj. cijene...
Bilo kako bilo mi izvisismo za svadbu, ovaj drugi što se ženi hoće da otkaže orkestru koga je zvao, međutim ja sam rekao da i ne pomišlja na to, jer ipak na kraju neko to odozgo vidi sve...

mahir 01.10.2009 23:37

pukla neka koštica na prstu na desnoj ruci,opraštam se od solaža 1mj....:(((

caka012 02.10.2009 20:42

@burli
Posteno, ne moze postenije da bude. Tao bi svi trebalo da rade.

milanceshow 03.10.2009 19:38

@Burli
Katastrofa brate moj......

Kako je posle taj sto ste svirali letos kod njega u basti saznao da ste izvisili?
Bilo bi glupo da je otkazao toj muzici da bi ste vi svirali.......
Sta ces nisi prvi,nit poslednji.........

mimiki 04.10.2009 04:21

2 godine proslo tacno otkad sam clan ovog sajta;)
hteo sam da napisem ovo u temi ajde da se hvalimo ali sam malo popio pa sam pogresno procitao :) desava se :D

Burli 05.10.2009 01:27

@caka012 Takvi smo mi provincijalci(uglavnom)...;)

@milanceshow Ma druže nije katastrofa, ja ću vjerovatno nešto odraditi taj vikend, možda neće biti svadba(ako neko ima jednu viška neka zove:D), a i sve da ostanem kući vikendom ima najviše fudbala na TV-u, a i porodica bi se obradovala...;)

P.S. Taj gazda od ljetos me zvao za neki okvirni dogovor oko Nove Godine pa sam mu se usput požalio...:">

Trenutno vrijeme na Forumu 10:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org