YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

armin 19.10.2010 01:03

Meni je u petak neka zenska pijana poprilicno prosula nehotice sampanjac na miksetu, odmah nokaut dobio mixer... srecom da sam imao neki mali jos uz opremu... ali srecom mi je oprema osigurana... tako da u petak idem novi uzmati :D ...

zeljko 19.10.2010 01:19

Ajd kad se svi zale da se malo i ja pozalim.....Prvo danas mi se pokvarise jos 2 registra na harmonici i sad ukupno 4 pokvarena registra...tako da cu morati nositi majstoru na popravak inace nista od svirke

A drugo sutra idem da vadim jos jedan i zadnji zub,pa sam se rijesio prvih muka sto se zubi tice....jbg 8 ukupno izvadjenih ali mislim sa 4 ona zuba sto rastu u 21.godini kako se zvase neznam sada hahahha i moja 4 vazna zuba sto svako ima i posle mi ne gine ili neka proteza ili da se patim bez ovih 4 zuba:(Sledece dolazi na red da moram poceti da radim nesto jer se punica sjetila da vec ne radim 6 godina=))pa mi trazi posao i vec je nesto nasla samo cekam kad cu morati da idem hehehhe....jbt a meni bzo proslo ovo uzivanje....Sto je najgore kako sada da se izvucem...do sada sam mogao to posto sam uvjek rekao nema posla:lol:A vidi sad ona mi nadje...nema vise izvlacenja hehhehe.

Ace 19.10.2010 13:02

Zeljko, gde ces sad da radis ? Mozda Assistent zubara ? :lol:
Salim se :)
Znam da je lepo uzivati kuci (a ti si bogami dosta uzivao) al treba da pocnes da radis, da usparas neki dinar za Ketron Audya ;)

zeljko 19.10.2010 13:30

Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)

Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:

erno11 19.10.2010 13:36

Da se i ja zalim..

Nekoliko dana me boli grlo, pa kisem svaki minut nesto.. jooj :rolleyes:

gogspa80 19.10.2010 14:03

pade yamaha

jucer, naslonio yamahu dx 11 na zid, i radio nesto u sobi, kad puf, tresnu klavijetura od laminat, i pukla joj najgornja tipka :)
gdje da nadjem takvu tipku ako neko slucajno zna :D?

grandia 19.10.2010 16:04

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 153410)
Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)

Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:

zeljko druze, oces reci da ces i ovde da pokvaris kosilicu =))

izvini druze malo shala, al kad se covek ne sme shaliti sa drugovima koje ceni i postuje - skime ce onda?

evo i ja malo da se zalim al sitna stvar, nista ozbiljno :lol:

danas drzim, nakon 25 godina, opet roman "zagor" u rukama i secam se mog detinjstva kad sam te romane redovno citao ... 25 godine prosle, ja ostario ki konj a ZAGOR jos uvek mlad, jak i lep a nije ostario ni godinu dana ... pa cak i chico bolje izgleda nego ja

gega 19.10.2010 17:27

**

:lol::lol:

zeljko 19.10.2010 18:19

:lol:@grandija druze kako da se na tebe ljutim?Ti si jedini ovdje koji smije sve da kaze i ja se nemam sta da ljutim,a i upravu si da sam jednu kosilicu vec zgov...o :lol:Sada ide sledeca na red hehehe,pa dokle ide..ide

mirandess 19.10.2010 19:06

ja se zalim samo na svoju zenu, jer me tuceee!!! Ima li itko takvih problema? :)

Milan$ 19.10.2010 19:18

mozda si zasluzio?:p:D

Ace 19.10.2010 19:57

@Grandia
Nema veze sto si ostareo, sad mozes biti Ciko .... opet ce te ima u stripu :)

caka012 19.10.2010 20:13

@mirandess
Opusti se, navicices se na to. I mene moja tuce, ali mi vise ne smeta uopste. Samo se dogovori sa njom da te ne bije pred drugim ljudima, vec samo kad ste sami i nema problema.

grandia 19.10.2010 20:48

@ace

ma josh malo druze, pa mogu ladno da zamenim chico ... fale mi oni njegovi brcici, al kad je mogao stomak da mi raste - mogu i brcici =))

hebiga, vreme prolazi i svaki dodje na red da se promeni - kad tad ...

@mirandes

druze slushaj sta ti kolege pricaju koji su duze u braku :">

eto drug caka ri vec dao dobar savet:lol:

moj savet: ja sam moju zamolio, kad me tuce da ne udara tamo gde najvise boli ...

josh jedno, pre nego sto pocne da bude rabijatna, ti odmah pustaj suze i deri se kolko god mozes:D

pozdrav svim jadnicima ;)

caka012 20.10.2010 19:06

@grandia
kod ove moje suze ne pale, jos se vise raspomami pa jace bije. Na svu srecu, veliki sam i masivan pa ne boli jako.

Simke 20.10.2010 20:11

@caka012
pa udri i ti nju!!!...ali na pravo mesto!:lol:
salim se malo;)

caka012 20.10.2010 22:43

@simkeres
Moracu, druze, taman sam mislio da ne moram vise da se znojim posle tolikih godina braka... Ne vredi, moram da se vratim starim navikama, u pravu si.

panovicdragan 21.10.2010 09:40

evo da se hvalim ili da se zalim ali problem sa zenom sam resio tako sto ja njoj od sad pomazem kad pegla ves jer i ona meni pomaze kad perem saudove!

zeljko 21.10.2010 11:07

:lol:Al vas zene sredise hehehe

nesaband 22.10.2010 01:41

popravljam jedan Dell lap top i sve sam odradio ali me zeza Touchpad!!!!!

Kada instaliram driver onda mi ne rade tasteri a kad ga deinstaliram onda rade ali ne radi skroll.
Zezam se vec tri sata i sad cu da odustanem,ne mogu vise,nemam pojma sta mu je:mad:

Damir_Coma 22.10.2010 07:03

Pa kolega probaj da nadjes drugi driver, taj nesto ne valja.. mozda mu ne odgovara, uglavnom vjerovatno ima neku gresku. To ja mislim, iako me niko nista ne pita, al moram da kazem:lol:.

Simke 22.10.2010 09:36

Boli me stomak,a imam danas tezgu(svadbu)...ovo je nesto najgore sto moze da snadje muzicara!!!:S

svrakan 22.10.2010 11:33

Brate uzmes Orosal u pola litre prokuvane vode i ima da te zabetonira,ako imas dijareju,ako imas samo bolove,rakija ce biti savrsena.

Simke 22.10.2010 11:45

@svrakan
da znas da cu da uzmem orosal...ovo ne popusta!

grandia 22.10.2010 11:54

Citat:

Originalno postovano od panovicdragan (Post 153783)
evo da se hvalim ili da se zalim ali problem sa zenom sam resio tako sto ja njoj od sad pomazem kad pegla ves jer i ona meni pomaze kad perem saudove!

dragance u pravu si 100%

to je jedino sta pomaze tj. da ne dodje do svadje ... od kad ja lepo ubacim sudove u mashinu, ispeglam si sta mi treba - svadja minimalno ... brishem astal, izribam pod, jednostavno nema sta ne cinim da sprecim svadju ...

hebiga, stigo taj femnisticki pokret i kod nas balkanaca :lol:

primetio sam da nashe kolege forumasi iz vecih metropola josh nemaju probleme s time, a mi iz provincije smo vec navikli na to da nas zene komanduju pa cak i tucu =))

@zeljko,

brate budi dobar da te ne tuzimo kod tvoje supruge (maja beshe?) pa ces i ti kod nas u klub

Vule 22.10.2010 12:29

Citat:

Originalno postovano od mirandess (Post 153452)
ja se zalim samo na svoju zenu, jer me tuceee!!! Ima li itko takvih problema? :)

Kako vidim polovinu foruma biju zene :lol: i posle se cudimo onim gejevima kako se vole i maze i paze :lol: =))

armin 22.10.2010 12:37

hahaha :))
Nema se sta cuditi...

grandia 22.10.2010 13:07

@vule

brate posto si ti beogradjanin

da ste se samo cudili geja i lesbejki bilo bi super za njih ... al ste ih potukli gore nego nas nashe zene :lol:

u bg kao muskarac ne smes nista da nosis sta je pink/rose inace ne da prodjes dobro :D

Dell 22.10.2010 16:06

sto se tice diareje, meni linex radi posao, ali niposto ne preporucujem da se uzima ako "mislite da ce vas uhvatiti", ali taj orosal i prokuhala voda mi je zanimljiva, to probavam iduci put, ali nadam se da me nece skoro spucat pa da moradnem probat :)

zeljko 22.10.2010 16:12

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 153984)
dragance u pravu si 100%

@zeljko,

brate budi dobar da te ne tuzimo kod tvoje supruge (maja beshe?) pa ces i ti kod nas u klub

Druze grandija kod mene se zna ko nosi pantalone:lol:

nesaband 22.10.2010 16:54

ne znam jor uvek da saljem postove sa mobilnog
Dodato:
he he,naucio sam

Simke 24.10.2010 12:26

stariji klinac mi bolestan...supruga ga vodila kod lekara..a tamo shok!!! cekaonica puna sa decom,tako da se vratila kuci ,pa ce popodne!:S

erno11 27.10.2010 00:21

Smatram moram da se zalim opet..

Ovih nekoliko dana vjezbam prste 1,2,,3,4,5,, trilere.. Bilo koju pjesmu sviram, prsti mi letaju po dirkama sve pet to nije normalno. Sto sam imao prije problem sa 4 i 5 prstom..

Sad nemerem sam sebi doci, kako su mi 4 i 5 prst proradili?.. Vrlo sam sretan..

Dell 27.10.2010 00:26

erno, ti se zalis ili hvalis? :)

erno11 27.10.2010 00:27

Zalim brate zalim.. Jer sebi nemogu doci.

Dell 27.10.2010 00:40

neka onda, usao si u zacarani krug :D znaci nekoliko dana sviras "k'o Kemis" a onda tjedan dana prste kao da si zalijepio jedan za drugi :lol: zezam se, samo vjezbaj pa ces vidit sta prsti mogu ;)

erno11 02.11.2010 23:00

Bole me ramena.. Od 15:00h -21:00h vjerovali ili ne stimo JV ritmove, desetak ritmova. Mislim za trud, i toliko stimanja da su super :)

Vule 03.11.2010 01:59

Al je zatreso zemljotres malopre...:lol:

Sedim i citam postove po forumu,kad poce monitor da seta :lol:

misa1265 03.11.2010 02:12

Au kad se sad nisam slogirao nikad necu...au...ne mogu da dodjem sebi...:-O
Ja mislio haluciniram od nespavanja...ovo nije bilo odavno ovakav...da nije malo brzo dosao 12.12.2012?!:rolleyes:

EmirTotic 03.11.2010 02:13

Komsinica pocela da histerise napolju pa se iscimah. Dobro je zatreslo.

Trenutno vrijeme na Forumu 10:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org