![]() |
|
|
I jos malo casovi iz borilackih vestina s`tim sto ovde iz dva priloga dragi gledaoci imamo od 5 do 105 godina :S
Dodato: Lude godine :S |
Ovaj za Brus Lija sam davno gledao,ali baja je maher,kako ih slaze svaka mu cast!!!
|
Ma ko je ovaj muzicar pro????=))
|
E kakvi ste ljubomorni i zavidni.. Covek je usavrsio tehniku koriscenja pitch bendera do samog vrha, a vi tako ... =))
Mada ... svako svira kako zna i ume, OK je to, ali mi je bilo jako smesno to sa benderom :) |
to i jeste fora, pitch :S mada zvuci extra, ja bi voleo da znam tu tehniku koriscenja pitcha ;) samo ovo su kratki casovi sto se tice bavljenja muzikom, kako se pravilno koristi pitch i normalno iskustva i casovi FIGHT-a uglavnom ulicna borba ULTIMATE FIGHT ;) to se naravno moze preneti i u kafanu posto u nasem poslu im uvek zainteresovanih za vezbanje ;) hahahahahhaha
|
Jesteli videli ovog amerikanca
|
Muzicar pro je stvarno..... pro ;)
Evo da probam ja staviti jedan sa youtube video ako mi uspe. Inace, najgenijalnija ideja za zez koju sam video na yt :D Grrrrrr, nista nece da mi stavi kad kopiram embed.... Ovo je zadnja kap, dizem sistem sad.... Zeza me jos od houndbite :( Evo video: |
bas sam sad pogledao nekoliko klipova amerikanca Lee;O, ma covek zaljubljen u Jelenu :) ali moram da se kaze da je covek dosta uspeo, pogotovo u pesmi Testament. A Jeca sva zaprepascena kako vole nju i Ameri :) (pogledao sam i onaj intervju sto je dala u vezi ovog amerikanca :)
Dodato: zaboravio sam da napisem da ima dosta jaku produkciju u pesmi Testament, (pesna nije bogzna sta) ali produkcija je jako dobra. Ovo je moje mislenje! |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org