![]() |
Ja sam Dusko drzim servis Korgovih kljava.
|
evo da se i ja predstavim, iz mostara sam, prva godina fakulteta ( nadam se da cu ga i zavrsiti jednog dana), sviram klavijaturu vec 11 godina, korg pa2xpro i klarinet negdje oko 7 godina..... ili tako nesto..... pa et.... sajt je za ocjenu broj 100!!!!!!! :)
|
Evo i ja da se predstavim, ponosni sam vlasnik PA500 od skora, vec duze vreme prati ovaj forum i ovo je savrseno mesto za muzicare.
Pozdrav, svima. Zeljko;) |
Pozdrav, ja sam Boro, inace sviram gitaru vec 12 godina, ali sam odlucio da predjem na klavijature, i prva koju sam trenutno nabavio je Yamaha PSR E223. Sledeca ce uskoro biti E423.
|
**
Dobro nam dosli na Yu-midi stranicu.
Ugodan boravak u ime Modova i Adminova ovog sajta ;) |
Mate, tek ulazim u svijet glazbe, inace informaticar. Forum se cini super, sad malo letim po njemu. Pozdrav svima :)
|
Samo pazi malo kako letis hehehhe....salim se malo dobro dosli svi novi clanovi i dobri ljudi....Pooz
|
Bok. Ja sam Tony, zivim u Varazdinu. Sviram gitaru 7 godina, klavijature oko 4 godine. KORG pa2xpro. Imam Band, sviramo Rock, Pop, Folk. Bavim se i snimanjem u slobodno vrijeme. Trenutno od programa koristim Cubase 5, a proucavam Reason 4, Kontakt 4. Za gitaru Guitar Rig 4. Idem na fakultet Ekononija. I sta jos??? Aha inace sam Bosanac, volim narodnjake... i to je to ukratko... :D
|
De si Tony, Wellcome! :)
Budem svratio koji vikend u tvoj kraj da čujem dal ste još tak dobri kak i prije :) |
Evo i ja da se predstavim, mislim da bi bio red..:)
Zovem se Milos, zivim u Beogradu, tacnije u Rakovici. Aktivno sviram klavijaturu vec 5 godina i to najvise narodnjake, a pored toga se bavim folklorom i sviram tapan ( goč ) i tarabuku. Obozavam Radeta Kosmajca i Srecka Krecara. Veliki pozdrav za sve!!! :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org